dave the wave Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 To se pravi da ne bo nič s vsakodnevno flaško? :? :?: :drinking:......eh ke te ne, nekak si bom pa že prešmuglal moj medicin lp hiiiiikDtWww.....hiiiik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2002 Hmmm, Dominikanska bi pa mene tudi mikala.. :roll: :roll: , obetajo pa se mi terapije v Dobl bad-u.... Kokosi,palme,Baccardi,mulatke,ki jih ne bi niti besede razumel,to bi bilo nekaj.. 8) 8) :D :D :D Spidy opiši malo kako je bilo.... lp DTW Blo je super! Tudi ce gres tja samski ne bo problema! Ful velik je nemskih zensk ki so se ravnikar locile tko da zabave ne manjka. Jest tega preveru sem bil z mojo najboljso polovico! Drugac pa sonce vroc okoli 30 zdej je tam zimski cas to pomeni da so noci malo bolj hladne 20 v poletnem casu je cez dan okrog 35. Na cesti je pa tak kaos da si nisem upal najeti avta pa malo okoli zato ker 80 % voznikov je brez izpita prebivalcev je pa okoli 8 miljonov potem pa zracunaj. Policaji ne ukrepajo nic! Ce se bos odlocu pojdi na jug ne na sever oz se boljse na obalo karibskega morja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Hmmm, Dominikanska bi pa mene tudi mikala.. :roll: :roll: , obetajo pa se mi terapije v Dobl bad-u.... Kokosi,palme,Baccardi,mulatke,ki jih ne bi niti besede razumel,to bi bilo nekaj.. 8) 8) :D :D :D Spidy opiši malo kako je bilo.... lp DTW Blo je super! Tudi ce gres tja samski ne bo problema! Ful velik je nemskih zensk ki so se ravnikar locile tko da zabave ne manjka. Jest tega preveru sem bil z mojo najboljso polovico! Drugac pa sonce vroc okoli 30 zdej je tam zimski cas to pomeni da so noci malo bolj hladne 20 v poletnem casu je cez dan okrog 35. Na cesti je pa tak kaos da si nisem upal najeti avta pa malo okoli zato ker 80 % voznikov je brez izpita prebivalcev je pa okoli 8 miljonov potem pa zracunaj. Policaji ne ukrepajo nic! Ce se bos odlocu pojdi na jug ne na sever oz se boljse na obalo karibskega morja! Ločena nemka :arrow: zabava :?: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 verjetno samo jokanje pa veliko alkohola :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Ločena nemka :arrow: zabava :?: :shock: Vale ja seveda :!: :!: Ko so pa prepričane, da morajo v dveh tednih 9,5 let svojega življenja (oziroma obdobje zakona) nadoknadit. Rezultat je lahko samo....... 8) 8) zabaven lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Ločena nemka :arrow: zabava :?: :shock: Vale ja seveda :!: :!: Ko so pa prepričane, da morajo v dveh tednih 9,5 let svojega življenja (oziroma obdobje zakona) nadoknadit. Rezultat je lahko samo....... 8) 8) zabaven lp DTW Verjetno misliš :arrow: STARA KOKA ... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2002 Ločena nemka :arrow: zabava :?: :shock: Vale ja seveda :!: :!: Ko so pa prepričane, da morajo v dveh tednih 9,5 let svojega življenja (oziroma obdobje zakona) nadoknadit. Rezultat je lahko samo....... 8) 8) zabaven lp DTW Verjetno misliš :arrow: STARA KOKA ... :twisted: Meni verjem niso ble stare koke ena je bila trenerka fitnesa tako postava da se lahko nase najstnice mocno zamislijo, druga pa njena ucenka, dejansko sta bile v najboljsih letih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2002 Evo malo slik: 1. To je blo najbolj šank v bazenu! Vhod v bazen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2002 Recepcija in bar :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2002 Sobica: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2002 Zajtrk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno November 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2002 Plaža: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se