TinaRR Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 ma kaj tisoč 600ti bo čist dost,sej ne rabš takoj navalt na neko jako kubaturo in konjičeal s še mlad treba jt počas Cvičko se strinjam z Sando, lepo počasi vse ob svojem času :yea1: . Punca se bo pa že kakšna našla nič obupat :naughty: , si še mlad :blush: .
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Tina si mi sliko poslala?ne vem ker jemljem tablete za glavo.
TinaRR Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 (popravljeno) Tina si mi sliko poslala?ne vem ker jemljem tablete za glavo. nisem ti slike poslala, mogoče ti je kakšna druga Tina :D vem kako je s temi tabletam, sem jih jaz tudi jemala pred leti Popravljeno Februar 7, 2009. Popravil TinaRR
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Ja jaz jih jemljem pa ko bom zdrav te bom en krog šel zapelat če je tvoj fant za to.
rosse20 Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 zdravo Naj me še nekatere punce pridejo pogledati.PROSIM,tolk stare kot jstali mlajše eno leto eli dve. a veljajo tudi takšne, ki so že zasedene?
TinaRR Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 TA Tina ne to pa nisem jaz :rolleyes:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Tudi že zasedene lahko pridejo.
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 e danes grem nazaj v LJ. PA naj me še ena RoadShadowka pride pogledat.
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Tina ko jo mam na msnju me naj klikne pa da se pogovarjava.
Irencko Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 e danes grem nazaj v LJ. PA naj me še ena RoadShadowka pride pogledat. ooo dečko, tudi shadowke pridemo, brez skrbi de :worship:
Irencko Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Kdaj? oh to ti pa ne morm nč obljubit... sj veš... služba, fax...
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Če si v Lj na faksu lah me prideš pogledat.
Irencko Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Če si v Lj na faksu lah me prideš pogledat. nene, delam v logatcu, fax mam pa u izoli... ampak se bo najdu cejt ni kej d se neb... itk d pridemo :)
Mutika Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Ojla, Cvičko! Tablete za glavo ti bodo pomagale, da boš sestavil misli in počasi čisto ozdravel. Potem pa bo vsega dovolj ... in motoriranja, in družbe deklet in tudi kakšna prava zate ti bo prišla na pot. Na tem forumu pa je včasih tako, da ni nikjer nikogar, zato ti tudi ne odgovarjamo takoj, ko kaj napišeš, za to so msn-ji in klepetalnice in take stvari. Se boš moral navadit, da počakaš, vmes delaš kaj drugega in potem spet pregledaš forum. Obiskat pa te bomo vsekakor prišli, vendar je težko obljubit točno kdaj. Smo zasedeni v službah, med tednom je težko čas najti, a če je volja, je tudi čas, kajne? Želim ti lep dan še naprej in veliko uspešnih terapij v Ljubljani! :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Lahko me pridete u LJ pogledat ali na moj mali dom.Vinji Vrh.
Hanzi Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Pridem jutri enkrat po kosilu oziroma zgodaj popoldne.... :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 MDR me lahko pride pogledat.Pa kje si Hanzi??????????
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 E pa je bil Hanzi tu oa Gabry.
rdeci_vragec Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 E pa je bil Hanzi tu oa Gabry. :OK: Fajn prijatelje imas! Ne poznava se, spremljam pa tvojo temo in me zelo veseli, da tako dobro napreduješ. Le korajžno pa še naprej uspešno s terapijami. Do poletja je še daleč, tako da se nič ne mudi. Lep pozdrav, Miha.
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Poleti bom naredil eno furo z ROADSHADOWKAMI.to si sam želim
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Jaz ljubim Majo iz Zagreba pa čakam njen odgovor če bi bla z mano.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se