mikena Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 http://www.belgradebeerfest.com/ Gre kdo mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Ne, ker pira ne pijem ,ker je nagravžn - smrdi, čudn okus ma, pa še drugi dan je vse narobe s prebavo .. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 še bolš, bo pa več za druge ostalo :evilgrin: aja v Beograd pa nea grem, sem glih v Brnu takrat...........bomo tam češke pire lužli :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Meni je čisto vseeno, jaz bi čevape... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Kaj čem tja hodit, saj ga je tukaj dost :worship: Še tega ne morem vsega spit :lol: kakšni čevapi bi pa pasal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Beer je super,sam Beograd mi smrdi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Tale beerfest je zakon !!!! Vse vrste piva na enmu mestu !! seveda Lav pa Jelen mata največje štante pa piva je tut na nivoju. Žal mi je da ne morm it :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 aja v Beograd pa nea grem, sem glih v Brnu takrat...........bomo tam češke pire lužli :whistle: Ej jaz tudi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Ej jaz tudi :) to bo ludnica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Ej jaz tudi :) Spakajta se iz Brna, ker bom jaz tam :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Spakajta se iz Brna, ker bom jaz tam :evilgrin: :winkiss: Zdrawc pa jaz pa ja ne zavzameva veliko placa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Zdrawc pa jaz pa ja ne zavzameva veliko placa :) Saj ne gre za to. Dosti spijeta :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Saj ne gre za to. Dosti spijeta :rolleyes: sej zato pridem šele v petek gor, da wam dam malo fore :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 :beer2: :beer2: :beer2: Uvau, šuma vuma!!! :kva2: Drgač pa nas dvije verjetn grema. Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Jaz bi šel, ampak me je ful strah, ker baje doli nimajo radi štajercev. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 (popravljeno) Jep, lahko po jajcih (al pa pički, kak hočeš) dobiš od kakega iz Dorčola al pa Bežanijske kose... :whistle: Popravljeno Avgust 21, 2008. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se