Snečer Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Prijavi dogodek, imaš podatke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Pa še dušilce vn iz avspuhov da nas bo folk vsaj slišal če nas že ne vidi (velja za vožnjo po omejitvah ) ne dušilcev vn, še posebaj ne na enochlindraših ki bon začeu hodit s purpenom u žepu, če mene bolijo ušesa ko pride KTM brez dušilcem mimo, kaj šele psa ki sm takrat z njim na sprehodu. 70letni traktorist glih tolko sliši motor če ma dušilce al ne, in slabo vidi, počasi spelje in od trenutka ko preveri al je cesta fraj in trenutkom ko spelje mini pol minute. Tut jst sm že na tsno se zvleku mim traktorja ampak to da ma motor 100+ decibelov ni rešitev. gsxf750 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Lej ne reši vedno reši pa precej Kar se vozim z laverdo me ni še nobeden izsilu alpa spregledal kar pa ne morem rečt za prejšne motorje. Je pa tko da vedno ko grem mimo kakega folka ka hodi ob cesti in skoz mesta vozim počasi ali pa celo stisnem sklopko in se speljem počasi mimo sploh če so kake mamice z vozički Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Dami pravi,da se brigejte za sebe,pik prikimava,jaz pa piše ker sta oba v piz... ;-) DAMI34, pik1, motozajebant in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 (popravljeno) Ja tole ja sam ni blo glih 8 zjutri...res mi ni jasno kaj se je zgodil ker tam je res ravnina... Popravljeno Avgust 11, 2014. Popravil Vito23 Vito23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Tehnična okvara? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Loh ga je tud kap.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Zakaj jih pa ti? nism reku da jih Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Cmerenje ni letelo nate. Sicer pa tudi pizdenje ni dosti bolj produktivno Pa ne se sekirat glede tega, kaj si drugi mislijo o tebi. To je predvsem njihov problem. cmeravci in pizdulje čakamo.... no......čakamo..... zdj čakamo samo še tvojo produktivnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 (popravljeno) nism reku da jih No sej to :grrr Hotla sam rečt, da je važn, da folk voz po predpisih, pol pa skor nima veze zakaj: a zato, k nimajo dnarja za polcaje, a zarad varnosti Popravljeno Avgust 13, 2014. Popravil Scarlett Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 No sej to :grrr Hotla sam rečt, da je važn, da folk voz po predpisih, pol pa skor nima veze zakaj: a zato, k nimajo dnarja za polcaje, a zarad varnosti men je bolj važno, da folk vozi: odprtih oči in da ve kaj počne na cesti 10km/h gor al dol mi je vseeno Fritz, tomash, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 ... jest tud najrajš vozm po predpisih ... :) ... tud zarad dnarja ... Efendi in alko1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Motosvetovci so po reglcih, nimas kej. :grim pik1 in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 men je bolj važno, da folk vozi: odprtih oči in da ve kaj počne na cesti 10km/h gor al dol mi je vseeno sej predpisi niso sam glede hitrosti drugač pa moje mnenje: bolj so nevarni tisti, ki grejo 10 manj od predpisane hitrosti kot 10 več trebor, Kmet2, Fritz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 sej predpisi niso sam glede hitrosti drugač pa moje mnenje: bolj so nevarni tisti, ki grejo 10 manj od predpisane hitrosti kot 10 več Kaj pa je po tvojem "predpisana hitrost"? Če je tabla 70 - kaj to pomeni? Eeeee to ni predpisana hitrost ............. ampak največja dovoljena hitrost na nekem delu. Če greš 10 več - plačaš. Povsem legalno in mirne duše pa lahko pelješ tudi 60, oziroma prilagodiš hitrost razmeram na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 ne da se mi DAMI34 in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Kaj pa je po tvojem "predpisana hitrost"? Če je tabla 70 - kaj to pomeni? Eeeee to ni predpisana hitrost ............. ampak največja dovoljena hitrost na nekem delu. Če greš 10 več - plačaš. Povsem legalno in mirne duše pa lahko pelješ tudi 60, oziroma prilagodiš hitrost razmeram na cesti. jp, nekateri povsem legalno križarijo 50km/h tam kjer je 90 omejitev in lepo ovirajo promet..........bodisi da so to Italijani, ki iščejo gostilno ali mesto za scat al pa paranoični Slovenci, ki se bojijo astronomsko visokih kazni ne da se mi men se tut nič ne da.......... no važn, da se mi nič tut ne vzame Scarlett in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 jp, nekateri povsem legalno križarijo 50km/h tam kjer je 90 omejitev in lepo ovirajo promet..........bodisi da so to Italijani, ki iščejo gostilno ali mesto za scat al pa paranoični Slovenci, ki se bojijo astronomsko visokih kazni men se tut nič ne da.......... no važn, da se mi nič tut ne vzame Sigurno ga je misija nemogoče prehiteti Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Sigurno ga je misija nemogoče prehiteti bolj nevarno kot pa tistega, ki gre 100km/h. Kajti pri lahu nikol ne veš kdaj bo zavil brez smernika Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Sigurno ga je misija nemogoče prehiteti Bolje da bi vozil hitreje in se zadaj vozeci morda nebi niti odlocil prehitevati, kar pa se dostikrat slabo konča Scarlett in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Bolje da bi vozil hitreje in se zadaj vozeci morda nebi niti odlocil prehitevati, kar pa se dostikrat slabo konča Lažj prehiteti osebo, ki vozi 50km/h kot tistega, ki vozi 2x toliko Lažje in varnejše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Čeprav se sam ne držim tega, verjamem da je dosti bolj racionalno če nekdo ovira promet kot če nekdo ogroža promet. Povem ortodoksno kristjansko bi bilo, da se v coni kjer je 70km/h najvišja dovoljena hitrost vozi ~60km/h - saj nikejr ne piše da ga treba tiščat v sam vrh najvišje dovoljene hitrosti. Seveda pa v praksi in realnem svetu to ne deluje. Verjamem da bi se v marsikaterem 70kmh območju brez nobenih problemov lahko vozilo tudi po 110 - ko pride do nesreče se itak vsi takoj sklicujejo na hitrost. Ker je verjetno res, da če se premikaš kot zaostal dedek verjetno toliko težje pride do pizdarij. Problem nastane tudi tam, da nekateri imajo šofersko žilico, drugi je nimajo, tretji se enostavno ne sekirajo ker jim je smisel vožnje le pot od točke A do točke B. Prav tako se le ti ne sekirajo, kako efektivno in pazljivo vozijo, podobno kot se meni jebe za učinkovito šivanje in kvačkanje, ker to ne smatram kot uporabno znanje za preživljanje vsakdana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Promet ovira tudi oseba, ki vozi prehitro Sploh v primeru, ko je nakladajo v trugo trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Lažj prehiteti osebo, ki vozi 50km/h kot tistega, ki vozi 2x toliko Lažje in varnejše lažje ja, nevarno pa je vsekakor bolj tistega ki vozi 50. Ti bom pojasnil, in verjemi to je vsaj 30 let iskušenj s ceste....mečkači imajo vedno nekaj za bregom..ali ropotajo po telefonu, klepetajo s sovoznikom, se odločajo za zavijanje ali občudujejo naravo. In nikoli ne veš kaj bodo storili....ponavadi to storijo brez nakazila smeri, ker gre za trenutni navdih. Medtem ko človek ki vozi 100km/h ponavadi vozi kontinuirano in zbrano. Tudi pri taki hitrosti ne more kar naenkrat zaviti levo ali desno, saj mora predtem znižati hitrost. Kapišiš?? nejcgs, Scarlett, Eir in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Ne vedno. Voznik kombija, ki te ni opazil v vzvratnem ogledalu, lahko sila preprosto zapelje na levo, ker prehiteva kolesarja. Brez smernega kazalca, kot je to v navadi južno od Alp. Ni čudežnega recepta. So pa predvidevanje, zbranost in defenzivna vožnja - dobri nasveti. http://www.motosvet.com/tabla/topic/16290-predvidevanja-nasveti-in-osebna-varnost/?hl=predvidevanje pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se