solorider Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Mislim, da ga je zjebala fizika! 3nity, C eagle, Yoghurt in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 24 minutami, exclan pravi: Kdo gre na dopust res je da ima cas samo mora prej prit na destinacijo.kapiš verjetno ne ... Nisem javni usluzbenec in me cas vedno base. Ti pa si javni usluzbenec dobis vsak mesec placo pa se casa ima na pretek za zalit in govorit oziroma pisat neumnosti v tvojem slogu. Zate se moram prav potruditi in nekako primitivno pisati, pa še ne dojameš. Moram pisati tvojim zapisom primerno. pred 19 minutami, Cartman pravi: preberi se enkat kar si napisal. Se poudaril sem. In dal v kurzivo. Ne najdem besedo, katero mi očitaš. Sedaj pa ti beri še enkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Just now, solorider said: Mislim, da ga je zjebala fizika! mhm zjebe nas vedno ena in ista stvar . . . celo zivljenje nas jebe . . . GRAVITACIJA solorider, MiNa, maus in 3 others 2 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Smokija mi je zmankalo. A b mi lahk kdo dostavu kej? Nism zbircen. Smoki chips pustacije....popcorn.... K dragi se ne upam rec, hodm pa tezko 3nity, dr.looney, Scarabeo 500 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 10 minutami, Borutt pravi: Zate se moram prav potruditi in nekako primitivno pisati, pa še ne dojameš. Moram pisati tvojim zapisom primerno. Ne najdem besedo, katero mi očitaš. Sedaj pa ti beri še enkrat. Ocitno imas tezave z branjem, oziroma ti je povezovanje informacij tuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 14 minutami, Cartman pravi: Ocitno imas tezave z branjem, oziroma ti je povezovanje informacij tuje. Napisal si, da sem ti rekel debeli. Si našel to besedo v mojem zapisu ? Ali imaš ti, poleg težav z branjem, še neke druge težave? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 9 minutami, Borutt pravi: Napisal si, da sem ti rekel debeli. Si našel to besedo v mojem zapisu ? Ali imaš ti, poleg težav z branjem, še neke druge težave? Ja, res sm reku, te besede nisi uporabil, kar ne pomeni da me nisi ozmerjal. Sicer, kar je res je res. Tezave s problemi imamo vsi. Nekateri imate bol izrazene kot jaz. Branja na mojem seznamu tezav ni. Zato sem vprasal, ce si mi tukaj, v poudarjeni vrstici rekel debel: Ob 9/9/2017 ob 18:07, Borutt pravi: Točno tako. Ampak to dopovedati letečim je misija nemogoče. Ker jih menda že parkirane izsiljujejo. In ne glede na to, da bi ti nekoliko težko poletel, bi vseeno poletel v primeru hitrejše vožnje. Ker si pa vozil z neko normalno hitrostjo oziroma s hitrostjo v okviru omejitve, si lahko poskusil manevrirati in se izogibati. u bistvu, bi morali narediti anketo, kaj ljudje preberejo? jskrablin, C eagle, DAMI34 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 21 minutami, Cartman pravi: Ja, res sm reku, te besede nisi uporabil, kar ne pomeni da me nisi ozmerjal. Sicer, kar je res je res. Tezave s problemi imamo vsi. Nekateri imate bol izrazene kot jaz. Branja na mojem seznamu tezav ni. Zato sem vprasal, ce si mi tukaj, v poudarjeni vrstici rekel debel: u bistvu, bi morali narediti anketo, kaj ljudje preberejo? Še dobro, da je naslov teme nabijanje in se tvoje besede ustrezno vklopijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Še dobro, da je naslov teme nabijanje in se tvoje besede ustrezno vklopijo. Jp. Ker tvoje umotvore, bi mogli pa najmanj v reviji Science objavit. thumper, hajoktejn in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Okoli elektronike. Danes smo v dirki MogoGP vidli kr ene par hajsajdov. Pa majo elektroniko precej nad nivojem serijskih strojev. Vozniki pa so itak izvenserijski. In vozijo po znani podlagi. Le kako jim rata hajsajdat? Sej pa majo magične črne škatlice pa bogami i kak dežnoplesni način not sprogramiran Nearrain, GoBobi, dr.looney in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 8 minutami, jskrablin pravi: Okoli elektronike. Danes smo v dirki MogoGP vidli kr ene par hajsajdov. Pa majo elektroniko precej nad nivojem serijskih strojev. Vozniki pa so itak izvenserijski. In vozijo po znani podlagi. Le kako jim rata hajsajdat? Sej pa majo magične črne škatlice pa bogami i kak dežnoplesni način not sprogramiran itak ja, če modelom v motoGP slajda, potem za MS modele še tolko prej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: itak ja, če modelom v motoGP slajda, potem za MS modele še tolko prej... Saj se hecas, ne? Pa kdo so tisti kekci v krogu? se mi zdi, de sm pojedu prevec tablet. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 1 uro, Cartman pravi: Jp. Ker tvoje umotvore, bi mogli pa najmanj v reviji Science objavit. pred eno uro, Cartman pravi: Saj se hecas, ne? Pa kdo so tisti kekci v krogu? se mi zdi, de sm pojedu prevec tablet. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 10 urami, Borutt pravi: Ti imas kak izgovor, olajsevalno okoliscino? Bog ne daj da vse te ekspertize pesnis pri "zdravem duhu in telesu"!? thumper, dr.looney, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 12 urami, jskrablin pravi: Okoli elektronike. Danes smo v dirki MogoGP vidli kr ene par hajsajdov. Pa majo elektroniko precej nad nivojem serijskih strojev. Vozniki pa so itak izvenserijski. In vozijo po znani podlagi. Le kako jim rata hajsajdat? Sej pa majo magične črne škatlice pa bogami i kak dežnoplesni način not sprogramiran elektronika je pomagalo, ne pa zdravilo za neumnosti sm na lastnem telešćku že izkusil verjemte mi, ker sm vozil motorje brez in s full elektronike tko da ... vsaj enkrat mi kj verjamte p.s. ni replika tebi, samo dopolnjujem te na svoj način jskrablin, Cartman, Quest in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 14 urami, Nearrain pravi: mhm zjebe nas vedno ena in ista stvar . . . celo zivljenje nas jebe . . . GRAVITACIJA nenadna ustavitev bo bolj točno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 15 urami, Borutt pravi: Se greš spet užaljenega moderatorja? Prenehaj pisati neumnosti, pa te ne bo vsak zapis užalil. Nisi v video igrici. Si v fakin realnem svetu. Zato prenehaj pisati neumnosti o neki vsemogočni elektroniki. Ker za obstati na cesti potrebuješ pamet. Kaj ima užaljen moderator, ali član ms ja zveze s tem, da ti ukazuješ kaj lahko nekdo koga vpraša? Še 1x, vem da je @Lipsticksigurno podrobno analiziral situacijo in da je že zdavnaj pojasnil, da mu je vzelo zadnje kolo ker je bil razigran. To je zate dovolj, mene pa zanima, kake nastavitve je vozil, kapišiš? A lahko vprašam ali ne? In sem ti že povedal, prenehaj žaliti in govoriti ljudem kake neumnosti pišejo, kontra mi (nam) lahko napišeš tudi brez tvojih posebnih vložkov v stilu, potrebuješ pamet, stručko, pisati neumnosti, itd itd SF in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RunningMasta Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 (popravljeno) / Popravljeno September 11, 2017. Popravil RunningMasta pomota... Joker, dr.looney, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 1 uro, Cartman pravi: Ti imas kak izgovor, olajsevalno okoliscino? Bog ne daj da vse te ekspertize pesnis pri "zdravem duhu in telesu"!? Si poškodoval čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, Borutt pravi: Si poškodoval čelado? Seveda...pa škornje ima strgane,pa hlače,jakno,rokavice...kak pa ne če je padel.... Popravljeno September 11, 2017. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: Še 1x, vem da je @Lipsticksigurno podrobno analiziral situacijo in da je že zdavnaj pojasnil, da mu je vzelo zadnje kolo ker je bil razigran. jp .. določene stopnje dovolijo slajdanje, jeba je, če guma pri slajdanju zagrabi .. in takrat te motor vrže preko balance ... zadnje čase vozim s precejšnjo omejitvijo slajdanja, ker sem že meu rodeo C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Kaj ima užaljen moderator, ali član ms ja zveze s tem, da ti ukazuješ kaj lahko nekdo koga vpraša? Še 1x, vem da je @Lipsticksigurno podrobno analiziral situacijo in da je že zdavnaj pojasnil, da mu je vzelo zadnje kolo ker je bil razigran. To je zate dovolj, mene pa zanima, kake nastavitve je vozil, kapišiš? A lahko vprašam ali ne? In sem ti že povedal, prenehaj žaliti in govoriti ljudem kake neumnosti pišejo, kontra mi (nam) lahko napišeš tudi brez tvojih posebnih vložkov v stilu, potrebuješ pamet, stručko, pisati neumnosti, itd itd Kje si ti našel, da jaz ukazujem, kaj lahko nekdo koga vpraša? Zresni se že enkrat. Nič drugega, kot užaljen moderator si. Sploh pa zelo pristranski in neprimeren za to mesto. Ne delaj se neumnega in ne zavajaj. Ker vprašal si ga, kaj vse drugega je bilo krivo za njegov padec. Glede na vse neumnosti, ki jih napišeš, bo še veliko strani te in ostalih tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 28 minutami, Borutt pravi: Kje si ti našel, da jaz ukazujem, kaj lahko nekdo koga vpraša? Zresni se že enkrat. Nič drugega, kot užaljen moderator si. Sploh pa zelo pristranski in neprimeren za to mesto. Ne delaj se neumnega in ne zavajaj. Ker vprašal si ga, kaj vse drugega je bilo krivo za njegov padec. Glede na vse neumnosti, ki jih napišeš, bo še veliko strani te in ostalih tem. Ponavljaš se sem ti že povedal. Še 1x, a lahko Lipstika kaj vprašam al ne? Koliko vas je bilo zraven, da natančno poznate situacijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Ponavljaš se sem ti že povedal. Še 1x, a lahko Lipstika kaj vprašam al ne? Koliko vas je bilo zraven, da natančno poznate situacijo? Spet pišeš neumnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 1 minuto, Borutt pravi: Spet pišeš neumnosti. tvoj odgovore je točno v tvojem stilu hvala SF in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se