peter87v Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Pozdrav Dans sem z grobo cuno neki pucal motor ker je bil ostank nekega pršenja gor (očitno je en zraven barval nekej in se je pršilo) in ostale so praskice, če se proti svetlobi pogleda, grozno za vidt Pa me zanima, a je to možno odstrant, al lahko samo ličarja pokličem? So kaki laki, voski ali podobno za plastiko, ker na petrolu je model reku, da če je spraskan, ni pomoči Hvala za odgovore in nasvete, LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Pozdrav Dans sem z grobo cuno neki pucal motor ker je bil ostank nekega pršenja gor (očitno je en zraven barval nekej in se je pršilo) in ostale so praskice, če se proti svetlobi pogleda, grozno za vidt Pa me zanima, a je to možno odstrant, al lahko samo ličarja pokličem? So kaki laki, voski ali podobno za plastiko, ker na petrolu je model reku, da če je spraskan, ni pomoči Hvala za odgovore in nasvete, LP če niso res hude praske se da s polirpasto vse rešit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter87v Objavljeno September 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2008 če niso res hude praske se da s polirpasto vse rešit Se mogoče priporoča kakšno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 jst jo uporabljam večinoma za avto...znamka sonax..čista klasika, ki se jo lahko kupi na vsaki črpalki-- pa dobro opravlja svoje delo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Če ni spraskano do temeljne barve lahko rešiš tko kot je že povedal akumse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Lahko probaš tudi s pasto za zobe, tisto "withening" varianto. Je bolj nežna kot polirna pasta. Aja, čist res to, se ne zajebavam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave