Scarabeo 500 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: Janša nima nič premoženja .... upam, da zdaj veš kaj jaz zagovarjam Študent ne plačuje nobenih davkov ... jaz jih .... plačujem njegovo šolanje, zdravstveno zavarovanje in še kaj ... zdaj veš kaj jaz zagovarjam Jaz vem kaj ti zagovarjaš, samo nekateri ne želijo vedeti kaj jaz zagovarjam. Ni pa sistema, ki bi bil pravičen za vse. Zdaj pa resnično ne bom sodeloval več - v tej temi.
DAMI34 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Pravkar, Scarabeo 500 pravi: . Zdaj pa resnično ne bom sodeloval več - v tej temi. ma ne no, pa tak fajn smo se mel maus in Frenk 67 2
maus Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, Scarabeo 500 pravi: Jaz vem kaj ti zagovarjaš, samo nekateri ne želijo vedeti kaj jaz zagovarjam. Ni pa sistema, ki bi bil pravičen za vse. Zdaj pa resnično ne bom sodeloval več - v tej temi. pol pa naj ostane tko kot je .. za isti prekršek enaka kazen ... se pa strinjam, da če je povratnik (ker se mu očitno jebe za višino kazni) je pa kazen 3 x ali pa 10 x al pa 100 x koza cela, odojk pećen Popravljeno April 12, 2017. Popravil maus lucif3rka, sesir, Frenk 67 in 2 others 5
.... Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 2 urami, maus pravi: večini primerov upoštevam CPP .. Ha pa te mam!!! Tok o plonkanju. Pa vedno sem te imel za brezmadežnega maus 1
bikez Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 29 minutami, maus pravi: jaz razumem .. ti pa nočeš odgovoriti na preprosto vprašanje .. jaz v večini primerov upoštevam CPP .. opažam pa, da nekateri, ki imajo cenejše motorje od mojega (vsaj na uč, po tržni vrednosti) mene prehitevajo skozi naselje, čeprav jaz peljem 50 ... in kaj zdaj ....on si misli .. ko jebe mausa k ma tok drag motor, jaz bom itak pol cenej plaču kazn ali to pravično študent .. brez prihodkov si kupi 15 let staro SS raketo za 3,500 € ... reućek bo vse pou manj plaču kt js odgovori preprosto .. ali se ti zdi to pravično in vzgojno obkroži : DA NE Če se pelješ po pravilih ne bo kazni. Kadar sem kazen dobil sem jo dobil zaradi moje oslarije. Če pa delaš oslarije pa bi bilo pravilno, da te "upalijo" sorazmerno glede na premoženje. Če ga imaš veliko, plačaš veliko, tako vsaj boli reveža in bogatega približn enako. blazzarss, Kmet2, Scarabeo 500 in 2 others 5
maus Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 4 minutami, bikez pravi: Če se pelješ po pravilih ne bo kazni. Kadar sem kazen dobil sem jo dobil zaradi moje oslarije. Če pa delaš oslarije pa bi bilo pravilno, da te "upalijo" sorazmerno glede na premoženje. Če ga imaš veliko, plačaš veliko, tako vsaj boli reveža in bogatega približn enako. ne strinjam se s tabo če je revež naj se ne vozi ... PIKA ... solidarnost že plačujem pri zdravstvenem zavarovanju in pokojnini ... zakaj potem nisem bolje obravnavan v zdravstvu ker več plačujem ... zakaj je omejena višina penzije zakaj se ne smem peljati 298, saj imam za toliko homologiran motor ... sj vem .. grozn sm .. ampak .. meni osebno se ne zdi prav .. če se pa komu to zdi prav .. pa naj se ... resnično dvomim, da bo tak zakon sprejet .... pijani župani in drugi veljaki imajo itak svoje zakone pred 13 minutami, Arzen pravi: Ha pa te mam!!! Tok o plonkanju. Pa vedno sem te imel za brezmadežnega kristus je biu tut brezmadežno spoćet v večini primrov še ni zajca ujeu .. štekaš pajkica, ...., Frenk 67 in 2 others 5
dr.looney Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Pravkar, maus pravi: ne strinjam se s tabo če je revež naj se ne vozi ... PIKA ... solidarnost že plačujem pri zdravstvenem zavarovanju in pokojnini ... zakaj potem nisem bolje obravnavan v zdravstvu ker več plačujem ... zakaj je omejena višina penzije zakaj se ne smem peljati 298, saj imam za toliko homologiran motor ... sj vem .. grozn sm .. ampak .. meni osebno se ne zdi prav .. če se pa komu to zdi prav .. pa naj se ... resnično dvomim, da bo tak zakon sprejet .... pijani župani in drugi veljaki imajo itak svoje zakone Miš dihaj, dihaj.....da te ne bo frslok..... maus 1
maus Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) pred 1 minuto, dr.looney pravi: Miš dihaj, dihaj.....da te ne bo frslok..... zdj pa še ti bol da grem domou ne morm se već proti mlinom borit Popravljeno April 12, 2017. Popravil maus dr.looney, DAMI34, pik1 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 25 minutami, Scarabeo 500 pravi: Jaz vem kaj ti zagovarjaš, samo nekateri ne želijo vedeti kaj jaz zagovarjam. Ni pa sistema, ki bi bil pravičen za vse. Zdaj pa resnično ne bom sodeloval več - v tej temi. Ne vrjamem ,to si zdej že tretjič napisal Frenk 67, pik1, dr.looney in 3 others 6
maus Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Ne vrjamem ,to si zdej že tretjič napisal to dela samo zato, da mene razvrva dr.looney in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Ne vrjamem ,to si zdej že tretjič napisal če so ga pa prsti srbeli @Maus, jst zate držim!!! dr.looney, maus in Kmet2 3
Borutt Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 7 minutami, bikez pravi: Če se pelješ po pravilih ne bo kazni. Kadar sem kazen dobil sem jo dobil zaradi moje oslarije. Če pa delaš oslarije pa bi bilo pravilno, da te "upalijo" sorazmerno glede na premoženje. Če ga imaš veliko, plačaš veliko, tako vsaj boli reveža in bogatega približn enako. Ti to resno ? Ker na MS nekateri še vedno trdijo, da se kazni delijo vsepovprek.
DAMI34 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Ti to resno ? Ker na MS nekateri še vedno trdijo, da se kazni delijo vsepovprek. kakor kdaj, kakor komu solorider 1
dr.looney Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: zdj pa še ti bol da grem domou ne morm se već proti mlinom borit Jep, tu sem sam zato da te živciram..... Z mlinom.... nisem vedla, da si mlinar...... Pa da naus divjal domov...... maus 1
DAMI34 Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Jep, tu sem sam zato da te živciram..... Z mlinom.... nisem vedla, da si mlinar...... Pa da naus divjal domov...... bo odskaklal po pravilih maus in dr.looney 2
Snečer Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 uro, sesir pravi: Baba rekla,baba kazala...gume pa...štender in šmirkl papir..niso/nismo vsi objestneži kot @Snecer jaz sem celo fenomen, bolj objestno vozim, dlje zdrži guma Igi Pop in dr.looney 2
sesir Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred eno uro, maus pravi: jaz razumem .. ti pa nočeš odgovoriti na preprosto vprašanje .. jaz v večini primerov upoštevam CPP .. opažam pa, da nekateri, ki imajo cenejše motorje od mojega (vsaj na uč, po tržni vrednosti) mene prehitevajo skozi naselje, čeprav jaz peljem 50 ... in kaj zdaj ....on si misli .. ko jebe mausa k ma tok drag motor, jaz bom itak pol cenej plaču kazn ali to pravično študent .. brez prihodkov si kupi 15 let staro SS raketo za 3,500 € ... reućek bo vse pou manj plaču kt js odgovori preprosto .. ali se ti zdi to pravično in vzgojno obkroži : DA NE Seveda ni!Star stric na novo 10 in tako objesten seveda s prve 10* kazen pred 1 minuto, Snecer pravi: jaz sem celo fenomen, bolj objestno vozim, dlje zdrži guma Logično pri tvoji objestnostih!Saj ne nisi hitrostno ali ovinek man pač pa škarje in polna črte men!S tem nas ostale bolj ogrožaš dr.looney 1
Snečer Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Glavno da ti več nikogar ne ogrožaš, razen tu na MS.
sesir Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, Snecer pravi: Glavno da ti več nikogar ne ogrožaš, razen tu na MS. Mogoče tudi res Popravljeno April 12, 2017. Popravil sesir
bikez Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 4 urami, maus pravi: ne strinjam se s tabo če je revež naj se ne vozi ... PIKA ... solidarnost že plačujem pri zdravstvenem zavarovanju in pokojnini ... zakaj potem nisem bolje obravnavan v zdravstvu ker več plačujem ... zakaj je omejena višina penzije zakaj se ne smem peljati 298, saj imam za toliko homologiran motor ... sj vem .. grozn sm .. ampak .. meni osebno se ne zdi prav .. če se pa komu to zdi prav .. pa naj se ... resnično dvomim, da bo tak zakon sprejet .... pijani župani in drugi veljaki imajo itak svoje zakone @maus, saj te nihče ne sili, da kršiš pravila. Kadar jih, jih zavestno, saj že vse prometne znake v SLO poznaš . Edino pravilno je kaznovanje glede na premoženje. Tako tudi divjake z debelo denarnico spraviš v stanje razmišljanja. Mogoče bi se moral vprašati, zakaj zaslužiš več kot npr. nekdo, ki polaga asfalt ali briše riti. Bodi vesel, da plačaš več davkov, kar pomeni, da si lahko tudi več privoščiš, kot en revež. Država kjer ni solidarnosti mene zanima. To sem videl in sem vesel, da sem kjer sem, pa tudi ne jamram, ker plačujem več davka od dohodka kot povprečni prebivalec Slovenije. pred 4 urami, Borutt pravi: Ti to resno ? Ker na MS nekateri še vedno trdijo, da se kazni delijo vsepovprek. Meni še nikoli. Ko sem bil mlajši, sem mislil, da je tako. Izkušnje in leta naredijo svoje in kadar sem jih na cesti dobil po denarnici ni bilo zato, ker bi si policaj nekaj izmislil. igc1, Scarabeo 500 in dr.looney 3
bikez Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) pred 4 urami, maus pravi: ne morm se već proti mlinom borit Nimaš "Sančota" s seboj . Popravljeno April 12, 2017. Popravil bikez Kmet2 1
tomash Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Moraliziram! Divjanje in ogrožanje sebe in ostalih v prometu, je tako kot da se voziš s črnim mat motorjem in črno kot noč opremo. Frajerišenje je v obeh primerih. Morda ni tako?
solorider Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 6 urami, DAMI34 pravi: ma js kar fleksarco, sem pol večji đek mi štajerci pa s motorko! Zok in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Pravkar, solorider pravi: mi štajerci pa s motorko! ..misliš reč, pohorci...... solorider 1
Samuell Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Konec sezone si bom lepo Ninjo nabavo ... pa take pedale mimo šlatekov na cesti da bom zvočni zid prebijo in kdo mi kaj more ... prvo me bodo nekateri skušali dobit ... kuj zdaj povem Ninje ni mogoče sledit ... najmanj pa z temi mopedi ko jih švaba dela ... tega jaz nebi mel pa če jih samo za mene delajo in to zastonj ... Cura može biti sa sela , motor mora biti iz Japana ... KARMEN1 in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se