Vrtnica Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Hmm jz je ze dougo nism vidla le na motosvetu mogoce sm pa sam slepa... A mogoce kdo ve kje je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Danes sem jo za hip opazil pred Maximarketom. Migala je, torej sklepam, da je živa. Rožica, vsi imamo trenutke, ko smo malce bolj tihi, brez panike, OK :?: PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2002 Danes sem jo za hip opazil pred Maximarketom. Migala je, torej sklepam, da je živa. Rožica, vsi imamo trenutke, ko smo malce bolj tihi, brez panike, OK :?: PEPE aaaa ja ok sm se ze zbala da je kej blo al pa da je sla kam na potovanje pa nam ni nic povedala ;) No sam da je nasa mama ured Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Rožica, kot sem ti že rekel: obetaš :wink: 8) PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 sem jo videl v nedeljo na avstrijskem koroškem. ampak sem pelo mimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Perla je se vedno tako pridna in skrbna, kot je bila vedno. :D Je pa res , da trenutno deluje prikrito našim očem :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se