zlehtEva Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Eto.. še ena fotka.....s Cvičkarjevo privolitvijo.. res mu gre na bolje! :worship: :worship:
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Eto.. še ena fotka.....s Cvičkarjevo privolitvijo.. res mu gre na bolje! :worship: :worship: :worship: Že na sliki se vidi, da je naš Cvičko mnogo boljši, mnogo, mnogo boljši. Ja, ataIBA, naslednji teden pa na juriš v Lj! Cvičko, vidimo se! Lahko noč. Mirne sanje ti želim! :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Eto.. še ena fotka.....s Cvičkarjevo privolitvijo.. res mu gre na bolje! :worship: :worship: hip-hip-hip HURAAAAAAA :worship:
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 DOBRO jutro Martin :yea1: :yea1: Samo korajžno naprej SPLAČA SE TI to mi lahko verjameš. :OK: :OK: Se vidimo. :friend2: :friend1:
gumby Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Počasi, a vztrajno gre na boljše... drži se :OK:
Hanzi Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 (popravljeno) Lep podaljšan vikend ti želim. Sem bil danes v soči v času kosila pa nisem motil. Ti prinesem drug teden nekaj domačega branja. :naughty: :worship: Popravljeno Oktober 30, 2008. Popravil Hanzi
tati Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 :worship: Že na sliki se vidi, da je naš Cvičko mnogo boljši, mnogo, mnogo boljši. Ja, ataIBA, naslednji teden pa na juriš v Lj! Cvičko, vidimo se! Lahko noč. Mirne sanje ti želim! :winkiss: upam, da javita kdaj priletita, da se vidimo po dolgem času................ :winkiss: Cvičko tebi pa lep večer v tvoji rodni vasici :winkiss:
ataIBA Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 upam, da javita kdaj priletita, da se vidimo po dolgem času................ :winkiss: Cvičko tebi pa lep večer v tvoji rodni vasici :winkiss: Veš da se javiva, samo kam :hmm: ? Upam, da ve Mutika.... Cvičko, polni si baterije s punim gasom :friend2: !!!
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 Veš da se javiva, samo kam :hmm: ? Upam, da ve Mutika.... ne boj se ti, waju bo že Tati najdla.... :evilgrin: Cvičko ti pa samo tak naprej :OK: :OK:
bernardek Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 sem vedel od prvega dne da ti bo uspelo, najhujše te še čaka, ko ti bojo laptop dostavli in boš moral vse to prebrat :P drž' se lep pozdrav z' morja
Igorr Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 sem vedel od prvega dne da ti bo uspelo, najhujše te še čaka, ko ti bojo laptop dostavli in boš moral vse to prebrat :P drž' se lep pozdrav z' morja Ojej... Ma materiala za en mesec brat. :) Drži se mi! Pridem naslednji teden kej okoli. :grupni:
9Sammy5 Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Nočko... :winkiss: Upam d te ni kaka čarovnca strašla (aja Gaby je duma ane :evilgrin: ) joke... RTM Gaby! :winkiss: Hvala na komplimentih v sredo :blush: Pa un jogurt si tak veselo zmazau :rolleyes: Eva je pa žleht...to fsi že znamo...sam zeza te ;) joj joj... :angry: Pozdravi se...to je edino kar si vsi želimo :grim Za zdaj pa lahko noč pa lepe sanje...Upam d uživaš doma, ampak...vseeno...ne bejžat domu med tednom :angry: :grrr sej hitro minejo 4 dnevi O:-) Pridn bit! :OK: :grupni:
zlehtEva Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Hvala na komplimentih v sredo :blush: Pa un jogurt si tak veselo zmazau :rolleyes: Eva je pa žleht...to fsi že znamo...sam zeza te ;) joj joj... :angry: Jutroo cvičkoo! ;) Naj ti bo lep dan v krogu družine! :rolleyes: Khm, khm.. pa Eva ni nič Žleht ;) :devil: no, sicer pa to sam veš ;)
YeTika Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 sicer mi nisi glih peu za rd vse najbolše, ;) ampak vidim da ti gre veeeliiiik na bolš tko da... držim pesti zate martin!!! :worship: :worship: :worship:
osa rider Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 uuuuups . . . . . .učeri sm biu na obisku pri cvičkarju! :yea1: lepo je videti napredek . . . . . . sam njihova hrana se mu pa prou nč ne dopade!!!! cvičko . . . . . .me veseli da so ti rafaeloti bili ušeč . . . . .ti še prnesem!!! :worship: :yea1: držin se cvičko . . . . . . počasi . . . . sej bo šlo . . . . .nisi sam! :yea1:
Mutika Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ful fajn te je bilo spet videt, Cvičko dragi! :winkiss: Upam, da ti je teknila pizza! Njami.
Frips Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Oj....ajde drž se. Lepo slišat da ti gre na bolje !!!! :D :D :D :D
tati Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Ful fajn te je bilo spet videt, Cvičko dragi! prvič ful dobre volje in nasmejan odkar te obiskujem na Soči .......... :worship: :winkiss: :worship: Popravljeno November 3, 2008. Popravil tati
osa rider Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) včeraj bil zopet na obisku pri cvičkarju . . . . . . :yea1: ko sm pšu . . . . .je bil cvičkar zunaj . . . . z mamo na svežem zraku . . . . :yea1: imel sem čast, da smo šli v barček na pijačko . . . . prou lepo te je videti izven bolniške sobe!!! :yea1: cvičko drži se . . . . . ne daj se! :yea1: nisi sam!!!! :yea1: ata iba . . . . . me veseli da sva se spoznala :yea1: Popravljeno November 4, 2008. Popravil osa rider
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 prvič ful dobre volje in nasmejan odkar te obiskujem na Soči .......... :worship: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: to :worship: :worship: :worship:
vuk76 Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 :worship: Cvickar, kar tako naprej :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se