CVIČKAR1 Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Naj mi nekdo odgovori.lepo prosim.
moto rider Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 (popravljeno) Naj mi nekdo odgovori.lepo prosim. Evo, Cvičkarjev Martin! :worship: Malo sem se ti javil, da ti ne bo dolgčas. Enkrat sem te "lovil", pa si mi ušel (iz Brežic). Drugič, si pa spal (v LJ.) Kaj, me ne maraš več...hehe?! Drži se, pa kdaj izkoristimo priložnost! :yea1: LPM Popravljeno Januar 31, 2009. Popravil moto rider
Mutika Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Ojla, Cvičko! Ja, dnevi minevajo in drvijo mimo nas, pa s teden kar hitro obrne. Zdaj, ko nisem več na bolniški in sem nazaj v službi, zdaleč nimam več toliko časa kot prej, zato bolj redko kaj napišem. Se pa velikokrat spomnim nate, brez skrbi. Sem pa marsikdo ne more napisat kaj več, kot pač napiše, ker smo po službah, pa delo je vedno in povsod ... doma in v službi, pa za računalnik ni toliko časa. Sak veš, da ti vedno kdo kaj napiše. Lahko pa si prepričan, da vedno kdo od nas kaj napiše, se ti javi ... veliko ljudi misli nate. In krasno, da tako lepo napreduješ. Lahko noč, dragi dečko! :winkiss:
ataIBA Objavljeno Februar 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Še nekaj,bom dobi.l izpit dokler bom še u Lj?če ga že imam.pa če bom mel okulističen pregled dokler bom še u Lj Glede izpita ti bodo najboljši odgovor dali tvoji zdravniki na Soči. Normalno je, da je bila huda poškodba in boš imel zdravniški pregled po končanem zdravljenju. Tako, da sedaj ne moreš prehitevati terapij. Lep pozdrav tebi in tvojim.
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 (popravljeno) Jaz grem še u Kamnik.Je še kak Kamničan ali Kamničanka. Popravljeno Februar 1, 2009. Popravil CVIČKAR1
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Jurišičem mojim sorodnikom. Jurišič
Irencko Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Irencko ko bom zdrav bpm fešto naredil pa te vabim. hehe cvičko, glavca... ti se le dobr pocajti, pol nam pa itak ne uide druženje kot doslej :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Ta mesec mame ni.Zato pridite motoristi.
šokac Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Naj mi nekdo odgovori.lepo prosim. Srečali smo se enkrat v MB na šentiljski, še pred tvojo nezgodo. Bil je zelo, zelo hladen večer in v MB si se pripeljal z motorjem. Zadnje čase malo manj spremljam dogodke na forumu, se pa večkrat spomnim nate in ti v mislih želim čim hitrejšega okrevanja. Lep pozdrav. Šokac & Lumpa
Hanzi Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Cvičkar: Ne se preveč spraševat glede izpita. Izpit imaš in tako bo ostalo. Pa jutri se zna zgodit da se ti spet malo oglasim- najbrž okoli kosila enkrat, kot ponavadi zadnja dva tedna
Mutika Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Ojla, Cvičko! Kakšna zima je, a ne? Lep teden ti želim! :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 (popravljeno) Huda zima je reas.Pa ko bom zdrav bom prišel v Maribor. Popravljeno Februar 3, 2009. Popravil CVIČKAR1
ZD€N€ Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Martin lep predvsem pa uspešen dan ti želim! :worship:
šokac Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 (popravljeno) Hojla! Cvičkar, pošiljam ti gasilsko fotografijo najbolj nasmejanih in zaslužnih članov tote mariborske sekcije. Ha,ha,ha... lp Popravljeno Februar 3, 2009. Popravil šokac
tati Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Cvičko lepo te je bilo videti, priden bodi........... :whistle: :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Uspososbil sem miško v Soči.Toooooooooo
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 (popravljeno) Naj me še nekatere punce pridejo pogledati.PROSIM,tolk stare kot jstali mlajše eno leto eli dve. Popravljeno Februar 4, 2009. Popravil CVIČKAR1
a79 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Jst bi se rad čimprej pozdravu. To smo ti vsi tle zelel...ratalo ti bo - je :worship: .. lp
Hanzi Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Si imel včeraj kakšne obiske :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Ja samo sestra je bla pr men.te se spomnem.
doggie Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Naj me še nekatere punce pridejo pogledati.PROSIM,tolk stare kot jstali mlajše eno leto eli dve. ej cvičko saj kakšne dve leti starejše so tudi vredu :naughty:
Lowrenc Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Tudi 10 ali pa 15let starejše so še vedno vredu! :lol:
Hanzi Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Ja samo sestra je bla pr men.te se spomnem. Sem slišal da si bil na jabolčnem soku v baru? Kdo pa je bil s tabo? Baje je bila ena sestra v modrem :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se