CVIČKAR1 Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Jst sem v rwhabilitacijskem centru SOČA.
_Fingi_ Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Cvičkar, legenda :worship: , malo pozno, pa vseeno, Srečno, predvsem pa zdravo! 2009! :beer2:
SEOI-NAGE Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Frajer lepo te je videt ! Si ko nov dio porko
maus Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 cvičko... :beer2: ... upam, da se ta teden vidiva :naughty:
bajo7 Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Jst bi rad motoklapo7 videl pri meni u bolnci. Bomo probal zrihtat neki. :kva2: :kva2: :kva2: :eek:
9Sammy5 Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Dj napište še kej v to temo,lepo prosim. No k si tak lepo prosu...ti bom še ja kaj napisala ;) Sicr newm kaj točn...razn tega d se še naprej pridno zdravi B) pa pridn bit... :winkiss: :friend1: Če boš hotu se lah kdaj skup z Evo dobimo na msnju pa se bomo pogovarjali. Tak ku smo se enkrat zdavnaj znali :grim ;) No če boš še karkol hotu kr poklič... papa :yea1:
Hanzi Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 No ti se vrnil v Lj, jaz pa sem se danes za dva tedna preselil v deželo Cvička pod Trško goro v Šmarješke toplice. Bodi prijazen do punc v modrem in belem, pa se proti koncu meseca kaj vidiva..... :worship:
Irencko Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 cvičko tudi od mene vse naj naj v tem letu... pa seveda, kar tako naprej z zdravjem, oz okrevanjem :P še vedno smo z mislimi pri tebi prav tako pesti so še vedno v figicah :winkiss:
Mutika Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Dj napište še kej v to temo,lepo prosim. Seveda, Cvičko, saj pišemo, z veseljem! Upam, da se po praznikih ponovno navajaš na Ljubljano in da ti ni dolgčas. Pa obiske boš ziher tudi imel, saj Ljubljančani in tisti, ki so bližje kot mi Štajerci, lahko bolj pogosto pridejo v Sočo k tebi na obisk. Se bomo pa mi tudi kaj priguncali! Lep pozdrav! :winkiss:
Lojze Knapić Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 cvičkar naj ti bo 09 mnogo, mnogo srečnejše od 08 :OK:
MATjuska Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Cvičko, tudi jaz ti želim v letu 09 vse naj naj! Se vidimo - letos pa sigurno!
Godfather Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Cvičko pravijo da čas zaceli vse rane, naj bo ta čas pri tebi kratek SREČNO 2009
MDR Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Cvičko, vse najlepš in najboljš v letu 2009! Seveda enako tudi vsem tvojim domačim (mama - samo njo sem srečala - je fantastična)! Lepo je videt (oz. brat) kako lepo napreduješ. To je zelooooooo velika razlika od tedaj, ko sem te jaz zadnjič videla. Kar tako naprej! Se kaj vidimo. M.
motoristek Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 cvičkar naj ti bo 09 mnogo, mnogo srečnejše od 08 :OK: Jaz bom še dodal: in čim prej, da se pozdraviš... :worship:
halls Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 (popravljeno) Jaz bom še dodal: in čim prej, da se pozdraviš... :worship: ...ker smo decemberski piknik na Golici preskočli,letos ga bomo pa ponovili.... Martin,drži se!!!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Januar 6, 2009. Popravil halls
vuk76 Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Cvickar, tebi in tvoji druzini vse naj, naj v letu 2009. Obcudujem tvojo voljo in vsaka cast :worship:
MARJA Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Bili pri njemu sv. trije kralji :whistle: Cvičar se drži super. :worship: :worship: :worship:
TONTO Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Bili pri njemu sv. trije kralji :whistle: Cvičar se drži super. :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: Samo tako naprej :yea1: :yea1:
maus Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Kar ne morem verjet, kok ti gre na bolje. :worship: Upam, da si si zapomnil navodil ... glede zdravja in punc :P Še se oglasim pri tebi :beer2:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 jaz sem se že zmenil za mojo punco.se opravičujem.zelo mi je žal.
ataIBA Objavljeno Januar 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 jaz sem se že zmenil za mojo punco.se opravičujem.zelo mi je žal. Ej moj dragi Cvičko. Še mnogo stvari bo treba poštelat preden bo mašinca dobro vžigala. Če bi lahko čez noč vse stvari pošlihtal, bi bili vsi veseli čudeža. Ampak kjer je volja, tam je pot! In volje tvojim ne primanjkuje, tebi pa ne sme zmanjkat. Čez nekaj časa bo vse samo neprijeten spomin na težko borbo in mnogo prijateljev, ki ti stojijo ob strani in pošiljajo dobre misli in želje. Drži se dečko in skrajni čas, da se malo vidimo.
Mutika Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Točno tako, kot je napisal ataIBA! :worship: Oj, Cvičko, še jaz ti pošiljam en topel pozdrav in mrzlega Maribora! Drži se, dečko dragi! :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 pridte me pogledat u lj.lepo prosim zelo leepo.
ataIBA Objavljeno Januar 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 pridte me pogledat u lj.lepo prosim zelo leepo. Pridemo Cvičko, pridemo naslednji teden. Ker je dopoldan služba, bomo nekak skombinirali in pripičili proti večeru. Drži se in ubogaj sestrce. Včeraj je bilo zanimivo predavanje v Latkovi vasi o potovanju v Rusijo. Manjkal si! Bo pa še večkrat kaj takega. Ti samo delaj, delaj in delaj, da boš čimprej popravil zamujeno. Lep pozdrav od vseh nas. Pozdravi tudi starše in sestrco. Fajn je, ko lahko že komuniciramo direktno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se