Bambi61 Objavljeno Julij 12, 2015 Deli Objavljeno Julij 12, 2015 http://svet24.si/clanek/55a0024555ed6/slavko-ivancic-se-bori-za-zivljenje stari drž se! nism si mislu da je tolk hudo... :/ Zadaj levo se je zaletel v avto?! Mislim da ne bo kriv avtomobilist??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 12, 2015 Deli Objavljeno Julij 12, 2015 Malo slabo je napisano, ampak če nekdo pred tabo zapelje v krožišče ( prednost ima tisti ki je v krožišču) se zaletiš v levi bok Avta ko ti je izsilil prednost. Delajo pa kar nekaj zmede taljani v krožiščih, videl ženko so se uatavili in gledali tablo v koržišču ali pa vrgli v rikverc namesro bi šli še pol majhnega kroga naprej. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno Julij 12, 2015 Deli Objavljeno Julij 12, 2015 (popravljeno) http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/dva-kolesarja-umrla-ko-je-24-letni-voznik-izgubil-oblast-nad-vozilom-in-trcil-vanju.html http://www.dolenjskanews.com/v-tragediji-pri-medvedjeku-umrl-nekdanji-olimpijec/ Take bi bilo treba spravit s ceste! Sem se peljal mimo in sem samo vesel, da se nisem prej odpravil od doma z motorjem, ker se moje vožnje pogosto začnejo na tem odseku ceste. Popravljeno Julij 12, 2015. Popravil deyo bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Julij 12, 2015 Deli Objavljeno Julij 12, 2015 In kaj doleti takega kekca? Najbrž še enkrat izpit delat pa malo poslušat sodnika pa še par evrčkov kazni?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 spet en *****, ki filme gleda med vožnjo šleperja http://www.zurnal24.si/policija-se-naprej-isce-voznika-petrolove-cisterne-clanek-253294 mobiteli, tablice - največje prekletstvo na naših cestah - poleg alkohola maxxim 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 spet en *****, ki filme gleda med vožnjo šleperja http://www.zurnal24.si/policija-se-naprej-isce-voznika-petrolove-cisterne-clanek-253294 mobiteli, tablice - največje prekletstvo na naših cestah - poleg alkohola lahk je, lahko ni, vendar kar jaz vem je na AC prepovedano vsakršno ustavljanje ali vožnja v nasprotni smeri, in vsaj kar je iz slik razvidno so Romuni stali na počasnem pasu, kar pa te kaj hitro lahko preseneti. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romanno Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 spet en *****, ki filme gleda med vožnjo šleperja http://www.zurnal24.si/policija-se-naprej-isce-voznika-petrolove-cisterne-clanek-253294 mobiteli, tablice - največje prekletstvo na naših cestah - poleg alkohola Mal bolj polahko!! Ta zagotovo ni gledal filmov. Mi lahko verjameš. Je pa moj skorajan in ga poznam že precej let. Pa če so zate mobiteli in tablice poleg alkohola največje prekletstvo cest, potem nisi veliko na cesti, žal. DAMI34 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Vsi bi kr tovornjakarja zlickal....ker je ziv al kva? Romuni skos serjejo po cestah, pa pocno kar jih je volja, pol se pa tak drek zgodi, so pa drugi krivi? Ce nebi stal tam, jih nebi zgazil. Pa ce nebi sanjal, bi jih obsel verjetno. Bi jih pa slej ko prej nekdo drug nabil, pa bi blo se vec mrtvih. Sanjaci so na cest....pa je tko k je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 (popravljeno) Kaj, če bi počakali..da se vsaj približno ugotovijo DEJSTVA? Popravljeno Julij 14, 2015. Popravil Fritz Matori Hanzo in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 .......Romuni skos serjejo po cestah, pa pocno kar jih je volja....... Se pravi Romune lahko gazimo kolikor nam pase, ker je med njimi vec crnih ovc kot med ostalimi? Fajn, si grem motorko namontirat na moped pol pa se gremo Mad Max-a. Kaj pride za Romuni? Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Se pravi Romune lahko gazimo kolikor nam pase, ker je med njimi vec crnih ovc kot med ostalimi? Fajn, si grem motorko namontirat na moped pol pa se gremo Mad Max-a. Kaj pride za Romuni? Ah pusti romune začni s politiki SLVR, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Kdo pravi, da se jih kar lahko gazi? Oni pocno, kar je NJIH volja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Vsi bi kr tovornjakarja zlickal....ker je ziv al kva? Romuni skos serjejo po cestah, pa pocno kar jih je volja, pol se pa tak drek zgodi, so pa drugi krivi? Ce nebi stal tam, jih nebi zgazil. Pa ce nebi sanjal, bi jih obsel verjetno. Bi jih pa slej ko prej nekdo drug nabil, pa bi blo se vec mrtvih. Sanjaci so na cest....pa je tko k je. Najbrž vnaprej veš, da ti bo avto odpovedal kajne idiots, idiots everywhere :glare: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 (popravljeno) Ce ti avto odpove, das klincev trikotnik na mesto in se odstranis iz avta...ker ce si normalen, ves da se lahko zgodi, kar se je zgodil. Tko da ja...idiots everywhere....prevec njih. Popravljeno Julij 14, 2015. Popravil DIN Kmet2, bojc84, Tedybear in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Spet seka po motoristih... VELENJE Ob 16.41 sta na Celjski cesti v Velenju trčila motorno kolo in osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri oskrbi ponesrečenega motorista, ki je na kraju nesreče podlegel poškodbam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Kaj, če bi počakali..da se vsaj približno ugotovijo DEJSTVA? ja...še policija ugotavlja dejstva, ravno danes izjava policijske piarovke...domnevno je vozil neprilagojeno...fak domnevno mam jaz cel metr dolgega...ampak novinarji pa nardijo pizdarijo z odmevnimi naslovi, pa še policija, ki joče in menca, brez konkretnih dejstev. V končni fazi se je tiplu lahko tudi samo sfuzlalo, ko je videl, kaj je nastalo na cesti... TakeALookAround in bojc84 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Ce ti avto odpove, das klincev trikotnik na mesto in se odstranis iz avta...ker ce si normalen, ves da se lahko zgodi, kar se je zgodil. Tko da ja...idiots everywhere....prevec njih. Kaj pa če se je zgodilo par sekund pred nesrečo? Ne veš tega, ne ti, ne jaz in nihče tega ne ve. Obsojanje samo zaradi nacije I30 in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Obsojanje na podlagi tega kar vidimo na cesti.....kaksne nacije neki. Briga mene cigav je, ce je butl je butl. Kmet2, DAMI34 in romanno 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 (popravljeno) Mal bolj polahko!! Ta zagotovo ni gledal filmov. Mi lahko verjameš. Je pa moj skorajan in ga poznam že precej let. Pa če so zate mobiteli in tablice poleg alkohola največje prekletstvo cest, potem nisi veliko na cesti, žal. Potem pa daj ti eno logično razlago, zakaj se je na pregledni cesti zabil v dva stoječa avtomobila. Ni važno, če se tam ne bi smela ustaviti, še manj je važno, če sta Romuna - kakšna rasistična izjava... In ja, dovolj sem na cestah, da vidim sranje, ki ga počnejo vozniki med vožnjo in profesionalci niso nobena izjema. Popravljeno Julij 14, 2015. Popravil Fantocci KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Po čem si pa ti logično sklepal, da je gledal film? @romanno človeka pozna, kar pomeni da ne govori nekaj na pamet! romanno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 (popravljeno) ja...še policija ugotavlja dejstva, ravno danes izjava policijske piarovke...domnevno je vozil neprilagojeno...fak domnevno mam jaz cel metr dolgega...ampak novinarji pa nardijo pizdarijo z odmevnimi naslovi, pa še policija, ki joče in menca, brez konkretnih dejstev. V končni fazi se je tiplu lahko tudi samo sfuzlalo, ko je videl, kaj je nastalo na cesti... Neprilagojena hitrost kamjonista je uradna razlaga celih 82 km/h namesto 80. Bogi se en postanek prej dobro usral in bil prelahek pa letel cela 2 km/h več :-D Noben ni pomislil na to da kaj če je blo v tistem trenutku vozniku kaj slabo ? Kaj če sta tista dva avta zapeljala malo pred njega in ustavla ? Nekateri ne razločijo varne razdalje bremzanja za avto in kamijon. Popravljeno Julij 15, 2015. Popravil jany DAMI34 in Tedybear 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 (popravljeno) Tujci prevsem tisti, ki imajo za sabo dolgo pot počnejo marsikaj zanimivo nemogočega na Ac. Sem imel primer, ko se je tip ustavil na voznem pasu, verjemte da preseneti človeka. Pa sva nabasala skupaj. Njegov izgovor: falil je izhod, pa ni vedu kaj naedit, pa se je ustavil. Na voznem pasu.....aja pa vsak je kril svojo škodo.. Popravljeno Julij 15, 2015. Popravil DAMI34 jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 @dami34 Kriva sta bila oba - on ne bi smel ustavit na voznem pasu, ti bi moral ... no, prav tako ustavit izza njega ali ga obvozit. Policija temu reče neprilagojena hitrost voznim razmeram, beri, danes bo sončno vreme z možnostjo stoječih telebanov na cesti. :closedeyes: Zelo pomaga primerna varnostna razdalja, predvidevanje, defenzivna vožnja ... vendar ko ti nasproti prileti cestni projektil vse to bolj malo pomeni. Sem že doživel na avtocesti, je mimo mene en pihnil, kot da ni nič. Če sva šla oba 130 km/h je to skupno 260 km/h razlike ... Preden dojameš, da model nima dolgih luči, ampak je dejansko na tvoji strani ograje je v slabi sekundi že mimo tebe, ti pa imaš črtico na gatah in pretehtuješ svoje življenjske odločitve. Tudi tisti, ki prehitevajo v škarje niso prijetna izjema. Kar se tiče pa voznika cisterne, je res dobro vprašanje (za)kaj je spregledal, če so stala 3 vozila na pasu, katere je oplazil. Verjetno mu je bil pogled na zmečkan avtomobil z mlado družino preveč in je pobegnil s prizorišča, kdo mu bi lahko zameril. :unsure: romanno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 življenje se lahko v trenutku popoloma spremeni ali izgubi :krneki: SLVR, Kmet2, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 Potem pa daj ti eno logično razlago, zakaj se je na pregledni cesti zabil v dva stoječa avtomobila. Nepričakovana situacija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se