Cygnus Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 Fantje vem, zagonu sm ga :D Včeraj sem prišel domov, pa je 2x malo posvetla lučka za olje. Grem v garažo, najdem flaško v kateri je še zelo malo olja. Grem do skuterja ( Piaggio MC2 ), in brez razmišljanja zlijem olje v rezervoar (razmišljal sem o naslednjem dnevu, saj me je čakala pomembna kolesarska tekma). Težava je v tem, da sem zlil olje v rezeorvar za benzin (ravnokar napolnjen). Skuterja se nisem dotikal, saj nebi rad situacije poslabšal. A bo kaj narobe če ga normalno uporabljam naprej (razen da bo bolj kadilo) ali ga moram pelat spucat? P.S. Sem amater in nevem skoraj ničesar o motorjih razen teorije za uporabo :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 ni to problema nobenga :grrr če praviš da je blo še čist mal olja pa da je rezervar za bencin poln se bo sam mal bol kadil mogoče :whistle: če ti pa lučka za olje sveti pa ga čimprej dolij (v pravi rezervar) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cygnus Objavljeno September 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2008 Pole praviš da ni panike da se kej noter zapacka? Ja olja je bilo res malo, v klasični flaški od olja, ki jo kupiš na OMVju...mislm da se je gladina dvigala 1cm ali 2 od dna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se