Maniac Objavljeno September 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2008 hahahahahabravo! :OK: Hvala :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 ja ni za kaj.... dober da že vsi spijo.... :kva2: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2008 ja ni za kaj.... dober da že vsi spijo.... :kva2: Jooj, jz sm su tud poj spat, ce bi vedu bi se mau ustol... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Omg k sm popravlu je blo manjs, sam zj bom pa pustu, upam da je dobr :whistle: Ne, še zmer je ful prevlko. Zmanjšat za 50% (vsaj). thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Jooj, jz sm su tud poj spat, ce bi vedu bi se mau ustol... :headbang: sej si pa res čudn, ne hodt spat... pol pa pizdarija.... :nono: Ne, še zmer je ful prevlko. Zmanjšat za 50% (vsaj). ma ne, sam mal je še prevelik, ni hudga no... :P thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2008 Sj zdj bom pa dal stran, ker me to ze ful zivcira, skoda pa tko dobra slika je bla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 :yea1: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2008 :yea1: Ghehehe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Sj zdj bom pa dal stran, ker me to ze ful zivcira, skoda pa tko dobra slika je bla :D sam tis pa res ful živčen človk :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 sam tis pa res ful živčen človk :) Če boš še naprej tako živčen, še svojih 100 postov ne boš dočakal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Če boš še naprej tako živčen, še svojih 100 postov ne boš dočakal... dejte mu no mal vesela pustit... :rolleyes: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno September 16, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2008 Nism zivcn, sam neda se mi senkat delat podpisa, k zmer porabm velik cajta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Nism zivcn, sam neda se mi senkat delat podpisa, k zmer porabm velik cajta :D ej sej res, mojga poglej, je čist majhn, pa ga vseen vsi vidjo.... :evilgrin: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se