Skoči na vsebino

Dober ličar - pozna kdo ?

hool

Priporočene objave

No stvar je taka - pred časom sem nabavil 125 Vespo PK-XL. Ker pa mi živec ne da miru sem se odločil, da jo bom predelal. Sedaj imam popolnoma podrt okvir, ki pa je potreben klepanja. V bistvu bi potreboval nekoga, ki bi mi pripravil okvir na barvanje t.p. staro barvo dol in poravnavti kar je ukrivljenega in pač pol s kitom čez. Pa eno ali dve luknjici zaflikat tam, kjer je stari lastnik tablico kr v okvir privijačil.

Ker pa sem do sedaj vse sam naredil (poplnoma obnovil mašino ipd) pa tudi sam bi ga pobarval, me zanima ali pozna kdo koga, ki bi to opravil za razumno ceno in pa da dela dobro oz. ne nateguje ?

Slike pa sledijo :))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No stvar je taka - pred časom sem nabavil 125 Vespo PK-XL. Ker pa mi živec ne da miru sem se odločil, da jo bom predelal. Sedaj imam popolnoma podrt okvir, ki pa je potreben klepanja. V bistvu bi potreboval nekoga, ki bi mi pripravil okvir na barvanje t.p. staro barvo dol in poravnavti kar je ukrivljenega in pač pol s kitom čez. Pa eno ali dve luknjici zaflikat tam, kjer je stari lastnik tablico kr v okvir privijačil.

Ker pa sem do sedaj vse sam naredil (poplnoma obnovil mašino ipd) pa tudi sam bi ga pobarval, me zanima ali pozna kdo koga, ki bi to opravil za razumno ceno in pa da dela dobro oz. ne nateguje ?

Slike pa sledijo :))

Jaz poznam enega,ki je res zelo dober za ceno pa bi se moral sam dogovoriti.Kolegu je ravnal tank na Fejzerci je bil tako stisnjen,da v njega nebi nalil niti 2 l benzina in ni bilo drago.Sicer pa je najbolje,da ga pokličeš seveda,če ti ni v Nm predaleč njegov tel.= 041/544 929 Zbašnik Toni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!