Skoči na vsebino

Ogenj iz auspuha?

Priporočene objave

Objavljeno

HeJ!

Zanima me kako se to naredi in kaj rabiš da ti iz auspuha plane ogenj kot tukaj:

lp. :naughty:

Objavljeno

Tole je posnetek od našega uporabnika tomazin :D

Kaj narediš.. držiš gas do kraja, pa jemlješ kontakt in nazaj prižigaš... :) Baje pa to ni ravno dobro, ampak who cares .D

Objavljeno
HeJ!

Zanima me kako se to naredi in kaj rabiš da ti iz auspuha plane ogenj kot tukaj:

lp. :naughty:

Držiš gas do konca in vmes pritiskaš knof za ugasnit :whistle:

Objavljeno
Držiš gas do konca in vmes pritiskaš knof za ugasnit :whistle:

če pa tega gumba ni pa kluč obračaš :P

Objavljeno

men to nrdi če samo odprem in zaprem gas :winkiss: alpa če dol šoltam... alpa če grem iz hriba z zaprtmu gasam :) uglavnm... skos seka :naughty:

Objavljeno

Sej na Tomosu tud včasih.. samo res včasih.. tak če recimo desetkrat do konca navijem, enkrat ogenj pokne vun.. drgač pa seka tui skos ja hehe

Objavljeno
men to nrdi če samo odprem in zaprem gas :winkiss: alpa če dol šoltam... alpa če grem iz hriba z zaprtmu gasam :) uglavnm... skos seka :naughty:

Če ti skos seka in imaš še fergazer moraš malo povečati CO tako da odviješ vijak za mešanico za ca 1/2 obrata in po potrebi še toliko.Še najbolje pa bi bilo,da izmeriš CO v prostem teku,ki naj bi bil nekje med 2.5 in 3.5 CO.Namreč,če ti preveč seka je mešanica preslaba(premalo benzina) kar povzroča da se ventili ne hladijo dovolj in pri pospeševanju motor nima lepega prehoda rad tudi takrat pocuka.

Objavljeno
Tole je posnetek od našega uporabnika tomazin :D

Kaj narediš.. držiš gas do kraja, pa jemlješ kontakt in nazaj prižigaš... :) Baje pa to ni ravno dobro, ampak who cares .D

Splohn ni dobro in ni potrebno držat gas dokonca dovolj je samo pol gasa ali celo manj,pa bo vseno pokal.Važna pa je kubatura (čin večja bolj poka) nevarno,pa ni za mašino in ji tudi nič neškodi seveda ni dobro dolgo na mestu sploh,če je motor zračno hlajen zaradi pregrevanja,siser pa škoda lahko nastane samo na izpušnem sistemu še posebno na glušniku-lahko ga enostavno raztrga,kar pa ni poceni,če imaš gor npr,Akrapoviča. :whistle:

Objavljeno

Aha, nisem vedel, glede na to da vsi pravijo da ni dobro.

Pa še.. če imaš Akrapoviča valda ne more raztrgat hehe.. kvaliteta pa to :rolleyes: Plut tega da je tukaj samo 125 kubikov :)

Objavljeno (popravljeno)
Aha, nisem vedel, glede na to da vsi pravijo da ni dobro.

Pa še.. če imaš Akrapoviča valda ne more raztrgat hehe.. kvaliteta pa to :rolleyes: Plut tega da je tukaj samo 125 kubikov :)

Saj sem napisal,da večja kubatura je bolj poka z 125 pa nevem,če ima sploh smisla pokat,bolje da si kupiš kakšno strašilno pištolo al pa mal petard !!!

Popravljeno . Popravil Brumer
Objavljeno

Hehe.. verjemi da kr vredu pokne iz tega Akrapoviča :rolleyes:

Objavljeno

:yes: na tem posnetku je zvok slab, ker je s telefonom sneman.. v živo pa orng pokne :D

Objavljeno

Ti pa res samo na internetu visiš,če veš mi javi kdaj se začne GP in na katerem kanalu cicer pa grem itak zdajle malo na TV prebrskat.

Objavljeno (popravljeno)

Nekaj sem prebral da je ob 9 na eurosportu..

Drugače pa glede neta.. nedelja je, nimam se kam dat, pa sm že bolj kot ne res cel dan na računalniku oz gledam filme hehe

edit: bo ob 9 jap!

http://yahoo.eurosport.com/tvschedule_clng0.shtml

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Nekaj sem prebral da je ob 9 na eurosportu..

Drugače pa glede neta.. nedelja je, nimam se kam dat, pa sm že bolj kot ne res cel dan na računalniku oz gledam filme hehe

edit: bo ob 9 jap!

http://yahoo.eurosport.com/tvschedule_clng0.shtml

HVALA za odgovor,grem zdaj malo politične laži poslušat ob 9.oo pa na Evrosport. :whistle:

Objavljeno

Ej, sam nevem kaj to pomen k je GMT, mi smo pa GMT+1 (časovni pas :whistle: )

Objavljeno
HVALA za odgovor,grem zdaj malo politične laži poslušat ob 9.oo pa na Evrosport. :whistle:

ČE bo dirka sploh takrat.... upajmo na izboljšavo vremena.. 250ccm so že prestavili.

Objavljeno

Tud z mojga ornk poka- tok da preglasi Z750 z LeoVince GP auspuhom brez dB killerja (v nekje srednih obratih)

Objavljeno

to je meni 400ka delala če sem samo dodajal pa odzemal gas.

Objavljeno
Ato dela tut na motorjih z elektronskim vbrizgom? :unsure:

bi kuj probov a

Objavljeno

men tud skos seka akrapl...

hehe :naughty:

Objavljeno

Men seka ko pride do blokade, useka pa tak plamen da se marsikdo ustraši :)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!