Skoči na vsebino

En big problemček

n4ughty

Priporočene objave

Živijo!

Imam 4 takten skuter (yiying max sprint 50cc) seveda od kitajčka. in Naveličal sem se originalnih 55km/h in sem šel gledat za blokade. Odkril sem da nima blokad na elektroniki,glede variomata nisem uspew nič odkriti ker bi rabil izvlekač, tukaj pa je izpuh. Povabil sem frenda ki se spozna na motorje in skupaj sva šla razdreti lonec od izpuha. Mislim da je bilo narobe, da sva v tiste spojke z vrtalno pištolo zvrtala vanje, da sva jih uničila, da je plašč lahko šel dol, potem sva lonec rukala po pultu, da sva spravila inox plašč z lonca dol. Dosti nisva naredila z izpuhom in pustila in nazaj spravila in zašravfala. In zdaj se pojavi problem. Užgem skuterja vse normalno. Nato pa se usedem nanj in dam gas. In ni vleklo nikamor. Priden do ravnine. Tiščim gas do konca in pogledam na števec( 35km/h). Preden sva se lotila izpuha je šel skuter originalnih 55km/h. Sva mogoče lonec pokvarila?V klanec mi sploh ne vleče. moram ga držati in hoditi in gas tiščati da gre sploh kam. Prosim če mi lahko pomagate

Lp!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živijo!

Imam 4 takten skuter (yiying max sprint 50cc) seveda od kitajčka. in Naveličal sem se originalnih 55km/h in sem šel gledat za blokade. Odkril sem da nima blokad na elektroniki,glede variomata nisem uspew nič odkriti ker bi rabil izvlekač, tukaj pa je izpuh. Povabil sem frenda ki se spozna na motorje :lol1: in skupaj sva šla razdreti lonec od izpuha. Mislim da je bilo narobe, da sva v tiste spojke z vrtalno pištolo zvrtala vanje, da sva jih uničila, da je plašč lahko šel dol, potem sva lonec rukala po pultu, da sva spravila inox plašč z lonca dol. Dosti nisva naredila z izpuhom in pustila in nazaj spravila in zašravfala. In zdaj se pojavi problem. Užgem skuterja vse normalno. Nato pa se usedem nanj in dam gas. In ni vleklo nikamor. Priden do ravnine. Tiščim gas do konca in pogledam na števec( 35km/h). Preden sva se lotila izpuha je šel skuter originalnih 55km/h. Sva mogoče lonec pokvarila?V klanec mi sploh ne vleče. moram ga držati in hoditi in gas tiščati da gre sploh kam. Prosim če mi lahko pomagate

Lp!

:kva1: :lol1: ... No zgleda da sta lonc sfardirbala sej nima bit kej druzga ce nisi druzga šraufu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva1: :lol1: ... No zgleda da sta lonc sfardirbala sej nima bit kej druzga ce nisi druzga šraufu

OK thanks. Sem samo se hotel prepričat da je res lonc u k****

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK thanks. Sem samo se hotel prepričat da je res lonc u k****

Ni lonc u k.rcu ampak ku.ca sta lonc uničla in nič druzga ti nepreostane kot nov lonc naročit.Za friziranje se pa pozanimaj npr.pri Poliniju in boš po vsej verjetnosti dobil kompleten set za friziranje in potem bo šel moped 75 Km/h. tako sem jaz naredil z mojo Hondo Zoomer.

Ps; najprej predno kupiš nov lonec se pozanimaj za ta set,ker je pri poliniju vedno v setu tudi kompleten izpuh. Pri mojem setu je bil kompl.auspuh,vsisna cev,elektronika in valčki,cena pa je bila 300 EU rok dobave en teden!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Aha. No daw sem majstru za pogledat moj skuter in je reka da z izpuhom je use ok. Problem da je pri karburatorju al dovodu goriva. tko sm ulovil. Kaj naj pa zdaj? Ker če ga mori nevem bi bilo kaj s filtrom narobe?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni lonc u k.rcu ampak ku.ca sta lonc uničla in nič druzga ti nepreostane kot nov lonc naročit.Za friziranje se pa pozanimaj npr.pri Poliniju in boš po vsej verjetnosti dobil kompleten set za friziranje in potem bo šel moped 75 Km/h. tako sem jaz naredil z mojo Hondo Zoomer.

Ps; najprej predno kupiš nov lonec se pozanimaj za ta set,ker je pri poliniju vedno v setu tudi kompleten izpuh. Pri mojem setu je bil kompl.auspuh,vsisna cev,elektronika in valčki,cena pa je bila 300 EU rok dobave en teden!!!

300 e ? Dražje od kitajca :lol1: In pol predelam tomos 4 za 3 pive pa pou in gre 90 km/h :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!