halls Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 (popravljeno) No,na naši bajti mamo pleh že nekaj let. Odneso ga še ni noben veter. Po mojem,če je streha pri straneh vredu obdelana,zaprta,veter naj ne bi prišel pod pleh in ga dvignil.To je samo moje mišljenje,da ne bodo zdaj padale kakšne hude znanstvene debate!!! :D Če bi še enkrat pokrival bajto,bi se odločil enako. Popravljeno Avgust 28, 2008. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 No,na naši bajti mamo pleh že nekaj let. Odneso ga še ni noben veter. Po mojem,če je streha pri straneh vredu obdelana,zaprta,veter naj ne bi prišel pod pleh in ga dvignil.To je samo moje mišljenje,da ne bodo zdaj padale kakšne hude znanstvene debate!!! :D Če bi še enkrat pokrival bajto,bi se odločil enako. Samo ti nimaš ciganov blizu... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Samo ti nimaš ciganov blizu... :lol1: tud jz ne, mam pa tovarno trimo za soseda. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 btw, sosed ima streho pokrito s Trimo paneli, prestala je vsa letošnja neurja s točo, torej kritina je še zmeraj na strehi, je pa res da je dobila bosanski vzorec komplet z obrobami in vso kleparijo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Samo ti nimaš ciganov blizu... :lol1: Bi lahko brez skrbi mev bakrene žlebe! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 btw,sosed ima streho pokrito s Trimo paneli, prestala je vsa letošnja neurja s točo, torej kritina je še zmeraj na strehi, je pa res da je dobila bosanski vzorec komplet z obrobami in vso kleparijo :headbang: še vedno boljš, ko da ti poplav in uniči celo bajto. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Točno! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se