YeTika Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Danes sem z veseljem naredil 160km, da sem videl Cvičkarja. Stanje se mu zboljšuje kar me zelo veseli. Še nekaj slik... waaa, a moj BAJON pa še kr drži ?? opaa, dobr znak! :D ;) vidim martin d si res vsakič bolš ko te vidim.. hitro okrevaj, držim figice zateeee in pridem v začetku tega tedna spet na obisk!!! :rolleyes: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
tati Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Cvičkar super si ...........brez vseh cevk in cevčic, še mal pa boš moj sosed :worship: :worship: :worship: Gabry, Razer in Poggy.............super face ste in mislim, da ob vaši fensi bajkerki vam ne bo nikoli dolgčas :worship: :worship: :naughty: :naughty:
bajo7 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Res lepo Martin. Lep popzdrav :worship: :worship: :worship: :worship: B) B) :kva2:
Pepca Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Jutranji pozdrav zate, Cvičko! :winkiss: Čez dan jih bo še kar veliko, a vsakega ne bom zapisala. Pa še nekaj ... med nami, vsaj za toteke vem, jih je kup, ki sem sicer ne napišejo, a v resnici ne mine dan, da ne bi vprašali, kako si, kako ti gre, ne mine dan, da ne bi razmišljali o tebi, gruntali kako bo naprej, kdaj boš na nogah stal, kdaj se boš spet iz srca nasmejal, kdaj bo spet tisti torek, ko se boš pripeljal na naš konec in z nami preživel prijeten večer ... res nas je veliko, Cvičko. Smo različni. Nekateri zlivamo svoje občutke na te tvoje strani in si predstavljamo, kako jih boš vesel, ko boš vse tole bral, drugi pa so bolj na dejanja naravnani; eni smo kombinacija vsega tega, ... ! Če ne napišejo še ne pomeni, da ne čutijo enako s teboj, kot vsi, ki to na glas povemo. :worship: Svet je mnogo bolj zanimiv, če smo ljudje različni. No, tole sem ti pač hotela povedat za dobro jutro. Naj bo uspešen dan pred teboj. :winkiss:
soncy Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 tko kot je že Mutika omenila, nekateri ne pišemo v to temo, jo pa zato skrbno spremljamo ves čas. veseli me Martin, da tko lepo napreduješ. :worship: so stvari v življenju, kjer ni pomembna hitrost, ampak napredek, pa tud če je malenkosten. kar tako naprej :grim
johanca Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 'Čer... Delček Sairach odprave je bil danes pri Cvičkotu in morem rečt, da u živo zgleda še 1000x bolš kt na slikah!!! :OK: :OK: :OK: Glede na to, kar sm danes vidla-kko se že giba, probava delat stavke,skratka je cel u akciji, mislm da ni več tko daleč dan, ko se bo spet usedu na motor s tistim svojim velikim nasmehom in se odpeljal v svetlo prihodnost!!! Upam, da ti je obisk sajveškoga polepšal dan :inlove: TINKO keep up the good work!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Mutika Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Lahko noč, dragi dečko! :winkiss:
Mutika Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 (popravljeno) Ojla, Cvičko! :winkiss: Dober dan bo danes, kajne? :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno September 26, 2008. Popravil Mutika
YeTika Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 lepo je spet slišat dobre novice... cvičko s tabo sm in mislim nate... :winkiss: :worship: :worship: :worship:
ghibli Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Ej Martin zdaj pa čim prej vn na zrak. Čimprejšnje okrevanje ti želim.
osa rider Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 vsako novičko je lepo slišat . . . . . . dejmo CVOČKO! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
Igorr Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Evo, sem direkt iz Brežic. Mislim, da je Cvičkar od prejšnjega tedna malenkost napredoval. Se mi zdi, da ima že kar tapravo barvo... Danes je tudi že kakšno ime šepetaje povedal, ker so mu končno odstranili tisto zadevo iz sapnika. Go Cvičko! :grupni:
TONTO Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Cvičko lepe sanje ti želim pa čim hitrejšo potn na na boljše...
volk Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 :D Cvičko je na pravi poti in še mal pa bo medicinke preganjal In nič se ni spremenil: že pravi da raje z motorjem kot z avtom :worship: En bel medvedk z rdečim srčkom :naughty: ma pa posebni status tam :whistle: :wub:Laula :wub:
ZD€N€ Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 :D Cvičko je na pravi poti in še mal pa bo medicinke preganjal In nič se ni spremenil: že pravi da raje z motorjem kot z avtom :worship: En bel medvedk z rdečim srčkom :naughty: ma pa posebni status tam :whistle: :wub: Laula :wub: Sem vesel, da Cvičko dober napreduje in okreva :OK:
Mutika Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Ojla, Martin! :winkiss: Berem dobre novice. Kmalu se vidiva! :winkiss:
YAMASAKI Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Cvičkar, ne poznamo te osebno, želimo pa ti, da bi čimprej okreval. Yamasaki z družino.
LooLekSLO Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Cvičkar, ne poznamo te osebno, želimo pa ti, da bi čimprej okreval. Yamasaki z družino. x2
ataIBA Objavljeno September 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2008 Po dobrih dveh tednih dopusta vidim, da se mnogo dogaja. Čeprav mi je moj IBA sproti javljal dobre novice, je le lepo prebrati vse dobre želje, upanja in navijanja vseh. Mariborčani se bomo dogovorili s starši o najprimernejšem času za obisk. Čimprej, ker bi rad videl napredek od zadnjega obiska. Cvičko, hitro se vidimo.
Mutika Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Cvičko, ataIBA je prišel in povedal svoje. Toteki se bomo kmalu organizirali in pridrvimo na prvi tir! :worship: Lahko nočko! :winkiss:
Vanga Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Cvičko, ataIBA je prišel in povedal svoje. Toteki se bomo kmalu organizirali in pridrvimo na prvi tir! :worship: Lahko nočko! :winkiss: :yea1:
Dr_Jakob Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 CvicekMan!!!! Se mal pa ga bomo spet povsod drugje vidl k doma :D Super!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se