ZD€N€ Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Dober dan, dragi dečko! :winkiss: So tvoji povedali, da naj bi bil danes tisti dan, ko bodo videli, če že lahko začnejo z rehabilitacijo. Držimo pesti! držim pesti zate Martin :OK:
Lowrenc Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Sedaj pa samo še čakamo, da v tole temo kaj napišeš in to OSEBNO!
moto rider Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Cvičkar Cvičkar!! Sem zvedu, kar mi je po eni strani všeč, da so te v Sočo skipal! :o :grim A si pobegnu pred "oboževalci"??! :hmm: :grrr :P :worship: :worship:
tati Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Cvičkar Cvičkar!!Sem zvedu, kar mi je po eni strani všeč, da so te v Sočo skipal! :o :grim A si pobegnu pred "oboževalci"??! :hmm: :grrr :P :worship: :worship: sem tudi jaz dočakala, da ga bom lahko vsak dan videla, ker bom najbljižje njemu.......... :winkiss: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Dobre novice torej :rolleyes: . Tati pozdravi ga še v mojem imenu :OK: Kar tako naprej Martin. Vsi smo s tabo :OK:
motoristek Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Dobre novice torej :rolleyes: . Tati pozdravi ga še v mojem imenu :OK: Kar tako naprej Martin. Vsi smo s tabo :OK: Itaq, 22. December se prebližuje, da gremo na Šengen (Golička)
ataIBA Objavljeno Oktober 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Torej, kot je Moto rider omenil, je Cvičko v Ljubljani v Soči. Poklicala me je njegova sestra Gaby. Obiski so od 14 - 18 ure, po tem lahko pridejo samo najbljižji (starši). Da obiske priporočajo je dobro. Upam, da boste obiskovalci tudi sproti sporočali kako je bilo in tudi kakšna slika bo dobrodošla. Vsem lep pozdrav.
Klajba Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Torej, kot je Moto rider omenil, je Cvičko v Ljubljani v Soči. Poklicala me je njegova sestra Gaby. Obiski so od 14 - 18 ure, po tem lahko pridejo samo najbljižji (starši). Da obiske priporočajo je dobro. Upam, da boste obiskovalci tudi sproti sporočali kako je bilo in tudi kakšna slika bo dobrodošla.Vsem lep pozdrav. V četrtek bil na kontroli na soči, pa se mi je zdelo, pravim zdelo, da sem videl generala, ki je dobil bitko za življenje :worship: . Zanima me, kje je, da ga poiščem, da mu stisnem roko za uspeh.
Klajba Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Na katerem oddelku general Cviček premika gore?
Hanzi Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 v novem ali starem delu. Zanekrat sem 3x tedensko v soči in mi ga ni problem obiskat za nekaj minut. Pa tudi sicer nimam daleč do tja...
Klajba Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 v novem ali starem delu. Zanekrat sem 3x tedensko v soči in mi ga ni problem obiskat za nekaj minut. Pa tudi sicer nimam daleč do tja... In koliko časa imaš že amulantno obravnavo, kje na katerem oddelku, kdo te...
bernardek Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 (popravljeno) sem zelo vesel zate in za vse tvoje :grupni: Popravljeno Oktober 6, 2008. Popravil bernardek
lenci Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Čudovito, super, kjer je volja, tam je tudi uspeh :worship: :worship: :worship: :worship:
Mutika Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Dobra novica, da je Cvičko ostal na Soči. In tudi to je dobro, da vas je kar nekaj, ki boste lahko pogosto hodili k njemu, kot sem uspela razbrat. Povejte, poročajte, razveselite nas z novicami. Cvičko, le tako naprej. :worship: Tudi obiskali te bomo spet. Lahko noč. :winkiss:
osa rider Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 tole so pa fajn novičke!! :yea1: Cvičko lepo je slišati kako napreduješ! :yea1:
soncek9 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 bravo,Cvičkar :worship: ...tudi jaz te en dan pridem obiskat :whistle:
riderrgirl Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 :OK: lepo....čaka pa te trdo delo.....veliko volje in poguma želim tebi....in vsem ki morate hodit tja ali pa ste že tam...zaradi takšnih in drugačnih razlogov.... :winkiss: držim pesti za vse...da jo odnesete s čim manj posledic.. :worship:
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Super novice, cvicko. Se mal pa se bomo lahko sprehajal skupi. Ti pa kr pridno delaj.
tati Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 V četrtek bil na kontroli na soči, pa se mi je zdelo, pravim zdelo, da sem videl generala, ki je dobil bitko za življenje :worship: . Zanima me, kje je, da ga poiščem, da mu stisnem roko za uspeh. mislim da je v ta novi stavbi...........nevrološki odd. :worship: :naughty: :whistle:
Klajba Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 mislim da je v ta novi stavbi...........nevrološki odd. :worship: :naughty: :whistle: Res ga čaka trdo, zelo trdo delo, predvsem pa bo potreboval polno mero potrpljenja. Prijatelji, znanci, kdor ga pozna, ga naj obišče, ko bo lahko lažje sprejemal obiske. Nevrološki :unsure: ...
Klajba Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 :OK: lepo....čaka pa te trdo delo.....veliko volje in poguma želim tebi....in vsem ki morate hodit tja ali pa ste že tam...zaradi takšnih in drugačnih razlogov.... :winkiss: držim pesti za vse...da jo odnesete s čim manj posledic.. :worship: Hvala ti, v imenu vseh :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se