thumper Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 mal mi zamuja .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 V četrtek pravijo Pljuuuuuucccccccccccccc !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 končno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 pred 1 minuto, pajkica pravi: končno Naum ti lajku ! V torek je snežilo ne .... Povejte vi men, kako naj kidam sneg pri 18ih stopinjah - prevroče za mene ! I30, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Naum ti lajku ! V torek je snežilo ne .... Povejte vi men, kako naj kidam sneg pri 18ih stopinjah - prevroče za mene ! kaj maš vročino? Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 pred 1 minuto, pajkica pravi: kaj maš vročino? Yp, neki me začne kuhat, k vidim napoved snega .... Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 ...mene tut... sploh če že kak dan al pa teden v naprej kak šnopc ruknem.... da pol lažje kidam.... Bmflar, Kmet2 in stuhec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: robi kolk je to nadmorske višine ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Ob 3. 2. 2016 at 11:05, Zivnorc pravi: ...mene tut... sploh če že kak dan al pa teden v naprej kak šnopc ruknem.... da pol lažje kidam.... pa to moraš vsak dan Zivnorc, nazo13, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 v torek ne bo snežilo Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 21 urami, thumper pravi: robi kolk je to nadmorske višine ? Google : jazne nadmorska višina = 681 m. "Kakor hitro je prišel, tako hitro bo tudi odšel ..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Snegec je prišel, pozdravil in odšel (slikano ob 13.10), meni je pa žal, da med enajsto in dvanjasto uro nisem sedel na kolo in se odpeljal v Belo. Sedaj je pa že prepozno, ker v senci je precej hladneje 9 oC, sonce bo pa kmalu "šlo za grič" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Sranje pada v petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Sranje pada v petek Itak. Ne boš poležaval čez vikend. Sex s snežno lopato krepi telo in duha. Pa še baba ima zvečer pred televizorjem mir pred tabo. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 dr'k pada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 Pa saj dans ni torek!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2016 Deli Objavljeno Februar 12, 2016 pred 6 minutami, Alla pravi: Pa saj dans ni torek!!!! Pa sj to pravim. Ne vem kaj ima dans za snežit, če pa ni torek Bmflar, Alla in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se