Mutika Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Bom 1000 litrov cvička pripravil. Uf! Potem bo treba pa šotore zraven pritovorit! He - he. Pa ti nebi niti mogel napisati manj :D kot 1000 litrov :worship: . No, toliko sigurno nebo treba. Jaz bom z veseljem sponzoriral kakšnih 20 kg meseka za žar in tudi pekel bom!Predlagam eno soboto, ko bo vreme tudi za motorčke. Kje bomo čago naredili pa se še dogovorimo. Lep vikend ti želim, pozdravi družino in drži se! To je beseda, ataIBA! Brez skrbi, Cvičko, prišli bomo! Vsi po vrsti. :winkiss:
Matic7 Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Kdo gre na Češko na motoGP? Stari, to mi delaj... si že skoraj čisto nazaj med nami?
zlati Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ja sem čisto med vami. seveda si :worship:
vehart Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Cvičko, si si že ogledal slike ki si jih dobol v četrtek od bajota, Tadeja-cimra moto klapa7 Uživaj doma, pa pozdrav sestrco mami in očeta tadej-Cimar moto klapa 7
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Cvičko, si si že ogledal slike ki si jih dobol v četrtek od bajota, Tadeja-cimra moto klapa7 Uživaj doma, pa pozdrav sestrco mami in očeta tadej-Cimar moto klapa 7 Sem jih pozdravil.
andrej17 Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) ooo cvičko kak veseu sm da te vidmda si se pobrau ...kr neki časa me ni blo na motosvetu tak da nism vedu o tebi čisto nič... zelo sm vesel ker si okreval , upam da bom še slišal grmenje tvojih akrapovičou :yea2: mej se ,uživi ...pa vse kar si sam želiš bok Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil andrej17
rosse20 Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 civčkar... jaz osebno te ne poznam, vendar ti želim samo najboljše pri okrevanju in vsem kar sledi!
andrej17 Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) Andrej kak se pišeš? murko vozim črnega 125 čoperja ,črna čelada, leder jakna ... videla sva se dan pred tvojo nesrečo pred intermarketom v brežicah,ko si izgubil kovček če se spomneš ,malo sma se pomenila potem si se pa odpeljal ... Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil andrej17
bmwslo Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Dobro jutro prijatelj :friend1: Pozdravi domače, pa upam, da se kmalu vidimo :OK:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 kje sem bl skupaj z motoristekom pa bmw slo?povejta
TONTO Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Dobro jutro kolega. :yea1: :yea1: Uživaj še teh par uric, potem pa veselo na delo v Ljubljano, da boš čim prej 100%. Pozdravi domače.
bmwslo Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 kje sem bl skupaj z motoristekom pa bmw slo?povejta Bli smo skupaj na Golici decembra, leta 2007 Na sliki smo od leve proti desni Motoristek, BMWSLO, Zlati, Cvičkar1, Linza :yea1:
Mutika Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Dobro jutro- Danes grem v LJ. Oj, Cvičko, dober dan! :winkiss: Ja, danes je nedelja, tvoj vikend doma je zaključen, pa greš spet "na delo" v Ljubljano. Dobro ti že gre, ataIBA mi je pokazal filmček, ki ga je posnela Gabry. Uf, dečko, lepo napreduješ! Naj te ne zapusti pogum, volje premoreš ogromno, res ti gre na bolje. S tvojo trmo ter pomočjo mnogih Motosvetovcev, predvsem pa tvojih doma, ti bo zanesljivo ratalo sestaviti celo sliko. Počasi se zeloooo daleč pride! Vsaka ti čast, Cvičko! :worship:
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 naj ti bivanje v ljubljani hitro mine in naj ti vikend čim prej pride
ataIBA Objavljeno Januar 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Hvala bmwslo. No in tisti dan zvečer smo bili skupaj še v Celju na moto zboru. Jaz z avtom, pri vhodu pa motorji - tvoj in od našega dobrega hrvaškega prijatelja, Linze. :worship: . Lušno je bilo. Lep pozdrav od vseh nas.
Hanzi Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Se vidimo, mogoče že jutri Glede žurke ki jo planiraš: Predlagam da jo narediš ko bo kaj dela v vinogradu. Će ne prej ko bo trgatev, da sode spraznimo, da boš lahko frišnega notri nalil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se