kevca Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 jst sem si kupu 4 taktni skuter in ma bolj slabe pospeške in končno in me zanima kaj bi lahko predelal,k avspuh al pa kj tazga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 jst sem si kupu 4 taktni skuter in ma bolj slabe pospeške in končno in me zanima kaj bi lahko predelal,k avspuh al pa kj tazga. Nevem kateri skuter imaš,jaz imam Hondo Zoomer in sem kupil Polini set cena je bila 300 EU vse komplet: Auspuh,elektronika,valčki in vsisni kolektor iz prejšnjih max. 40 Km/h gre zdaj 73 Km/h je pa res da se je poraba benzina povečala za ca 40%. :whistle: Pozanimaj se pri firmi Polini,če že kaj obstaja za tvoj skuter in koliko kaj stane verjetno,pa je najceneje kompleten set. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Za 4takt te reši samo kubatura! zweitaktarji imajo sceno v resonanci... Kitajc te reš samo z kubiki_ poglej sem... http://tc-motoshop.si/si/kit80-nadgraditev...0cc-i2632.shtml če se maš kej rad našpari mal, pa kup. :rolleyes: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Avgust 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 (popravljeno) ja mam enga kitajca sonik,pa sem uprašu na cilinder.si ker kit bi biv dobr za moj skuter pa mi je predlagu cilinder.si pa a poznate kzga k to motira v bližini lj. pa kuk bi pršlo.a ma kitajc kej blokadal nč? Popravljeno Avgust 23, 2008. Popravil kevca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 No vidš_šeenkat cnej lahko dobiš :unsure: Baotian motorji (sei nevem č sm prou napisu) uglaunm to mašino mam jest za chopperja. In je blo že dost govora o tem na forumu_uporabi funkcijo : išči Drgač imajo elektronsko blokado ki pošilja podatke o vrtljajih glavni enoti(tista črna škatla) v njo gre ena pinky žica. uno kao cviknš in se znebiš el. blokade_prakticeru sicer še nism ker rabm blokade zarad homologacije... ko bo ta opravljena bom povedu kako je šlo z to žico_spremlji temo pa boš vidu... Glede montaže_če imaš doma kakšno garažo z orodjem...lahko brez problema narediš poseg sam... Ali pa najd koga v okolici tvojega kraja kakšnga modela k ma Tomosa_pa ti bo znou on pomagat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 Tukaj: http://taishanowners.proboards41.com/index...amp;thread=1674 Drugič je pa pamtn mal po forumu prebrskat, ne pa tkoi nove teme odpirat :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Avgust 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 hvala sem mal pregledu pa bom kej probu,kita pa nom raj jst montiru ker neznam glih pa nom dobr bom dal raj enmu k zna to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 TAle stran k jo je dal brejker je super od matke kitajc je prej šou komej 45 zdej gre 60km/h :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Avgust 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) kko da gre vm usem kitajc sam 45 men gre 53 največ poklancu dol tut 60 pa nč nisem vn uzemu al pa kej pa kumi 600km mam prevoženih.kko to da mam jst vsega skup pr akumulatorju 4 žičke pa še tist po dve skup Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil kevca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 kolkti pa laže števc haha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Avgust 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 to pa nevem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 se mi je kr zdel hehe :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave