Maniac Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kdaj se na motosvetu znebis neznanca in dobis vajenca?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kdaj se na motosvetu znebis neznanca in dobis vajenca?? Nabijaj poste :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kdaj se na motosvetu znebis neznanca in dobis vajenca?? Enih tristo ti jih jaz prodam... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 jz ti jih podarim ene 700;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 Jao kai to se res lahk podarja :unsure: Djte pol fantje, djte mi tiste poste! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kdaj se na motosvetu znebis neznanca in dobis vajenca?? Najprej fotko v podpisu zmanjšaj na največ petino trenutne dimenzije ... pol se bomo pa naprej pogovorili ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 Najprej fotko v podpisu zmanjšaj na največ petino trenutne dimenzije ... pol se bomo pa naprej pogovorili ... Hehe :D, sj mas kr prov ja, bom zmanjsu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Jao kai to se res lahk podarja :unsure: Djte pol fantje, djte mi tiste poste! Ma kwa se ti gre za te poste. Kwa a več jih maš večji caR si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 Ma kwa se ti gre za te poste. Kwa a več jih maš večji caR si? Ne hocem se znebit neznanca! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kdaj se na motosvetu znebis neznanca in dobis vajenca?? 100 kosov je meja :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Ne hocem se znebit neznanca! :trance_33_sleep: ma ravn to sranje bi dav jest dol iz vseh forumov, ker pol se folk gre kdo je boljši in vsak nabija v 3pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 ma ravn to sranje bi dav jest dol iz vseh forumov, ker pol se folk gre kdo je boljši in vsak nabija v 3pm Pizda pa kai se zivciras!! Samo ugotovit sem hoto kdaj dobis vajenca, nism pa hotu poste nabijat :F Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 ti bo jožef fingušt vse povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 samo sediš in čakaš.... narava bo nardila tasvoje.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 ajde briši temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Pizda pa kai se zivciras!! Samo ugotovit sem hoto kdaj dobis vajenca, nism pa hotu poste nabijat :F Pa dajte no reveža odrešit teh muk ... :evilgrin: samo še 9 postov :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kdaj se na motosvetu znebis neznanca in dobis vajenca?? no ti bom js povedala... :winkiss: 0 Neznanec 75 vajenec 500 mojster 1000 vseved 2500 car 5000 lagenda drugače pa imaš vse kar te zanima....na forumu....motosvet.com zadeve in si tam oglej... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 mene vpraš, jaz sem že član.... :whistle: hvala MS, kok ste prjazni, ne morm verjet še temo mi niste več ukinl.... enga velizga :winkiss: za vse vas!!! mania93, ti pa priden bod.... .) nč ga srat, menda....... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 no ti bom js povedala... :winkiss: 0 Neznanec 75 vajenec 500 mojster 1000 vseved 2500 car 5000 lagenda drugače pa imaš vse kar te zanima....na forumu....motosvet.com zadeve in si tam oglej... :) Najlepsa hvala!! mene vpraš, jaz sem že član.... :whistle: hvala MS, kok ste prjazni, ne morm verjet še temo mi niste več ukinl.... enga velizga :winkiss: za vse vas!!! mania93, ti pa priden bod.... .) nč ga srat, menda....... Kaj ga serjem :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kaj ga serjem :blink: JAh, poglej svoje objave, pa podpis, pa ti bo jasn ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 JAh, poglej svoje objave, pa podpis, pa ti bo jasn ... no dej no, kok ste prjazni do novincev .... pa tolk se trudi... .) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 no ti bom js povedala... :winkiss: 0 Neznanec 75 vajenec 500 mojster 1000 vseved 2500 car 5000 lagenda drugače pa imaš vse kar te zanima....na forumu....motosvet.com zadeve in si tam oglej... :) jupiii, še mal pa bom mojster..uh, pol morm bit še mal pridna :devil: al pa če še eno temo odprem.... hmmm thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 JAh, poglej svoje objave, pa podpis, pa ti bo jasn ... Zj podpis vem da je prevelik, sm tud ze nekje reku da bom popravu :D, kaj je pa z objavami narobe pa ne vem, prosim da mi poves! no dej no, kok ste prjazni do novincev .... pa tolk se trudi... .) Ja trudm se pa res :trance_33_sleep: eva ta podpis bom pa koj popravu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 Omg k sm popravlu je blo manjs, sam zj bom pa pustu, upam da je dobr :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Omg k sm popravlu je blo manjs, sam zj bom pa pustu, upam da je dobr :whistle: hahahahaha bravo! :OK: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se