žuristka Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :worship: :worship: Bravo cvičkar, tudi jaz sem vesela zate. Pozdravček
Jure007 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Sicer ni komentarja ob sliki, sem pa prepričan, da je Cvičko pozdravljal motosvetovce :OK: :yea1: :worship:
YeTika Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :kva2: :kva2: :kva2: lei ga teeegaaa!!! cvičkoo :worship: :worship: :worship:
Salieri Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) lepo videt, da ti gre na boljše Cvičkar!!!! Le tako naprej!! Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil Salieri
minca Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 ful lepo brat take novice in gledat slike :OK: :oK
ataIBA Objavljeno Oktober 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 ful lepo brat take novice in gledat slike :OK: :o K Točno tako :grupni: !!!!! V nove zmage.
Port Folio Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :yea2: right on :hooray: :OK: :OK: :OK: :OK: kr večer se mi je polepšal.
andro007 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :worship: :worship: :worship:
osa rider Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 DOBRO JUTRO CVIČKO!!! upam da bom spet slišal kako dobro novičko . . . . lep dan ti želim . . .
ZD€N€ Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Dan Cvičko :worship: Čeprav mal dežja, upam da tebi sije sonce :worship: :worship: :worship:
zlehtEva Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Cvičko.. dobro jutro! Danes bodo pa novi podvigi kajne? :) Se vidimo!
Gabry18 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes: Lepe novice! :) Itak da mu bo uspelo sej je še mlad pa ma še celo življenje pred sabo. Pa tut voljo ma !! In ima srečo da ma tako sestrco da lepo skrbi zanj :)
Banjo Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Krasne novice! Le tako naprej, jaz še vedno držim pesti in navijam zate! :grupni:
zlati Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 (popravljeno) ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes: mora mu uspet :yes: Popravljeno Oktober 29, 2008. Popravil zlati
bmwslo Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 To Cvičko naš. Počasi in zanesljivo po poti okrevanja. Če bo le mogoče, se prihodnji teden oglasim. Drži se :friend1:
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes: Hvala, Gabry! Dan je lepši !!! Cvičko naš, zaslužiš si največje priznanje! :worship: Borec. :winkiss:
bajo7 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Bravo Martin. Samo tako naprej :worship:
ataIBA Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes: E, zaj pa se vidi, da bo kmalu še malo cvička probal.... :beer1: + :beer2: Po dogovoru z Mutiko sva danes imela plan ob 14 vžgat iz Slov. Bistrice za LJ. Jaz iz Ptuja proti domu, Mutika bi prišibala iz MB do mene. A ji je sinko odpeljal avto in je prihod odpadel :cry: . Če bi šel še po njo v MB, ni šanse, da bi se vrnila pred 18-to uro v MB zaradi terapij. Naslednji teden pa pridemo!!!!!!!!! Cvičko,drži se! Vsem domačim in prijateljem pa lep pozdrav!
osa rider Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: to pa so fajn novičke . . . . :worship: cvičko . . . . kr tko naprej . . . :yea1: uspelo ti bo . . . . :yea1:
janih Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja jure maš prav..cvičko je pozdravljal vse motosvetovce....sem mu minutko prej rekla..če želi pozdraviti motosvet in vse ki držijo z njim ter se nasmehniti...in no da še zraven omenim bratec zlo dobro napreduje..ne ponavlja besed..lažje razume in se izraža v komuniciranju..že sam poprime za kozarec in žlico ter celo z vozičkom sam se pelje že..samo ne dolgo ker še žal še vedno nima toliko moči..ampak voljo ima pa res veliko..in verjamem da mu bo uspelo.. :yes: BRAVO CVIČKO :worship: :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: lahko noč :yawn: :yawn:
lokostrelec Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 :grupni: :grupni: Super napreduješ ! :OK: Kar tako vztrajno naprej!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se