Skoči na vsebino

Olje v benzin

Cygnus

Priporočene objave

Fantje vem, zagonu sm ga :D

Včeraj sem prišel domov, pa je 2x malo posvetla lučka za olje. Grem v garažo, najdem flaško v kateri je še zelo malo olja. Grem do skuterja ( Piaggio MC2 ), in brez razmišljanja zlijem olje v rezervoar (razmišljal sem o naslednjem dnevu, saj me je čakala pomembna kolesarska tekma). Težava je v tem, da sem zlil olje v rezeorvar za benzin (ravnokar napolnjen). Skuterja se nisem dotikal, saj nebi rad situacije poslabšal. A bo kaj narobe če ga normalno uporabljam naprej (razen da bo bolj kadilo) ali ga moram pelat spucat?

P.S. Sem amater in nevem skoraj ničesar o motorjih razen teorije za uporabo :D

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni to problema nobenga :grrr če praviš da je blo še čist mal olja pa da je rezervar za bencin poln se bo sam mal bol kadil mogoče :whistle: če ti pa lučka za olje sveti pa ga čimprej dolij (v pravi rezervar) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pole praviš da ni panike da se kej noter zapacka? Ja olja je bilo res malo, v klasični flaški od olja, ki jo kupiš na OMVju...mislm da se je gladina dvigala 1cm ali 2 od dna.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!