DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 1 uro, BIF pravi: Danes je dan borca...praznik vstaje naroda. Vidim, da lepo po slovensko vstajate izza tipkovnice. Ne dajte se motit...jutri je spet navaden dan....karavana gre dalje... če prebereš zadnjih 20 strani te teme, bi prej rekel, da je danes dan norca skalar36, BIF in sesir 3
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Zakaj? Zakaj samo funkcionarji? Vsak javni delavec z zadolženim avtom bi se ob taki situaciji moral zagovarjat! Morda ne pred javnostjo, pred nadrejenimi pa gotovo. Namesto avta je lahko bilo katero orodje, prostor, finance..... Prazna guma sama po sebi ni problem. Problem je reakcija na prazno gumo. Če se prav spomnim, je bila reakcija na prazno gumo s strani drugih in ne voznika. Torej je problem v reakciji drugih?
Snečer Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Problem je bil v tem, da ni bilo pojasnil in da se je potuhnil za krilo.
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 1 uro, DAMI34 pravi: ti bom po domače povedal: naši kombiji, na katere nihče nič ne pazi in nič ne da imajo preko 400000km, pa so manj ruknjeni kot tale Renault šefa AVP. Iz tega je mogoče sklepati, da je šofer: malomaren, površen in nezanesljiv. Pokaži mi avto in povem ti kak je lastnik z 99,9% natančnostjo. Da policija ni ugotovila nepravilnosti mi je tudi jasno, pač delajo po bukvicah in to kar lahko, žal pa jaz in še kup drugih nismo tako bukovi, da ne bi poznali ozadja, ter iz tega izluščiti realne slike. Ker res ničesar ne razumeš, bom napisal zelo počasi; poškodba je zavarovalnici znana, ker je prijavljena. Torej se ve, kdaj, kako in kje je do poškodbe prišlo. Te zanima prazna guma? Policija zadevo obravnava kot dogodek. Ker nimaš najmanjšega pojma, kaj to pomeni, ti povem, da ne gre za prometno nesrečo, ker bi drugače zadevo obravnavali, kot prometna nesreča in tako tudi zapisali. Pa nas razsvetli, kakšno je ozadje, če nisi tako bukov. pred eno uro, DAMI34 pravi: si povedal vse, enako je pri mojem kombiju, cel rasfukan, jaz niti ene praske. Torej še vedno velja 99,9% natančnost. Prej si trdil, da je manj ruknjen, kot neki Reno. Razen, če razfukan pomeni vse uničeno zaradi dobrega voznika. Ali pa lažeš.
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Če se prav spomnim, je bila reakcija na prazno gumo s strani drugih in ne voznika. Torej je problem v reakciji drugih? voznik ni niti reagiral ko ni zadel parkirišča in ko je avto butnil v bankino. Je bil preveč nabutan da bi kaj čutil. sesir 1
Snečer Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Policija je pač nesposobna kot v veliko drugih primerov. ligenjček 1
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Pa nas razsvetli, kakšno je ozadje, če nisi tako bukov. sej sem ga že 100x sam ne kapiraš sicer pa brez panike AVPju gre čist dobro tut brez "promilčka" akcije pa to https://www.avp-rs.si/v-letosnjem-letu-vzrok-za-vecino-nesrec-s-smrtnim-izidom-motoristov-prevelika-hitrost-in-nepravilno-prehitevanje/?fbclid=IwAR3DmuGRinvyd9Xoev2hj96ZrPlqk87bOoTxmXU966WodATage8MwJHW41o
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 6 minutami, Snečer pravi: Problem je bil v tem, da ni bilo pojasnil in da se je potuhnil za krilo. Problem je v prazni gumi. Potem se je pa začelo, da je povzročil prometno nesrečo in cik cak pobegnil. Pa me zanima, kje je bila prometna nesreča, kako se je zgodila, kdo vse je bil udeležen, ..., pa ne dobim odgovora. Je sploh bila prometna nesreča? Poznaš odgovor na to vprašanje? pred 7 minutami, DAMI34 pravi: sej sem ga že 100x sam ne kapiraš sicer pa brez panike AVPju gre čist dobro tut brez "promilčka" akcije pa to https://www.avp-rs.si/v-letosnjem-letu-vzrok-za-vecino-nesrec-s-smrtnim-izidom-motoristov-prevelika-hitrost-in-nepravilno-prehitevanje/?fbclid=IwAR3DmuGRinvyd9Xoev2hj96ZrPlqk87bOoTxmXU966WodATage8MwJHW41o Le kako sem že vnaprej vedel, da ne bo nič od tebe. Spet.
Snečer Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 2 minutami, Borutt pravi: Problem je v prazni gumi. Potem se je pa začelo, da je povzročil prometno nesrečo in cik cak pobegnil. Pa me zanima, kje je bila prometna nesreča, kako se je zgodila, kdo vse je bil udeležen, ..., pa ne dobim odgovora. Je sploh bila prometna nesreča? Poznaš odgovor na to vprašanje? problem je, da ni pojasnil tudi to, kar tebe zanima, zanima nas kako se je zgodilo, vzrok za poškodbe imamo samo molk in teorije
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Problem je v prazni gumi. Potem se je pa začelo, da je povzročil prometno nesrečo in cik cak pobegnil. Pa me zanima, kje je bila prometna nesreča, kako se je zgodila, kdo vse je bil udeležen, ..., pa ne dobim odgovora. Je sploh bila prometna nesreča? Poznaš odgovor na to vprašanje? Le kako sem že vnaprej vedel, da ne bo nič od tebe. Spet. jaz sem pa že vnaprej vedel, da boš sklobasal nek nov konstrukt, ker očitno ti ni jasno kaj je Snečer napisal.
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 11 minutami, Snečer pravi: problem je, da ni pojasnil tudi to, kar tebe zanima, zanima nas kako se je zgodilo, vzrok za poškodbe imamo samo molk in teorije En zapis pred tem ti je ušlo, da je problem molk. Torej te sploh ne zanima, kaj je bilo na cesti. Meglo mešaš, ker pač obvladaš.
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: jaz sem pa že vnaprej vedel, da boš sklobasal nek nov konstrukt, ker očitno ti ni jasno kaj je Snečer napisal. Očitno ti gre razumevanje bolj slabo, ker ves čas sprašujem, če je bila prometna nesreča. Glede klobasanja si ti čisti prvak. Kar pa se tiče tvojega pojasnjevanja tvojega klobasanja, si pa resnični šampion.
Snečer Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 15 minutami, Borutt pravi: En zapis pred tem ti je ušlo, da je problem molk. Torej te sploh ne zanima, kaj je bilo na cesti. Meglo mešaš, ker pač obvladaš. seveda me zanima, pojasnilo dogodka, verjetno se ni na Luni zgodilo, ampak na cesti ni pojasnil in je odletel policija itak nesposobna sploh ker je ško za lokalnega veljaka, ex podžupan, državni svetnik itd. že večkrat videno pred 14 minutami, Borutt pravi: Očitno ti gre razumevanje bolj slabo, ker ves čas sprašujem, če je bila prometna nesreča. Glede klobasanja si ti čisti prvak. Kar pa se tiče tvojega pojasnjevanja tvojega klobasanja, si pa resnični šampion. saj si policaj, pozanimaj se, al še tega ne znaš če je tvoji niso ugotovili, še ne pomeni, da je ni bilo indici kažejo na to Kugelschreiber 1
Snečer Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Tu imam sedaj en citat, ki ga lahko dam v loop... Citiraj Nesreča že pred leti 25. oktobra 2009 je bil Igor Velov, ko je bil še podžupan Kranja, okoli 2. ure ponoči v Kranju udeležen v prometni nesreči. Nekateri mediji so poročali, da naj bi odpeljal s kraja nesreče. Policija ga je odkrila iz evidenc in z njim govorila šele v popoldanskih urah. Sam je dejal, da v času nesreče ni bil alkoholiziran. Pojasnil je, da je odpeljal vozilo domov, ker je živel v neposredni bližini kraja nesreče. Hkrati je dodal, da je takoj začel urejati zadeve z drugim udeležencem v nesreči in tudi s policijo. Kaznovan je bil s 40 evri globe.
jskrablin Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: če prebereš zadnjih 20 strani te teme, bi prej rekel, da je danes dan norca Dan borbenega norca. Ta bo še najbolj točna, pomojem. DAMI34 1
lukec Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 Ali ne bi bilo bolje da greste Vsi skupi na en pir pa se zmente kdo ma prou.Sam prašam ,bajdevej,,,,,,
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 39 minutami, Snečer pravi: seveda me zanima, pojasnilo dogodka, verjetno se ni na Luni zgodilo, ampak na cesti ni pojasnil in je odletel policija itak nesposobna sploh ker je ško za lokalnega veljaka, ex podžupan, državni svetnik itd. že večkrat videno saj si policaj, pozanimaj se, al še tega ne znaš če je tvoji niso ugotovili, še ne pomeni, da je ni bilo indici kažejo na to Veliko kuhalnico imaš. Ti kolegi pomagajo?
skalar36 Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 in potem se znanstveniki sprašujejo, zakaj se vesoljci izogibajo zemlji. Tud jest ne grem mravljam razlagat, da se ne splača, in ni potrebe po cele dneve delat. jskrablin in bajkr88 2
motozajebant Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 3 urami, Snečer pravi: ja, samo tisto je bil pa službeni, do svojega si lahko nemaren Nisem nemaren do avta... mi je pa skoda dajat eur za tolk star avto, k ti ga na parkiriscu spet zbuškajo...
thumper Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 5 urami, maus pravi: tako kot o plačah .. javni podatek je dohodek za funkcionarje ne za uslužbence .. tako javne kot državne .. tudi za uslužbence je javen .. če ti nekdo pove , da ima 21 plačilni razred točno veš koliko je njegova plača , ker to lahko najdeš na internetu.
maus Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 9 minutami, thumper pravi: tudi za uslužbence je javen .. če ti nekdo pove , da ima 21 plačilni razred točno veš koliko je njegova plača , ker to lahko najdeš na internetu. če ti pa ne pove, pa podatek ni javen ... če tebi povem da mam 5000 jurjev, to še ni javno ... edin če nauš to ceumu motosvetu povedu
Kugelschreiber Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 4 hours ago, Borutt said: Če se prav spomnim, je bila reakcija na prazno gumo s strani drugih in ne voznika. Torej je problem v reakciji drugih? Ne. Problem je (bila) njegova* reakcija na zastavljeno vprasanje o prazni gumi** in zapuscenem avtu*** * on je Igor Velov, ** prazna guma je bila na njegovem sluzbenem citroenu, ki je (bil) izkljucno v njegovi rabi, ***zapuscen avto, Je sluzbeni Citroen Igorja Velova, ki je bil par dni parkiran pred posto.
Borutt Objavljeno Julij 4, 2019 Opozori Objavljeno Julij 4, 2019 pred 40 minutami, Kugelschreiber pravi: Ne. Problem je (bila) njegova* reakcija na zastavljeno vprasanje o prazni gumi** in zapuscenem avtu*** * on je Igor Velov, ** prazna guma je bila na njegovem sluzbenem citroenu, ki je (bil) izkljucno v njegovi rabi, ***zapuscen avto, Je sluzbeni Citroen Igorja Velova, ki je bil par dni parkiran pred posto. Je bil udeležen v prometni nesreči s pobegom, kot je bilo predstavljeno?
Kugelschreiber Objavljeno Julij 5, 2019 Opozori Objavljeno Julij 5, 2019 6 hours ago, Borutt said: Je bil udeležen v prometni nesreči s pobegom, kot je bilo predstavljeno? Morda. Morda je bila neprilagojena hitrost? Pa izguba oblasti nad vozilom? Ker je pri zdravnikih drug dan “komaj stal”, je morda uparvljal avto v neprimernem psiho fizičnem stanju? In v teh primerih, je morda zadost, de mora to fino razložit nadrejenim, in javnosti. Zakaj javnosti? Ker je drzavni funkcionar, in javnost to sprasuje. A je namjestalka al ne, ni vec vazno. Avta s prazno gumo se ne pusca kar bez veze, ce pa se ga, je treba znat situacijo razjasnit. Enako kot pri radarjih. Vozi po omejitvi. Ali placaj. Simpl.. pa lep dan. thumper, sesir in DAMI34 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se