Skoči na vsebino

predelava 4-taktnega skuterja

kevca

Priporočene objave

jst sem si kupu 4 taktni skuter in ma bolj slabe pospeške in končno in me zanima kaj bi lahko predelal,k avspuh al pa kj tazga.

Nevem kateri skuter imaš,jaz imam Hondo Zoomer in sem kupil Polini set cena je bila 300 EU vse komplet: Auspuh,elektronika,valčki in vsisni kolektor iz prejšnjih max. 40 Km/h gre zdaj 73 Km/h je pa res da se je poraba benzina povečala za ca 40%. :whistle: Pozanimaj se pri firmi Polini,če že kaj obstaja za tvoj skuter in koliko kaj stane verjetno,pa je najceneje kompleten set. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja mam enga kitajca sonik,pa sem uprašu na cilinder.si ker kit bi biv dobr za moj skuter pa mi je predlagu cilinder.si

pa a poznate kzga k to motira v bližini lj. pa kuk bi pršlo.a ma kitajc kej blokadal nč?

Popravljeno . Popravil kevca
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No vidš_šeenkat cnej lahko dobiš :unsure:

Baotian motorji (sei nevem č sm prou napisu) uglaunm to mašino mam jest za chopperja. In je blo že dost govora o tem na forumu_uporabi funkcijo : išči

Drgač imajo elektronsko blokado ki pošilja podatke o vrtljajih glavni enoti(tista črna škatla) v njo gre ena pinky žica.

uno kao cviknš in se znebiš el. blokade_prakticeru sicer še nism ker rabm blokade zarad homologacije... ko bo ta opravljena bom povedu kako je šlo z to žico_spremlji temo pa boš vidu...

Glede montaže_če imaš doma kakšno garažo z orodjem...lahko brez problema narediš poseg sam... Ali pa najd koga v okolici tvojega kraja kakšnga modela k ma Tomosa_pa ti bo znou on pomagat :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TAle stran k jo je dal brejker je super od matke kitajc je prej šou komej 45 zdej gre 60km/h :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kko da gre vm usem kitajc sam 45 men gre 53 največ poklancu dol tut 60 pa nč nisem vn uzemu al pa kej pa kumi 600km mam prevoženih.kko to da mam jst vsega skup pr akumulatorju 4 žičke pa še tist po dve skup

Popravljeno . Popravil kevca
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!