Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
6 minutes ago, Samuell said:

Konec sezone si bom lepo Ninjo nabavo ... pa take pedale mimo šlatekov na cesti da bom zvočni zid prebijo in kdo mi kaj more ... prvo me bodo nekateri skušali dobit ... kuj zdaj povem Ninje ni mogoče sledit ... najmanj pa z temi mopedi ko jih švaba dela ... tega jaz nebi mel pa če jih samo za mene delajo in to zastonj ...

Cura može biti sa sela , motor mora biti iz Japana ...

Ti še nis taljana probo? :whistle:

Objavljeno
Just now, Zok said:

Aprilia RSV

MV Agusta 

Panigale 1299

Težko to parira h2 ko boš ti to pelo pol govori ... Ostalo je pa bilo v moji garaži ...

Objavljeno
pred 1 minuto, Samuell pravi:

Aprilia RSV

MV Agusta 

Panigale 1299

Težko to parira h2 ko boš ti to pelo pol govori ... Ostalo je pa bilo v moji garaži ...

Rezultat iskanja slik za rofl

Objavljeno (popravljeno)

Maus me je tak z Kawo razrajcal ... zeleno je zeleno pa da ga jebeš ...

Pa tisto kaj jaz vozim je najboljši motor , tak da se nebi kdo kdaj kregal z mano ... Zdaj je to GTR pol po H2 pol še nevem kaj ...

Popravljeno . Popravil Samuell
Objavljeno
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

čist eno tako vprašanje:

a misliš da to kar si napisal o Rakitni, Kalu, Ridah drži samo za supersportake?

Namreč sem videl že strice na GSih k so gladko uprizarjali podobne vragolije. Pa mulce na krosih, pa ostale na ST segmentu.

Pravzaprav še vedno mi ni jasno, a pol so sam tisti na supersportakih diujaki in se jih je za bat?

Nisem daleč stran od Rakitne doma, in sem (smo) vsaj ene 10x/leto gor. Na 4 in 2 kolesih (pa ne na biciklu). Stricov na GSih tam ne vidim prav pogosto noret. Pa da po nepotrebnem ne ponavljam, kateri segment pa skoraj vedno videvam tam noret...  Na ostalih dveh nadvse zanimivih lokacijah pa nisem toliko, da bi kakšno statistiko navajal.

In ne, ne mislim, da so vsi na supersportakih diujaki. Pa zelo se mi dopadejo tisti, ki znajo svoje znanje tut na pisti pokazat...:worship:

Objavljeno
56 minutes ago, Samuell said:

Aprilia RSV

MV Agusta 

Panigale 1299

:jezik:

:lol1:

Objavljeno

Takole se zgodi, ko si hitrejši od ptiča!  :D

ptič.jpg

Objavljeno
pred 6 urami, maus pravi:

...zakaj se ne smem peljati 298, saj imam za toliko homologiran motor ...

A si se že peljal 298? A to na kakem dirkališču, letališču, poligonu...? Dej že enkrat napovej, kje boš pokazal to opasno vožnjo, pa te bomo šli mnogi gledat, pa zate navijat, pa kofete plačvat...

Objavljeno
pred 2 urami, bikez pravi:

@maus, saj te nihče ne sili, da kršiš pravila. Kadar jih, jih zavestno, saj že vse prometne znake v SLO poznaš :D.

Edino pravilno je kaznovanje glede na premoženje. Tako tudi divjake z debelo denarnico spraviš v stanje razmišljanja.

Mogoče bi se moral vprašati, zakaj zaslužiš več kot npr. nekdo, ki polaga asfalt ali briše riti.  Bodi vesel, da plačaš več davkov, kar pomeni, da si lahko tudi več privoščiš, kot en revež. Država kjer ni solidarnosti mene zanima. To sem videl in sem vesel, da sem kjer sem, pa tudi ne jamram, ker plačujem več davka od dohodka kot povprečni prebivalec Slovenije.

res me noben ne sili, da kršim pravila ... tudi unim ki nimajo za kazni plačevat jih noben ne sili, da kršijo pravila ..

sem vesel, da mam kar solidno plačo .. tudi šolanje sem si sam plačal ;)

tudi sam sem za solidarnost, ne pa solidarnost pri plačevanju prekrškov ...

Objavljeno
pred 12 minutami, izibajker pravi:

A si se že peljal 298? A to na kakem dirkališču, letališču, poligonu...? Dej že enkrat napovej, kje boš pokazal to opasno vožnjo, pa te bomo šli mnogi gledat, pa zate navijat, pa kofete plačvat...

Peljal sem se že več, kar res ni problem ;)

kjer čm, saj sam plačujem kazni :P

Nikjer ne bom pokazal svoje "opasne vožnje" saj se vozim zase in za svoje užitke in si nisem kupil motor, da bi me drugi občudovali :P

štekaš :P

kavo mi pa lahko plačujejo le prijatelji :kava:

Objavljeno

pa še to ... ravno prej sem prišel domov ... peljal sem se skozi šentviški predor .. z avtom ... omejitev 80 ... zmanjšam na 80 in sredi predora en star clio ... notri 4 osebe (predvidevam mladina) mimo mene cca preko 130 ...

in kaj zdaj ... jaz bi peljal 90 ,,, on reuček pa 130 in bi bla oba kaznovana in jaz bi precej več plačal ... no ja .. saj jaz sem res mogoče čudn :huh:

v glavnem .. jaz upam, da tak zakon ne bo sprejet ...

pa še to ... v življenju sem plačal izredno malo kazni, točk pa še nikoli nisem dobi (tok tok tok u drvo)

Objavljeno
pred 8 urami, tomash pravi:

Moraliziram!

Divjanje in ogrožanje sebe in ostalih v prometu, je tako kot da se voziš s črnim mat motorjem in črno kot noč opremo.

Frajerišenje je v obeh primerih. Morda ni tako?

Črni mat motor in obleka imata luči in sta v zakonskih okvirjih , divjanje in ogrožanje pa je kaznivo ;)

Če je men všeč črna mat a se zaradi tega frajerišem ..sam vprašam .......

Klobasam , ker čakam ,da grem na šiht .........

pred 8 urami, Samuell pravi:

Konec sezone si bom lepo Ninjo nabavo ... pa take pedale mimo šlatekov na cesti da bom zvočni zid prebijo in kdo mi kaj more ... prvo me bodo nekateri skušali dobit ... kuj zdaj povem Ninje ni mogoče sledit ... najmanj pa z temi mopedi ko jih švaba dela ... tega jaz nebi mel pa če jih samo za mene delajo in to zastonj ...

Kaj pa vem kolega , na sam se odloč iz kje more kaj bit .......:lol1:

17426300_1476783729023187_7252780727060574764_n.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 urami, Zok pravi:

Uf sm , pa si ga več ne želim .....:P pes ,avto in ženska morajo biti iz nemčije , ostalo je lahko iz Japana in Kitajske :lol1:

pred 8 urami, Samuell pravi:

Aprilia RSV

MV Agusta 

Panigale 1299

zgodanbogatveoma_romantican_5132.jpg

Objavljeno
pred 7 urami, Snecer pravi:

Po moje se da H2 odklenit na prave konje, ker zdaj je jajc

Kawasaki je nasploh jajc .....

Objavljeno
pred 7 urami, izibajker pravi:

Nisem daleč stran od Rakitne doma, in sem (smo) vsaj ene 10x/leto gor. Na 4 in 2 kolesih (pa ne na biciklu). Stricov na GSih tam ne vidim prav pogosto noret. Pa da po nepotrebnem ne ponavljam, kateri segment pa skoraj vedno videvam tam noret...  Na ostalih dveh nadvse zanimivih lokacijah pa nisem toliko, da bi kakšno statistiko navajal.

In ne, ne mislim, da so vsi na supersportakih diujaki. Pa zelo se mi dopadejo tisti, ki znajo svoje znanje tut na pisti pokazat...:worship:

Aha ,na Rakitno si šel poleti v sezoni gledat kaj prevladuje in s tem si si napravil oceno ,da divjajo samo na SS motorjih ...bravo , za Nobelovo ...........pojdi še na AC in boš videl da je tam pa večina tovornega promete . 

Objavljeno
pred 6 urami, maus pravi:

pa še to ... ravno prej sem prišel domov ... peljal sem se skozi šentviški predor .. z avtom ... omejitev 80 ... zmanjšam na 80 in sredi predora en star clio ... notri 4 osebe (predvidevam mladina) mimo mene cca preko 130 ...

in kaj zdaj ... jaz bi peljal 90 ,,, on reuček pa 130 in bi bla oba kaznovana in jaz bi precej več plačal ... no ja .. saj jaz sem res mogoče čudn :huh:

v glavnem .. jaz upam, da tak zakon ne bo sprejet ...

pa še to ... v življenju sem plačal izredno malo kazni, točk pa še nikoli nisem dobi (tok tok tok u drvo)

Nemogoče , prehitel te je lahko samo ferari ,RS Škoda ....---......star Clio ....ne vrjamem , nemogoče .  Na Rakitni sam SS motorji prehitevajo , ne vem zakaj bi bilo drugače na AC z SS avtomobili ...............ne zmišljuj si :lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Vi se drkajte še naprej jaz se grem vozit ...

Kawasaki rulez the world ... 

Eni nimamo tak kot drugi pa je to cist dovolj ...

IMG_0701.JPG

IMG_0005.JPG

Popravljeno . Popravil Samuell
Objavljeno
pred 22 urami, Borutt pravi:

Če mi ne verjameš, da je bilo leta 2009 pri nas poškodovano samo eno motorno kolo, te jaz ne bom prepričeval. 

kaj tisti tvoj sandi se je že pustil prepričat ?

pred 20 urami, Borutt pravi:

Tako bom napisal; nabijanje in zavajanje je tvoje področje. Kajti, jaz ti posredujem uraden podatek, ti pa potem nabijaš in zavajaš. Evo, nadaljuj. 

vse kar ni podprto z dokazano avtentičnim video-audio zapisom ni res ..razen policijskih aksiomov ...

posreduješ uradni podatek? pod nekim nick name-om na civilnem forumu? ti , ki ne priznavaš termina "neprilagojena hitrost " , ki je zapisan v letnih poročilih o delu policije ? vsako leto ? kaj ti si kot nek bog , ki ima zmeraj prav in izreka / piše absolutne resnice ..

http://www.policija.si/index.php/en/statistika/letna-poroila

pred 18 urami, Scarabeo 500 pravi:

. Nekaj povsem drugega pa je zapor in ta deluje gledano na čas za vse enako, ne glede na finančno stanje. 

ni res..tistim z visokim finančnim stanjem čas hitreje teče .. verjetno je lažje preživet v zaporu 2 leti (pustimo službene izhode ane ) ko čakaš , da boš lahko kradel raji in državi naprej in višal kupček miljonov evrov katerega osnova te že čaka z enakim številom ničel - kot pa nekdo , ki ga zunaj ne čaka nič - nima službe , prihrankov , stanovanja , družine ... 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Nemogoče , prehitel te je lahko samo ferari ,RS Škoda ....---......star Clio ....ne vrjamem , nemogoče .  Na Rakitni sam SS motorji prehitevajo , ne vem zakaj bi bilo drugače na AC z SS avtomobili ...............ne zmišljuj si :lol1:

majke mi , majke mi :dry: 

sj nism biu z motorjem ... Afla pawa je bla :P ... majhen avtoćek, ... taka mrga k si ti, se komi not zbaše :lol1: ... dokazamo .... športni avto, ker morš bit športnik da not oziroma ven prideš :lol1: 

sem pać wzoran wozać :jezik: 

pred 3 urami, Kmet2 pravi:

Kawasaki je nasploh jajc .....

poćeli smo da se vređamo :huh: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

.....

sem pać wzoran wozać :jezik: 

no pol te pa res nima kej skrbet, kolk kazni boš plaču...... a ne.....:friend1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, dr.looney pravi:

no pol te pa res nima kej skrbet, kolk kazni boš plaču...... a ne.....:friend1:

sj se ne .. gre za princip :P

ampak .. ti ne štekaš :P

Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

sj se ne .. gre za princip :P

ampak .. ti ne štekaš :P

..iz principa te bo še kap.....:ras:

štekam te pa lahko.....na 220 v......bom dost......:ras:

Objavljeno
pred 12 urami, tomash pravi:

Moraliziram!

Divjanje in ogrožanje sebe in ostalih v prometu, je tako kot da se voziš s črnim mat motorjem in črno kot noč opremo.

Frajerišenje je v obeh primerih. Morda ni tako?

sem mislil, da ko bom oranđen, da bo kaj bolje, pa ni...a je krivda v meni :blush:

pred 11 urami, solorider pravi:

Takole se zgodi, ko si hitrejši od ptiča!  :D

ptič.jpg

sm vedu, sm vedu!!

@izibajker tule je en objesten stric na GS, pa še tiče pobiva :P

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

sem mislil, da ko bom oranđen, da bo kaj bolje, pa ni...a je krivda v meni :blush:

a veš, da velikokrat naletijo na DARS-ove tovornjačke, ki stojijo z utripajoćimi rumenimi lampami, prej oznake za zmanjšanje hitrosti ... vsi v oranžnih fluo brezrokavniki .... ampak ne .. tut to spregledajo ...

zato ne men nakladat o rumenih čeladah in fluo brezrokavnmikih, ker ste kao bolj vidni :mad: 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!