Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ima mogoce kdo axo za zadnjo feltno za motor apn6 letnik 1985 javi na zs

Objavljeno
Mah nisem hotel smetiti okrog, ustvarjati novih tem in sem tukaj vprašal. Aja moja 6ka ni 6s ampak navadna :)

A pa ti kolesarski števc dela? Ker frendu noben ne dela, ker ima štrom na platine in mu magtno polje zjebe use.

Objavljeno
A pa ti kolesarski števc dela? Ker frendu noben ne dela, ker ima štrom na platine in mu magtno polje zjebe use.

Dela dela... :whistle: In to zelo točno. Max speed pa je bila 86.5 :worship: .Barracuda ti pa bodi kar lepo tiho, saj pomojem nimaš in nikoli ne boš imel mopeda/motorja in si pomojem razvajen 13 letnik, ki sanja o motorjih.

Objavljeno
ja, sam nove se ne dobi. js sm nazadnje šu na petrol pa mi je dal championovo svečko pa čist kul dela.

velo črnuče? tam sm jst dobu bosna75 pa 80 za apnčka 1973 , še s pedali, prva barva mal sčopičem popravlene praske.the best buddy !! nikol me še ni pustu na cedilu če jst nisem bil kriv zato ! :worship: lp

Objavljeno
A pa sploh leti tolk da morš kdaj bremzat?

:whistle:

Bremze (pakne) sem v 4ih sezonah zamenjal 3x :whistle:

Po klanc dol je špas :evilgrin:

Ko sem zmontiral kit not, mi je blo največje presenečenje to, da je moped navzgor pospeševal.

Na križiščih na izhodu (šaltam v tretjo) mi je na zadno metal :naughty:

Ni tomos kr tko :worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Objavljeno

Najbrž še kej druzga k sam bremze...k če je bil tok navit se je najbrž kr kvaru.

Objavljeno
:whistle:

Po klanc dol je špas :evilgrin:

Ko sem zmontiral kit not, mi je blo največje presenečenje to, da je moped navzgor pospeševal.

Na križiščih na izhodu (šaltam v tretjo) mi je na zadno metal :naughty:

Ni tomos kr tko :worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Angleščina pa ti ne gre kaj preveč....down true the geto :worship: buiznes :worship:

Objavljeno
Angleščina pa ti ne gre kaj preveč....down true the geto :worship: buiznes :worship:

To je pogovorna angleščina...sej važn da si zastopu ka je mislu.

Objavljeno

Od tvojga dedka štirko, tko naščijem da škoda izgubljat besed :winkiss:

Objavljeno
Od tvojga dedka štirko, tko naščijem da škoda izgubljat besed :winkiss:

Mja a res??? Ful težko nesti šestko z ATXom.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Si bom sposodil kar to temo. Imam atx in ko zapeljem v vodo mi voda pride skozi blatnik ( ima luknje za hlajenje) do svečke in moped crkne kako bi zavaroval svečko da ne bi crkoval?

Objavljeno
Si bom sposodil kar to temo. Imam atx in ko zapeljem v vodo mi voda pride skozi blatnik ( ima luknje za hlajenje) do svečke in moped crkne kako bi zavaroval svečko da ne bi crkoval?

Kupi gumijasto kapico za na svečko.

Objavljeno

Kupi boljšo kapico ali zamenjaj kabel.

lp

Franc

Objavljeno

imam porblem XD..

ko se z apn pelam na pouno mi začne cvilit v mašini..kaj je to narobe?

• 3 let pozneje...
Objavljeno

živijo jaz mam tud zdej en problem,prejle sem naštimov platine,in sem jih poravnav,ker so se dotikale le z robovima,potem sem jih tudi z bruspaperjem mal očistu in nazadnje spihal,je pa zdej problem da mi za delo majhno iskro,zato mi tudi ne vžge,kaj bi lahko to bilo???

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo. Zanima me ce ima kdo za prodat matico oziroma pokrovcek M6 pokrova orodja na rezervoarju. In sicer potrebujem za Tomos apn 4.... bi bil zelo vesel če bi kdo to stvar imel........ Hvala.

lp. Gašper

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!