UTB Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Zdravo! Sem nov na forumu in zato prosim da mi ne zamerite ča vprašanja nisem postavil v pravilno temo.Imam problem pri omenjenem motorju.Ker je pozimi počival,prižgal sem ga vsake toliko časa.Spomladi pa dolijem malo olja,nalijem bencin in se grem peljat.Glej ga zlomka po 10 minutah vožnje mi je pri polnem gasu kar naenkrat pobralo gas,hočem dodati gas in motor začne dušiti in mi skoraj ugasne.Vgasnem motor,ga spet prižgem,isto.Zamenjam svečko,isto.Grem malo od jeze na sprehod in pridem čez nekaj časa nazaj motor spet dela kot nov.Se peljem 20 minut spet isto.Spet sem počakal 15-25 minut in ga vžgal in se pod čisto majhnim gasom pripeljem domov.Drug dan se spet grem peljat in mi naredi isto,vendar tedaj tudi po enem mesecu ni bilo bolje.Pogledam platine,bile so čisto premakjene.Jih naštelam in ugotovim da niso primiru.Zibajo se levo in desno.In jaz naštelam platine ga zalaufam dela kot nor,čez tri dni pa isto.Odšraufal sem fergazer-uplinjač in ugotovil da notri ni igle,in motor kuri kot traktor.Tudi dize nisem našel.Zato prosim naj mi nekdo pove kje naj bi bila diza in koliko stane nov fergazer -uplinjač in nove platine.IN kaj bi lahko še biu drug vzrok za tako delovanje,oz. nedelovanje motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UTB Objavljeno Avgust 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 No a ve kdo kej o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 vrjetno je fergazer kriv. dej slikaj ga da vidim kak je :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se