ImenitnaPriložnost Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Zanima me, kaj kdo ve, kako je s predvolilnim molkom, kako to vpliva na forume? Je treba takrat 'rolete dol spustit' čez politične teme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Jaz se bom tega držal: .............................................. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Mislim, da tudi to mora bit opredeljeno v volilni zakonodaji Vse ziher ni prepovedano, saj se bodo tudi politi pojavljali za časa predvolilnega molka v medijih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 molk bo če volk, mashina in Vale obmolknejo.... :rolleyes: eventuelno še klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Zanima me, kaj kdo ve, kako je s predvolilnim molkom, kako to vpliva na forume? Je treba takrat 'rolete dol spustit' čez politične teme? ti samo straši, pa paniko povzročaj ! itak se tega JJ-a pa njegovih slepih podanikov že cela evropa boji ! :fredy: baje ma JJ silencio stampa ! no edino kučanovo prekmursko tv je napizdil in jim plačal za 15 minutni intervju ! :slap: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 molk bo če volk, mashina in Vale obmolknejo.... :rolleyes: eventuelno še klimbra napača, takrat bo konc sveta :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2008 molk bo če volk, mashina in Vale obmolknejo.... :rolleyes: eventuelno še klimbra Zar smo tako učili za vreme političke nastave? Moj slogan za letos :Cyca v vsako slovensko vas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Zar smo tako učili za vreme političke nastave? Moj slogan za letos :Cyca v vsako slovensko vas! Nekam nedobronamerno se mi sliši ta tvoja parola, tovariš Mašina :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 ...Moj slogan za letos :Cyca v vsako slovensko vas! ... Nekam nedobronamerno se mi sliši ta tvoja parola, tovariš Mašina :nono: Ja Volk, maš res. Cyc ma kramparce. Ga res ni povsod za spuščat. Bo bolje "SF-a v vsako Slovensko vas!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 (popravljeno) Horjo je že konec pomorov nedolžnih živali, da si se spet oglasil? Sicer pa ni čudno, da si tko glasen... Če človek v silni želji po krvi še spi na lovski preži, potem se res navadi tišine, ampak ko pride med ljudi, ga pa ni za ustavit... Horjota definitivno NE V VSAKO SLOVENSKO VAS! Bo postrelil še tisto kar so njegovi lovski tovariši zgrešili v akoholni omami... :whistle: Popravljeno September 18, 2008. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Ej SF oladi malo. Sej vsi razumemo da te grabi sveta jeza ob vsaki besedi ki ne hvali tvojega Boga, ampak vseeno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Bojč si ti tudi lovec???? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Ej SF oladi malo. Sej vsi razumemo da te grabi sveta jeza ob vsaki besedi ki ne hvali tvojega Boga, ampak vseeno... Hja, Bojč, moraš razumet SF-ja. Mora sledit direktivam uvajanja jage v privatne roke in pobijanja za krvave denarce. To so tiste s strani SDS-a, ki so preprečile na demokratičen način v parlamentu sedanje vlade sprejeta pravila in še po 4 letih ne izpeljejo podelitve koncesij, jih aktivno ovirajo, ker so računali na včerajšnjo zmago in ponovno spremembo komaj leto starega zakona. In očitno mu je naloga da razpali z vsemi sredstvi. Čudi me le, da lovci nismo krivi še za kakšne domobranske kosti. :blink: Pa še podatek letošnje statistike za SF-a: mladič srne 4x srnjak 1x gams koza 1x pobrana gnila poginula srna 1x in najbolj sveže od včeraj: sršeni 4x uplenjeno by lovski pes ki je kuzla Bisa. Pijanosti v tem času: 1x dokaj ob Abrahamu. Brez geverov, da smo si na jasnem. Aja, pa še to; ni še konec. Do konca leta bi bilo dobro še kaj v skrinjo spraviti. Recimo še enga gamsa, nekaj zajčkov in kak ducat račk za odlično račjo pašteto. Če bom dovolj hiter, je pa še nekaj malega Bambijev v planu. SF, lep lovski pozdrav in trde rore ti želim! Popravljeno September 22, 2008. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Huh, HHV, se priporočam za košček bambija. Ga še nisem probala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Ena najmočnejših izjav.......kao novic.......na TV včeraj. "JJ" je na volišče pripeljala njegova izbranka.......z njenim avtomobilom.......in sedaj povdarek.....Renault Clio-m :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :wacko: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 ..."JJ" je na volišče pripeljala njegova izbranka.......z njenim avtomobilom.......in sedaj povdarek.....Renault Clio-m :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :wacko: Se mi že smili. Kaj pa če ga bo sedaj Urša pustila. ko ne bo več ta glavn? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 mozno. analogija na LDS. ko podgane zapustijo potapljajoco se ladjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2008 mozno. analogija na LDS. ko podgane zapustijo potapljajoco se ladjo. Kolk pa ti poznaš dogajanje znotraj LDS, da to trdiš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Se mi že smili. Kaj pa če ga bo sedaj Urša pustila. ko ne bo več ta glavn? :kva2: Skoraj sigurno........je 20 let starejši od nje......plešast.......in baje z malim kurcem..............edina rešilna bilka mu je.......da dobro jezika..........tut jezik lahko reši problem mlahavega otepača press :evilgrin: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Skoraj sigurno........je 20 let starejši od nje......plešast.......in baje z malim kurcem..............edina rešilna bilka mu je.......da dobro jezika..........tut jezik lahko reši problem mlahavega otepača press :evilgrin: Klimbra, ti pa si tudi na nivoju Jelinčiča včasih s svojimi izjavami :angry: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Klimbra, ti pa si tudi na nivoju Jelinčiča včasih s svojimi izjavami :angry: :wacko: In kje sem se zmotil????????? Pod frizersko haubo sem slišal.......da ljubljeni vodja ne ve za "G" točko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 In kje sem se zmotil????????? Pod frizersko haubo sem slišal.......da ljubljeni vodja ne ve za "G" točko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Klimbra, meni je v bistvu vseeno kaj klatiš. Meni tak način ni všečen, pa če si za ali proti Janši. Sam to sem hotela povedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Klimbra, meni je v bistvu vseeno kaj klatiš. Meni tak način ni všečen, pa če si za ali proti Janši. Sam to sem hotela povedat. Vem......in nauš verjela......razumel!! BTW.....mislim, da imam pravico.....da kozlam po nekom......ki mi je najbolj antipatičen na tej......Slovenski zemlji!!!!!! Ga pač..........ne prenesem......njegovo ime mi povzroča diarejo.......in krče v želodcu!!!!.....jebi ga.......spomini na leto 90 oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Vem......in nauš verjela......razumel!! BTW.....mislim, da imam pravico.....da kozlam po nekom......ki mi je najbolj antipatičen na tej......Slovenski zemlji!!!!!! Ga pač..........ne prenesem......njegovo ime mi povzroča diarejo.......in krče v želodcu!!!!.....jebi ga.......spomini na leto 90 Ti delaj kar češ. Lahko pa delaš to na takšen ali drugačen način. Če se spraviš celo pod njegov nivo, to ni ravno prikupno ... uf... saj čez 14 dni menjam službo, pa ne bom več imela toliko časa :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Ti delaj kar češ. Lahko pa delaš to na takšen ali drugačen način. Če se spraviš celo pod njegov nivo, to ni ravno prikupno ... uf... saj čez 14 dni menjam službo, pa ne bom več imela toliko časa :winkiss: Draga moja.......pod njihov nivo.......se je praktično nemogoče spravt!!!!! Cinizem, vehementnost, lažnjivost, kalimerovstvo.......itd, da ne naštevam. BTW.......želim ti veliko sreče na novi lokaciji.........a plača bo primerna?????.....zakaj to vprašam......jebi ga, na kaki pir bi se pa še povabil :whistle: :whistle: Popravljeno September 22, 2008. Popravil klimbra oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se