Skoči na vsebino

Naredu sem!!!

rocker65

Priporočene objave

NAREDU SEM!!!!! Jzst sem TAK SREČN da bi se lahk kar ustrel (tak kot on tip na koncertu od Deep Purple - Made in Japan.

Vozu sem samo 15min!!! Znimiv je pa blo da sploh nisem bil živčen. Pred menoj je še eden pelal (do konca omejitev) in ni nared. Sem slišo ko je govoril ocenjevalec: "ja tamle pri pumpi,...). Njegov inštruktor se je pa ful hvalo kak se zna pelat. .

No pol sem priš na vrsto jzst! Bemti!!! Najprej tiste vaje na poligoni - Ok brez problema (razen mal težavic pri ustavljanju - ni omembe vredno). Pol smo šli na cesto. Za menoj so se trije pelal: ocenjevalec , moj inštruktor, pa še eden ko bo bodoči ocenjevalec. Furo sem, na easy in kare lepo. Sam mal me je zaćel skrbet ker smo kmal šli nazaj na poligon (15-25min drgač traja cela ura vožnje 45min). Sem si mislu:" Zdaj sem pa padu." POl vse ugasnem ko pridem nazaj na poligon, pogledam mojga inštruktorja on pa - wink % thumbs up!!! Sem si mislu za kaj gre. 8) . no ocenjevalec pride z avta pa reče da sem mal prepozn žmigavce dal drgač pa sem nared.JUUUUUUUUUUUU!!!!!!! NOOROOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! YES!!!!!!!!!!

Vsem dam roke in jih povabim na pijačo. No onadva nista mela cajta, tak da sva šla sama z inštruktorjem na malco iin pijačo. Plačam si dava dvakrat roko in se odpravma. Jzst v šolo on na šiht....

Zdaj pa Na mojga Daystar-a, ljubkovalno Tracii Guns.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cestitke!

Tut sam sem bil v evforiji dva meseca nazaj. :D Ni macji kaselj, tale izpit. Si pa res malo casa vozu. Jaz sem ziher vec kot 20 min. Kot bi bla vecnost :? .

Zdaj pa na cesto, pa brez prask (na tebi in na mopedu).

si mel kaj tezav s pocasno voznjo po liniji? Jaz sem moral trikrat ponavljat, pol pa se ocenjevalcu ni vec dalo (vedno sem vozu prehitro), tak da me je spustu na naslednjo vajo.

Varno voznjo!

Urbi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakon cestitke, zdej pa gas do konca! :lol: ma smo se hecali; z glavo razmislat pa cim vec se vozt da naberes izkusnje. To je to.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:wink: aja se to sem pozabu :!: Zdej pa lahko babe pecas z motorjam 8) pa jih okol vozs brez bojazni da bi te policaji kej zafrkaval :P :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čestitke novopečenemu vozniku A kategorije...

Sweet memories...

Pred 14 leti, ko sem opravljal izpit za motor, mi je MZ-250 crknu (ne po moji krivdi) in sem komaj izprosil pri ocenjevalcu, da mi da 15 min časa, da ga usposobim.

Takrat je bilo pač tako, da si mogu bit celo mal mehanika :lol: , če si hotu nardit izpit....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke :lol: :lol: :lol: . Mene so pa matral kr 40 minut, ker sem padla v traffic jam, no sem pa vsaj izpilila polžjo vožnjo.

Upam da nazdravlaš sam s sokom.

Kat

(vpondelkmampaenomesečnicomojgaizpita)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bravo, sem slišu da ta špas ni več poceni,

včasih ko so moji kolegi delal je izpit pršu okrog 200 mark, ko sem ga jaz je bil že 300-400, (če si 1X fuknu)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!