Alla Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 >> KAKO DOBRO VIDITE BARVE - TEST << Moj rezultat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 same here B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Blind as a bat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 to pa ni zame :) sem slab v tem, in so mi tud na zdravniškem za izpit za avto rekl da poklicni voznik ne bom mogu bit pa izpita za avtobus ali tovornjak ne bom mogu delat... razn če se popravi kaj, kar pa težko verjamem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 >> KAKO DOBRO VIDITE BARVE - TEST << Moj rezultat: tole ful odvisno od kvalitete monitorja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 to pa ni zame :) sem slab v tem, in so mi tud na zdravniškem za izpit za avto rekl da poklicni voznik ne bom mogu bit pa izpita za avtobus ali tovornjak ne bom mogu delat... razn če se popravi kaj, kar pa težko verjamem.... naredu prvo vrsto 100% pol pa zivce zgubu :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 tole ful odvisno od kvalitete monitorja ... slabmu k...u vsaka dlaka smeta :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2008 tole ful odvisno od kvalitete monitorja ... No, ja, jaz sem zadevo reševala na nizkocenovnem nekalibriranem monitorju, pa je blo vseeno brez napak :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 No, ja, jaz sem zadevo reševala na nizkocenovnem nekalibriranem monitorju, pa je blo vseeno brez napak :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Matr sm čorav :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 tudi eni slepi ločijo barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Your score: 21 FM Hue Test Results sam men se je kr bledl k sm gledov te farbe lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Hehe jz sm mel 31 Cist slep, sam k sm su na zdravniskga za izpit mi pa nc niso rekl :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 to pa ni zame :) sem slab v tem, in so mi tud na zdravniškem za izpit za avto rekl da poklicni voznik ne bom mogu bit pa izpita za avtobus ali tovornjak ne bom mogu delat... razn če se popravi kaj, kar pa težko verjamem.... Jaz isto. Delna barvna slepota. Se deduje po navadi po moških potomcih v vsako drugo koleno (je imel to tudi moj star ata), ima pa to baje okoli 5% moških in 1% žensk. Sem se skoraj pregriznu od jeze, ker nisem mogu it delat izpit za "C" kategorijo. :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 lepih 99 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se