krispic Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 (popravljeno) Zdravo! jz imam tomos apn6 s. Ni neč prerihtan, mam pa problem.. ko se peljam v hrib motor več ne vleče tako kot bi moral.. ko bi moral nabirati on začne "cukat" kot da bo ugasnil.., zraven pa še malo poka iz avspuha, zvok je takšen kot d nimam svečke not ampak, sej potegne ampak neeanakomerno..zj nwm kaj bi to bilo.. moj foter je reku da bi blo treba spucat platine..ampk nwm kak.. Zj svečko sem pregledal, bom menjal, potem fargazer, diza je tut vredu..res pa ko sem šel tole razdirat sem našel filter čisto odzadi mi ga je kar dolj vrglo. zj nwm kaj bi bilo še kej druga lahk krivo..prosim pomagajte.. Popravljeno September 15, 2008. Popravil krispic
maggio Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 zamenjaj in nastavi platine+predvžig in svečo. :closedeyes:
krispic Objavljeno September 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2008 zamenjaj in nastavi platine+predvžig in svečo. :closedeyes: hmm..kuk pa morjo bit platine nastavlene, pa kje se štela predvžig? Kuk pa bi bla primerna svečka za tomos apn6 s? heh..res nism vešč v motorjih..xd
Gasperr Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 No da nisem glih nove teme odpiral bom ''osvežil'' staro Imam motor tomos apn kot lahko vidite tamle levo od tega posta. Me pa nekaj zanima. Ko prestavljam gre tako na trdo in se čuti kot da bi na silo prestavil in tudi čuje se takšen ''škrc'' . Zanima me kaj bi to lahko bilo. To sem opazil ko sem menjal avspuh vendar vem da to nima nobene veze z avspuhom. Mogoče sem to opazil zato ker sem dal tišji avspuh in sem slišal ''škrc'' in postal bol pozoren. Olje sem pred kratkim dolil v mašino druga pa ne vem kaj bi lahko bilo. Hvala za odgovore če jih bo kaj !
Roky994 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 No da nisem glih nove teme odpiral bom ''osvežil'' staro Imam motor tomos apn kot lahko vidite tamle levo od tega posta. Me pa nekaj zanima. Ko prestavljam gre tako na trdo in se čuti kot da bi na silo prestavil in tudi čuje se takšen ''škrc'' . Zanima me kaj bi to lahko bilo. To sem opazil ko sem menjal avspuh vendar vem da to nima nobene veze z avspuhom. Mogoče sem to opazil zato ker sem dal tišji avspuh in sem slišal ''škrc'' in postal bol pozoren. Olje sem pred kratkim dolil v mašino druga pa ne vem kaj bi lahko bilo. Hvala za odgovore če jih bo kaj ! tomos k tomos, isto je men delal... Nimaš kei
Gasperr Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 tomos k tomos, isto je men delal... Nimaš kei pa niso kake prestavne vilce šle al pa kj? je blo use vredu?
Brejker Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 zamenjaj in nastavi platine+predvžig in svečo. :closedeyes: Mi smo se z predvžigom igral... (tomos tori z BT mašino :evilgrin: ) In kaj nm je ratal? Motor je u rikverc peljal :worship: Kuk pa bi bla primerna svečka za tomos apn6 s? Za tomos je dobra: Bosna Super 95 (da ne rečem, najboljša)
sesir Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Mi smo se z predvžigom igral... (tomos tori z BT mašino :evilgrin: )In kaj nm je ratal? Motor je u rikverc peljal :worship: Mi smo se z apn tud rikverc vozli je kr fora bi mogu mojga popravt mal za noret spet
zziga Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Za tomos je dobra: Bosna Super 95 (da ne rečem, najboljša) ja, sam nove se ne dobi. js sm nazadnje šu na petrol pa mi je dal championovo svečko pa čist kul dela.
Jernej125ccm Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Spredna zavora mi škriplje/cvili. Kaj mi je storiti, ker mi gre na K***** ko zacvili dio mio.
sesir Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Spredna zavora mi škriplje/cvili. Kaj mi je storiti, ker mi gre na K***** ko zacvili dio mio. Edina rešitev je dati feder na zajlo na sprednji felgni-pa dolgo....
Jernej125ccm Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Edina rešitev je dati feder na zajlo na sprednji felgni-pa dolgo.... Slovensko hh. Mah če ne bom pošprical z WD 40 hahahahaha
Roky994 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Slovensko hh. Mah če ne bom pošprical z WD 40 hahahahaha al pa če kr z oljem namažš
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 probaj boben pa pakne zašmirglat z grobim šmirgl papirjem,pa bi moglo bit
medved Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 pozdravljen.. Kar se platin tiče če imam prav se morajo razklenit tik preden pride bat do vrha.. najprej nastaviš kake pol milimetra prej.. potem pa prilagajaš.... cukanje = predvžig(platine), zanič svečka, prebijanje kape za svečko, v skrajnem primeru je lahko tudi plovčen v uplinjaču vendar dvomim
Jernej125ccm Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Evo imam eno GLUPO vprašanje. Na 6ko želim montirat kolesarski števec(natančen in poceni). Sedaj pa moram vnesti koliko je velika guma. Sedaj me zanima koliko CM ima guma(sprednja od 6ke) ker se mi ne da tam neki mirit z metrom itd...
Gasperr Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) Evo imam eno GLUPO vprašanje. Na 6ko želim montirat kolesarski števec(natančen in poceni). Sedaj pa moram vnesti koliko je velika guma. Sedaj me zanima koliko CM ima guma(sprednja od 6ke) ker se mi ne da tam neki mirit z metrom itd... Tamle na profilu vidim da maš tastaro 6-ko (83 letnik), če bi mel tanovo bi bla guma 16-colska :trance_33_sleep: , drugače je pa, tk ko je že warum reku, 17 . Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil Gasperr
Jernej125ccm Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Oba sta se zmotila. Sprednja moja je 18 col. Sem šel pogledat. Sicer pa sem uštimal
zziga Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) ja pol pa povej da je 18, na 6s so ble 17 original. eh vidm a je 83 letnik, moja napaka. Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil warum
Gasperr Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Oba sta se zmotila. Sprednja moja je 18 col. Sem šel pogledat. Sicer pa sem uštimal Zgleda da nimaš original gume gor...
Jernej125ccm Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Zgleda da nimaš original gume gor... Mah nisem hotel smetiti okrog, ustvarjati novih tem in sem tukaj vprašal. Aja moja 6ka ni 6s ampak navadna
zziga Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) sm popravu tist post ze prej k sm vidu, moja napaka. Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil warum
Gasperr Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Ubistvu pa js sploh nisem vedu da so mele stare 6-ke 18-colske gume....vem da so meli 5-brzinci take za 6-ko pa nism vedu.. no zdej vem hehe...
Barracuda Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Spredna zavora mi škriplje/cvili. Kaj mi je storiti, ker mi gre na K***** ko zacvili dio mio. A pa sploh leti tolk da morš kdaj bremzat?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se