Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo!

jz imam tomos apn6 s. Ni neč prerihtan, mam pa problem..

ko se peljam v hrib motor več ne vleče tako kot bi moral.. ko bi moral nabirati on začne "cukat" kot da bo ugasnil.., zraven pa še malo poka iz avspuha, zvok je takšen kot d nimam svečke not ampak, sej potegne ampak neeanakomerno..zj nwm kaj bi to bilo.. moj foter je reku da bi blo treba spucat platine..ampk nwm kak.. Zj svečko sem pregledal, bom menjal, potem fargazer, diza je tut vredu..res pa ko sem šel tole razdirat sem našel filter čisto odzadi mi ga je kar dolj vrglo.

zj nwm kaj bi bilo še kej druga lahk krivo..prosim pomagajte..

Popravljeno . Popravil krispic
Objavljeno

zamenjaj in nastavi platine+predvžig in svečo. :closedeyes:

Objavljeno

hmm..kuk pa morjo bit platine nastavlene, pa kje se štela predvžig?

Kuk pa bi bla primerna svečka za tomos apn6 s?

heh..res nism vešč v motorjih..xd

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

No da nisem glih nove teme odpiral bom ''osvežil'' staro :D

Imam motor tomos apn kot lahko vidite tamle levo od tega posta. Me pa nekaj zanima. Ko prestavljam gre tako na trdo in se čuti kot da bi na silo prestavil in tudi čuje se takšen ''škrc'' :P. Zanima me kaj bi to lahko bilo. To sem opazil ko sem menjal avspuh vendar vem da to nima nobene veze z avspuhom. Mogoče sem to opazil zato ker sem dal tišji avspuh in sem slišal ''škrc'' in postal bol pozoren. Olje sem pred kratkim dolil v mašino druga pa ne vem kaj bi lahko bilo.

Hvala za odgovore če jih bo kaj :D:P:D !

Objavljeno
No da nisem glih nove teme odpiral bom ''osvežil'' staro :D

Imam motor tomos apn kot lahko vidite tamle levo od tega posta. Me pa nekaj zanima. Ko prestavljam gre tako na trdo in se čuti kot da bi na silo prestavil in tudi čuje se takšen ''škrc'' :P . Zanima me kaj bi to lahko bilo. To sem opazil ko sem menjal avspuh vendar vem da to nima nobene veze z avspuhom. Mogoče sem to opazil zato ker sem dal tišji avspuh in sem slišal ''škrc'' in postal bol pozoren. Olje sem pred kratkim dolil v mašino druga pa ne vem kaj bi lahko bilo.

Hvala za odgovore če jih bo kaj :D:P:D !

tomos k tomos, isto je men delal... Nimaš kei :P

Objavljeno
tomos k tomos, isto je men delal... Nimaš kei :P

pa niso kake prestavne vilce šle al pa kj? je blo use vredu? :rolleyes:

Objavljeno

Mi smo se z predvžigom igral... (tomos tori z BT mašino :evilgrin: )

In kaj nm je ratal? Motor je u rikverc peljal :worship: :slap::lol1:

Kuk pa bi bla primerna svečka za tomos apn6 s?

Za tomos je dobra: Bosna Super 95 (da ne rečem, najboljša)

Objavljeno
Mi smo se z predvžigom igral... (tomos tori z BT mašino :evilgrin: )

In kaj nm je ratal? Motor je u rikverc peljal :worship: :slap::lol1:

Mi smo se z apn tud rikverc vozli :) je kr fora :P bi mogu mojga popravt mal za noret spet :D

Objavljeno
Za tomos je dobra: Bosna Super 95 (da ne rečem, najboljša)

ja, sam nove se ne dobi. js sm nazadnje šu na petrol pa mi je dal championovo svečko pa čist kul dela.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Spredna zavora mi škriplje/cvili. Kaj mi je storiti, ker mi gre na K***** ko zacvili dio mio.

Objavljeno
Spredna zavora mi škriplje/cvili. Kaj mi je storiti, ker mi gre na K***** ko zacvili dio mio.

Edina rešitev je dati feder na zajlo na sprednji felgni-pa dolgo....

Objavljeno
Edina rešitev je dati feder na zajlo na sprednji felgni-pa dolgo....

Slovensko hh. Mah če ne bom pošprical z WD 40 hahahahaha :lol1::lol1::lol1:

Objavljeno
Slovensko hh. Mah če ne bom pošprical z WD 40 hahahahaha :lol1::lol1::lol1:

al pa če kr z oljem namažš :D

Objavljeno

probaj boben pa pakne zašmirglat z grobim šmirgl papirjem,pa bi moglo bit :rolleyes:

Objavljeno

pozdravljen.. Kar se platin tiče če imam prav se morajo razklenit tik preden pride bat do vrha.. najprej nastaviš kake pol milimetra prej.. potem pa prilagajaš.... cukanje = predvžig(platine), zanič svečka, prebijanje kape za svečko, v skrajnem primeru je lahko tudi plovčen v uplinjaču vendar dvomim

Objavljeno

Evo imam eno GLUPO vprašanje. Na 6ko želim montirat kolesarski števec(natančen in poceni). Sedaj pa moram vnesti koliko je velika guma. Sedaj me zanima koliko CM ima guma(sprednja od 6ke) ker se mi ne da tam neki mirit z metrom itd...

Objavljeno (popravljeno)
Evo imam eno GLUPO vprašanje. Na 6ko želim montirat kolesarski števec(natančen in poceni). Sedaj pa moram vnesti koliko je velika guma. Sedaj me zanima koliko CM ima guma(sprednja od 6ke) ker se mi ne da tam neki mirit z metrom itd...

Tamle na profilu vidim da maš tastaro 6-ko (83 letnik), če bi mel tanovo bi bla guma 16-colska :trance_33_sleep: , drugače je pa, tk ko je že warum reku, 17 .

Popravljeno . Popravil Gasperr
Objavljeno

Oba sta se zmotila. Sprednja moja je 18 col. Sem šel pogledat. Sicer pa sem uštimal :)

Objavljeno (popravljeno)

ja pol pa povej da je 18, na 6s so ble 17 original.

eh vidm a je 83 letnik, moja napaka.

Popravljeno . Popravil warum
Objavljeno
Oba sta se zmotila. Sprednja moja je 18 col. Sem šel pogledat. Sicer pa sem uštimal :)

Zgleda da nimaš original gume gor...

Objavljeno
Zgleda da nimaš original gume gor...

Mah nisem hotel smetiti okrog, ustvarjati novih tem in sem tukaj vprašal. Aja moja 6ka ni 6s ampak navadna :)

Objavljeno (popravljeno)

sm popravu tist post ze prej k sm vidu, moja napaka.

Popravljeno . Popravil warum
Objavljeno

Ubistvu pa js sploh nisem vedu da so mele stare 6-ke 18-colske gume....vem da so meli 5-brzinci take za 6-ko pa nism vedu..

no zdej vem hehe...

Objavljeno

A pa sploh leti tolk da morš kdaj bremzat?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!