ZD€N€ Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 Dobro jutro vsi ,ptosvetovci. :worship: in dan tudi :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 Laho me pridete pogledat vsi v sočo.
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) hh Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil CVIČKAR1
Igorr Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) Laho me pridete pogledat vsi v sočo. Hojla! No, pa sem te še jaz danes prišel pogledat po dolgem času. :) Naš Cvičkar zgleda ful fajn in je naredil ogromen napredek, odkar sem ga nazadnje videl. Trikrat hura za Cvičkota! :grupni: :worship: Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil Igorr
bmwslo Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 Dobro Jutro. Dobro jutro prijatelj. :OK:
janih Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 si pa zdoden, a te tko zgodi zbudijo
ZD€N€ Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 Dobro Jutro. Pozdrav iz CELJA :worship:
Hanzi Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 hh A ti je bilo dolgčas ko si čakal na kosilo ? A se ti je zdelo da klepetam s tvojo mamo? No mogoče te tudi jutri pridem na hitro pogledat.
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Dajajte komentarje.prosim.zlo lepo.
motofrik Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Sneg, sneg, še enkrat sneg... Še kar pada in ne misli nehat. :wacko: :blink: Počakaj malo, da se prebudijo, pa bodo začeli pisati komentarje. Ali pa še sneg zunaj kidajo. :naughty:
Vanga Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Lepo zasneženo dobro jutro s Totega konca. Kidamo sneg, zdaj pa trenutno zunaj dežuje. Martin ti pa delaj naprej na zdravju, da nas prideš čimprej en torek obiskat. Lep pozdrav tudi tvoji družini! :winkiss:
ataIBA Objavljeno Januar 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Tudi včeraj sem bil po snegu v Ljubljani, ampak me je lakota in dodatno delo obrnilo domov. Nikak, da pridem na trač party. Bomo res morali mariborčani zrihtat solo furo v LJ. Če bi bilo vreme za motor, te pa tak in tak... :whistle: Drži se.
janih Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 zgodila se mi je cela štala pr bajti, namreč počla mi je glavna vodovodna cev in yzdaj čakam vodovodarje, da mi pridejo popravit, za popizdit, sem rabu pol ure kidanja snega, da sem se prebil do jaška in zapru vodo, namreč prej sem ves sneg z dvorišča, zmetu na jašek, pametno ne, tko da zdej hodmo sosedu na kako in tuširanje, no vidiš, takle mamo pri nas na kureščku
trebor Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Živjo! Sem se predvčerajšnjim peljal mimo soče bolj na obratih, mogoče si me slišal. Bilo je okoli 11:30. Samo za vzpdbudo, da se čimprej pozdraviš. LP Robert
ataIBA Objavljeno Januar 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Ej, Cvičko. Vidim, da imaš računalnik na Soči. Super, se več dogaja, ko ti terapije minejo. Malo komentarji, malo albumi in čas mine. Lep pozdrav.
Hanzi Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Upam, da ne bo preveč "cvičkarjev" začelo uporabljat ta računalnik, ker je "javno dostopen". Zna biti potem gneča in :evilgrin: okol njega. Sicer pa uživaj, pa upam da se še spomniš mojega obiska. Će se jutri ne vidiva, uživaj na vikendu.
MDR Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Ooooooo, vidim da imaš računalnik na Soči - napredek, ni kaj :worship: . Povej mi, ali si po celo dopoldan na terapijah :? ? Maš kdaj kej lufta tud dopoldan? Imej prijeten dan in se upam kmalu vidiva :OK: - M.
tati Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Bom žival pa tati je prišla. res je, danes po dolgem času spet na obisku...........lepo napreduje.................. :worship: :worship: :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Še nekaj,bom dobi.l izpit dokler bom še u Lj?če ga že imam.pa če bom mel okulističen pregled dokler bom še u Lj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se