Skoči na vsebino

predvolilni molk

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

Mislim, da tudi to mora bit opredeljeno v volilni zakonodaji

Vse ziher ni prepovedano, saj se bodo tudi politi pojavljali za časa predvolilnega molka v medijih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me, kaj kdo ve, kako je s predvolilnim molkom, kako to vpliva na forume? Je treba takrat 'rolete dol spustit' čez politične teme?

ti samo straši, pa paniko povzročaj ! itak se tega JJ-a pa njegovih slepih podanikov že cela evropa boji ! :fredy:

baje ma JJ silencio stampa ! no edino kučanovo prekmursko tv je napizdil in jim plačal za 15 minutni intervju ! :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

molk bo če volk, mashina in Vale obmolknejo.... :rolleyes:

eventuelno še klimbra

napača, takrat bo konc sveta :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

molk bo če volk, mashina in Vale obmolknejo.... :rolleyes:

eventuelno še klimbra

Zar smo tako učili za vreme političke nastave?

Moj slogan za letos :Cyca v vsako slovensko vas!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zar smo tako učili za vreme političke nastave?

Nekam nedobronamerno se mi sliši ta tvoja parola, tovariš Mašina

:nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

...

Nekam nedobronamerno se mi sliši ta tvoja parola, tovariš Mašina

:nono:

Ja Volk, maš res. Cyc ma kramparce. Ga res ni povsod za spuščat.

Bo bolje "SF-a v vsako Slovensko vas!"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Horjo je že konec pomorov nedolžnih živali, da si se spet oglasil? Sicer pa ni čudno, da si tko glasen... Če človek v silni želji po krvi še spi na lovski preži, potem se res navadi tišine, ampak ko pride med ljudi, ga pa ni za ustavit...

Horjota definitivno NE V VSAKO SLOVENSKO VAS! Bo postrelil še tisto kar so njegovi lovski tovariši zgrešili v akoholni omami... :whistle:

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej SF oladi malo. Sej vsi razumemo da te grabi sveta jeza ob vsaki besedi ki ne hvali tvojega Boga, ampak vseeno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej SF oladi malo. Sej vsi razumemo da te grabi sveta jeza ob vsaki besedi ki ne hvali tvojega Boga, ampak vseeno...

Hja, Bojč, moraš razumet SF-ja. Mora sledit direktivam uvajanja jage v privatne roke in pobijanja za krvave denarce. To so tiste s strani SDS-a, ki so preprečile na demokratičen način v parlamentu sedanje vlade sprejeta pravila in še po 4 letih ne izpeljejo podelitve koncesij, jih aktivno ovirajo, ker so računali na včerajšnjo zmago in ponovno spremembo komaj leto starega zakona.

In očitno mu je naloga da razpali z vsemi sredstvi. Čudi me le, da lovci nismo krivi še za kakšne domobranske kosti. :blink:

Pa še podatek letošnje statistike za SF-a:

mladič srne 4x

srnjak 1x

gams koza 1x

pobrana gnila poginula srna 1x

in najbolj sveže od včeraj: sršeni 4x uplenjeno by lovski pes ki je kuzla Bisa.

Pijanosti v tem času: 1x dokaj ob Abrahamu. Brez geverov, da smo si na jasnem.

Aja, pa še to; ni še konec. Do konca leta bi bilo dobro še kaj v skrinjo spraviti. Recimo še enga gamsa, nekaj zajčkov in kak ducat račk za odlično račjo pašteto. Če bom dovolj hiter, je pa še nekaj malega Bambijev v planu.

SF, lep lovski pozdrav in trde rore ti želim!

Popravljeno . Popravil HHV
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ena najmočnejših izjav.......kao novic.......na TV včeraj.

"JJ" je na volišče pripeljala njegova izbranka.......z njenim avtomobilom.......in sedaj povdarek.....Renault Clio-m :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

"JJ" je na volišče pripeljala njegova izbranka.......z njenim avtomobilom.......in sedaj povdarek.....Renault Clio-m :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :wacko:

Se mi že smili. Kaj pa če ga bo sedaj Urša pustila. ko ne bo več ta glavn? :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mi že smili. Kaj pa če ga bo sedaj Urša pustila. ko ne bo več ta glavn? :kva2:

Skoraj sigurno........je 20 let starejši od nje......plešast.......in baje z malim kurcem..............edina rešilna bilka mu je.......da dobro jezika..........tut jezik lahko reši problem mlahavega otepača press :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoraj sigurno........je 20 let starejši od nje......plešast.......in baje z malim kurcem..............edina rešilna bilka mu je.......da dobro jezika..........tut jezik lahko reši problem mlahavega otepača press :evilgrin:

Klimbra, ti pa si tudi na nivoju Jelinčiča včasih s svojimi izjavami :angry: :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klimbra, ti pa si tudi na nivoju Jelinčiča včasih s svojimi izjavami :angry: :wacko:

In kje sem se zmotil?????????

Pod frizersko haubo sem slišal.......da ljubljeni vodja ne ve za "G" točko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kje sem se zmotil?????????

Pod frizersko haubo sem slišal.......da ljubljeni vodja ne ve za "G" točko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Klimbra, meni je v bistvu vseeno kaj klatiš. Meni tak način ni všečen, pa če si za ali proti Janši. Sam to sem hotela povedat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klimbra, meni je v bistvu vseeno kaj klatiš. Meni tak način ni všečen, pa če si za ali proti Janši. Sam to sem hotela povedat.

Vem......in nauš verjela......razumel!!

BTW.....mislim, da imam pravico.....da kozlam po nekom......ki mi je najbolj antipatičen na tej......Slovenski zemlji!!!!!!

Ga pač..........ne prenesem......njegovo ime mi povzroča diarejo.......in krče v želodcu!!!!.....jebi ga.......spomini na leto 90

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem......in nauš verjela......razumel!!

BTW.....mislim, da imam pravico.....da kozlam po nekom......ki mi je najbolj antipatičen na tej......Slovenski zemlji!!!!!!

Ga pač..........ne prenesem......njegovo ime mi povzroča diarejo.......in krče v želodcu!!!!.....jebi ga.......spomini na leto 90

Ti delaj kar češ. Lahko pa delaš to na takšen ali drugačen način. Če se spraviš celo pod njegov nivo, to ni ravno prikupno ...

uf... saj čez 14 dni menjam službo, pa ne bom več imela toliko časa :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti delaj kar češ. Lahko pa delaš to na takšen ali drugačen način. Če se spraviš celo pod njegov nivo, to ni ravno prikupno ...

uf... saj čez 14 dni menjam službo, pa ne bom več imela toliko časa :winkiss:

Draga moja.......pod njihov nivo.......se je praktično nemogoče spravt!!!!!

Cinizem, vehementnost, lažnjivost, kalimerovstvo.......itd, da ne naštevam.

BTW.......želim ti veliko sreče na novi lokaciji.........a plača bo primerna?????.....zakaj to vprašam......jebi ga, na kaki pir bi se pa še povabil :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil klimbra
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!