Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 51 minutami, Borutt pravi: Res je. Ni jim šla vožnja v okviru omejitve, saj so želeli voziti 160 km/h po ac, prehitevati kjerkoli in nas prehiteli v naselju ter nadaljevali s prekoračeno hitrostjo naprej. Pa še Veliki Klek niso našli. Zato je boljše, da se vozijo po svoje. A ni tvoja naloga ,da jim pomagaš , podučiš .....takoj si roke dvignil ,eee moj Borutt
VS800 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: ,eee moj Borutt Sej smo vedl, da sta še kr prjatla Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 42 minutami, DAMI34 pravi: doker te uspem lovit sem varen, pol k pa zgineš, ja pol sm pa mal manj varn ps. še vedno se najraj s tabo vozim, pa četudi si na trajektu Sam še mesec pa pride , ni je omejitve katere ne bom kršil ,150hp treba ponucat ,sej sm plaču mislm, ko to človek bere ....z mojimi hepanimi na čelu ......vsak normaln se odjavi iz MS DAMI34 in maus 2
lucif3rka Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 24 minutes ago, sesir said: Glede konjev...vsak si kupi kar misli,da zanj primerno in mu všeč! Vozil okoli...jz raje sam kot s kom nepoznanim!Recimo Mausa spoznal se videla fajn dedi,frips,raf,brumen,dukemb,galus...fajn tipi za pijačo spit in kako rečt! Na kakšen izlet pa nikoli nismo šli...pač tudi,če bi blo govora jaz ne bi šel!Pač jz moram osebi na drugem motorju zaupat! Čeprav samo izjemoma vozim v "skupini" več kot dveh motorjev, v večini pa kar sama, mi je bistveno večjega pomena, da sebi zaupam, ne drugemu motoristu pred/za mano. Kot prvo, se pri taki vožnji ponavadi spusti gas na ravnini, se komot ulovi, tudi če gre en po ovinkih hitrejše kot drugi. Druga stvar je pa to, da se ne pustim sprovocirat - vozim v mejah svojih zmožnosti, z rezervo, glede na razmere in cesto, nenazadnje lastno psihofizično počutje tisti dan, kakorkoli bi se že temu reklo. Če človek pred mano pač ne vidi, da ostajam zadaj, ga ne mislim lovit, če že, se bova dobila kasneje, na vrhu, na kavi, kakorkoli že, če pa ne, pa naj gre naprej in po svoje, jaz zaradi tega pač ne bom šla hitreje kot če bi bla sama. 8 minutes ago, Borutt said: Verjetno že veš, da se vozi z navorom in ne s konji. Navor je moč motorja. Se pa spomnim nekoga, ki je rekel, da ima novi Gees premalo konjev zanj. Očitno lovi Rossija po stezi. Verjamem, da veš, kaj sem hotela povedat. TakeALookAround, Andro Asgaard, TOMCAT in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 34 minutami, sesir pravi: Ne bi blo fer...mislim,da se z damijom preveč zastopita...in če bi še kako kazen med potjo tja dobila se ne bi lepo končalo!hehe Sej midva z Damijem bi bla skup sesir, DAMI34 in maus 3
maus Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Čeprav samo izjemoma vozim v "skupini" več kot dveh motorjev, v večini pa kar sama, mi je bistveno večjega pomena, da sebi zaupam, ne drugemu motoristu pred/za mano. cvikaš, da te ne bi u grmole odpelu p.s. zdj sm že prvi servis naredu .. ole taprau dau not... že 400 km z novim olem ... sprašujem .. a ga zdj lahko do konca vrtim ... na pouno a gre res 320 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Sej midva z Damijem bi bla skup onadva sta eno sesir, lucif3rka, VS800 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 Še mal statistike, da bo jasno koliko so/niso motoristi divjaki, objestneži in za vse krivi. Krivi smo samo toliko, da smo zavestno bolj ranljivi!!! Glede na statistične podatke je bilo 2015 registriranih: 1.079.000 osebnih avtomobilov 58.083 motornih koles vozniki osebnih avtomobilovudeleženi v prometni nesreči: 20.795 povzročitelji: 10.772 število nezgod s hujšo poškodbo: 189 število nezgod s smrtjo: 34 relativno prometnih nesreč glede na število registriranih vozil 1,92% relativno povzročitelji nesreč glede na število registriranih vozil 0,99% vozniki motornih koles udeleženi v prometni nesreči: 652 povzročitelji: 393 število nezgod s hujšo poškodbo: 160 število nezgod s smrtjo: 25 relativno prometnih nesreč glede na število registriranih vozil 1,12% relativno povzročitelji nesreč glede na število registriranih vozil 0,67% Viri:http://www.policija.si/baza/tab04.htmlhttp://www.stat.si/StatWeb/News/Index/5921 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Sej midva z Damijem bi bla skup sej sm vedu, da bi se rad za mano skrival sesir in Kmet2 2
lucif3rka Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 @DAMI34, problem tukaj je razmerje med številom nesreč nasploh in nesrečami s smrtnim izidom/težjimi poškodbami..
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 31 minutami, sesir pravi: Glede konjev...vsak si kupi kar misli,da zanj primerno in mu všeč! Vozil okoli...jz raje sam kot s kom nepoznanim!Recimo Mausa spoznal se videla fajn dedi,frips,raf,brumen,dukemb,galus...fajn tipi za pijačo spit in kako rečt! Na kakšen izlet pa nikoli nismo šli...pač tudi,če bi blo govora jaz ne bi šel!Pač jz moram osebi na drugem motorju zaupat! No jaz sem bolj zaupljive sorte pa se grem vozit tudi s kakšnim ali kakšno , ki jo ne poznam , takrat povečam varnostno in sledim , v parih km mi je jasno kje smo in temu se prilagodim . Ko grem z ženo ,vsak s svojim vozim za njo večkrat pod omejitvijo in uživam, ker se je pupa odločla na motor ji probam motorizem predstavit , kot nekaj lepega , ne pa ,da mi pride iz motorja povsem znervirana in polna adrealina ,to je za mene , ko se vozim sam šala.......... Skratka , popravim jo tudi v ovinkih tako besedno preko komunikacije kot praktično na cesti . Pri njej vidim ta padec forme , ki je sam nimam ,saj sem vse leto na motorju . Po 6mesecih ko ni v sedlu se to zelo pozna na tehniki vožnje , vožnja je bolj toga,trda , nesproščena drža na motorju ...... Skratka želel sem povedat da sem kljub svoji dinamični vožnji ,150hp ,in kratkemu lulčku sposoben prilagodit vožnjo ostalim in pri tem celo uživat . lp Igi Pop, DAMI34, maus in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 2 minutami, lucif3rka pravi: @DAMI34, problem tukaj je razmerje med številom nesreč nasploh in nesrečami s smrtnim izidom/težjimi poškodbami.. a se čudiš? Vsaka, še tako mala nesreča pri 60km/h ali pa še manj je lahko za motorista usodna, saj ne sedi v škatli z varnostnim pasom in airbagom. Vsak nenadno ustavljanje že pri teh hitrostih lahko povzroči zlom vratu, hrbtenice, notranji organi enostavno ne prenesejo sile. Tak da, dovolj je drevo, klopca, avto, ograja, pa se vse konča. Kmet2, maus in TakeALookAround 3
lucif3rka Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 Just now, DAMI34 said: a se čudiš? Vsaka, še tako mala nesreča pri 60km/h ali pa še manj je lahko za motorista usodna, saj ne sedi v škatli z varnostnim pasom in airbagom. Vsak nenadno ustavljanje že pri teh hitrostih lahko povzroči zlom vratu, hrbtenice, notranji organi enostavno ne prenesejo sile. Tak da, dovolj je drevo, klopca, avto, ograja, pa se vse konča. Vse jasno, pravim samo, da je to vedno problem s statistikami - pač vsak si jo lahko prilagodi po svoje in iz nje razbere potrditev svojih hipotez. Verjetno bi bilo razmerje, ki sem ga omenila, bistveno večjega pomena, ko bi nek voznik avtomobila hotel predstaviti, kako "objestno vozimo motoristi".. Kmet2 1
pik1 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred eno uro, maus pravi: včasih sem se sablau lahko z njim... zdj je pa dost, da tok vn potegnem, da se po hlačnici ne poščijem . ... tastar, jest za tebe navijam .. pa za tvoje hlačnce ... da bi ble čimvečkrat suhe ... Igi Pop, TakeALookAround, Kmet2 in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 37 minutami, Borutt pravi: Spet se razburjaš, zaradi česar ne zmoreš razumeti napisanega. Ti si bil prijavljen in jaz sem bil poslan, da te najdem in kaznujem. Ampak smo rešili drugače, kajne. Pa še zastaralo je. Ne zavajaj , In prijavljen sem bil zaradi česa , še to napiši in napiši kaj sem ti povedal jaz ...........vrjetno si ocenil ,da je moja zgodba verodostojna , zato si naredil drugače kot bi sicer ali se motim ?
maus Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... tastar, jest za tebe navijam .. pa za tvoje hlačnce ... da bi ble čimvečkrat suhe ... a si me ti posmatrao u WC-ju pri Vikiju kaplc po hlaćnici blo ni neć sj praum .. ne diujat ... pa dobr otrest, pa še kr gre builder, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5
pik1 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: a si me ti posmatrao u WC-ju pri Vikiju . ... sem ... Kmet2, DAMI34, maus in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 3 minutami, lucif3rka pravi: Vse jasno, pravim samo, da je to vedno problem s statistikami - pač vsak si jo lahko prilagodi po svoje in iz nje razbere potrditev svojih hipotez. Verjetno bi bilo razmerje, ki sem ga omenila, bistveno večjega pomena, ko bi nek voznik avtomobila hotel predstaviti, kako "objestno vozimo motoristi".. da, maš prav, če bi v to statistiko padli avtobusarji in kamijonisti, ki spadajo med profesionalne voznike, pa bi dosegli podoben rezultat, potem nam ni več pomoči. maus 1
Borutt Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 30 minutami, Kmet2 pravi: A ni tvoja naloga ,da jim pomagaš , podučiš .....takoj si roke dvignil ,eee moj Borutt So mi ušli. Kmet2, sesir, Igi Pop in 1 other 4
maus Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... sem ... sablat se pa nisi upou sorite za off topic ... morau sm .... ualam se od smeha p.s. aja .. zato k bi me ti s svojo sablo direkt u vrat, js pa teb ahilovo peto prerezu sj bom nehu ... ampak .... umiram in souze souzim od smeha Popravljeno April 10, 2017. Popravil maus DAMI34 in pik1 2
pik1 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sablat se pa nisi upou sorite za off topic ... morau sm .... ualam se od smeha . ... je bil premejhn WC ... za tapravo borbo ... DAMI34 in maus 2
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 35 minutami, Borutt pravi: Verjetno že veš, da se vozi z navorom in ne s konji. Navor je moč motorja. Se pa spomnim nekoga, ki je rekel, da ima novi Gees premalo konjev zanj. Očitno lovi Rossija po stezi. Fiesta je majhen avto. Tisti z velikimi avti imajo majhnega IJaz imam Polota z cca 60hp ne vem točno, za 380€ ti pa imaš športno različico Fieste (spet zavajanje" fiesta je majhen avto"je majhen in koliko hp ima?) Pa da vidimo kdo ima primankljaj spodaj in zgoraj in kdo kompenzira z hp ne vem kaj .......ali pa spet enostavno ne boš odgovoril in bo spet tvoja megla ,seveda argumentirana........ sesir 1
Borutt Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 7 minutami, Kmet2 pravi: Ne zavajaj , In prijavljen sem bil zaradi česa , še to napiši in napiši kaj sem ti povedal jaz ...........vrjetno si ocenil ,da je moja zgodba verodostojna , zato si naredil drugače kot bi sicer ali se motim ? Verjetno veš, kaj bi jaz lahko naredil, pa nisem. In še prvič sem te videl. Torej sem verjel in zaupal popolnemu neznancu oziroma divjemu motoristu, kot te je opisal prijavitelj. Sedaj bi ... . pred 1 minuto, Kmet2 pravi: IJaz imam Polota z cca 60hp ne vem točno, za 380€ ti pa imaš športno različico Fieste (spet zavajanje" fiesta je majhen avto"je majhen in koliko hp ima?) Pa da vidimo kdo ima primankljaj spodaj in zgoraj in kdo kompenzira z hp ne vem kaj .......ali pa spet enostavno ne boš odgovoril in bo spet tvoja megla ,seveda argumentirana........ Spet si nasedel .
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 6 minutami, Borutt pravi: Verjetno veš, kaj bi jaz lahko naredil, pa nisem. In še prvič sem te videl. Torej sem verjel in zaupal popolnemu neznancu oziroma divjemu motoristu, kot te je opisal prijavitelj. Sedaj bi ... . Zakaj ne napišeš vsega , napisal si samo svojo različico , bomo drugače .......................zakaj si spustil popolnega neznanca , ki ga je nekdo prijavil in obtožil kot divjega motorista , na podlagi česa nisi ukrepal ,saj bi podivjani motorist lahko še koga sklatil v nadaljevanju s svojim divjanjem , kaj te je prepričalo ,da me nisi kaznoval ? Pa daj razloži ljudem ....... jaz se spomnim prav vsake tvoje besede v zvezi z tem dogodkom , celo povedal si mi ,da probate takšne idiote kaznovat ........no daj povej , kaj te je prepričalo ajde dejmo enkrat brez megle ......
sesir Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 30 minutami, Kmet2 pravi: No jaz sem bolj zaupljive sorte pa se grem vozit tudi s kakšnim ali kakšno , ki jo ne poznam , takrat povečam varnostno in sledim , v parih km mi je jasno kje smo in temu se prilagodim . Ko grem z ženo ,vsak s svojim vozim za njo večkrat pod omejitvijo in uživam, ker se je pupa odločla na motor ji probam motorizem predstavit , kot nekaj lepega , ne pa ,da mi pride iz motorja povsem znervirana in polna adrealina ,to je za mene , ko se vozim sam šala.......... Skratka , popravim jo tudi v ovinkih tako besedno preko komunikacije kot praktično na cesti . Pri njej vidim ta padec forme , ki je sam nimam ,saj sem vse leto na motorju . Po 6mesecih ko ni v sedlu se to zelo pozna na tehniki vožnje , vožnja je bolj toga,trda , nesproščena drža na motorju ...... Skratka želel sem povedat da sem kljub svoji dinamični vožnji ,150hp ,in kratkemu lulčku sposoben prilagodit vožnjo ostalim in pri tem celo uživat . lp Zakaj uživaš ko se pelješ za njo...ker ji zaupaš in veš,da ko gre ona prehitevat lahko ti tudi avto saj je fraj pa a ti vidiš ali ne!Zato se posvetiš uživanju in voznik spredaj vse kontrolira!Temu se reče vožnja!
Kmet2 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 13 minutami, Borutt pravi: Verjetno veš, kaj bi jaz lahko naredil, pa nisem. In še prvič sem te videl. Torej sem verjel in zaupal popolnemu neznancu oziroma divjemu motoristu, kot te je opisal prijavitelj. Sedaj bi ... . In sedaj ne bi bilo nič drugače , ne vrjamem ,da si čez noč postal debil ......... pred 2 minutami, sesir pravi: Zakaj uživaš ko se pelješ za njo...ker ji zaupaš in veš,da ko gre ona prehitevat lahko ti tudi avto saj je fraj pa a ti vidiš ali ne!Zato se posvetiš uživanju in voznik spredaj vse kontrolira!Temu se reče vožnja! zaupam ji ravno toliko , kot kakšnemu zelencu , kar pa nima veze z mojo ljubeznijo do nje ....... sesir in Igi Pop 2
Snečer Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 38 minutami, Kmet2 pravi: No jaz sem bolj zaupljive sorte pa se grem vozit tudi s kakšnim ali kakšno , ki jo ne poznam , takrat povečam varnostno in sledim , v parih km mi je jasno kje smo in temu se prilagodim . Ko grem z ženo ,vsak s svojim vozim za njo večkrat pod omejitvijo in uživam, ker se je pupa odločla na motor ji probam motorizem predstavit , kot nekaj lepega , ne pa ,da mi pride iz motorja povsem znervirana in polna adrealina ,to je za mene , ko se vozim sam šala.......... Skratka , popravim jo tudi v ovinkih tako besedno preko komunikacije kot praktično na cesti . Pri njej vidim ta padec forme , ki je sam nimam ,saj sem vse leto na motorju . Po 6mesecih ko ni v sedlu se to zelo pozna na tehniki vožnje , vožnja je bolj toga,trda , nesproščena drža na motorju ...... Skratka želel sem povedat da sem kljub svoji dinamični vožnji ,150hp ,in kratkemu lulčku sposoben prilagodit vožnjo ostalim in pri tem celo uživat . lp ženske so za štedilnik, ne za "volan"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se