superboy Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Mi prosim poveste nekaj trgovin kjer se prodajajo skuterji do 50ccm? Ampak v Mariboru,Murski soboti in Ptuju!prosim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Mi prosim poveste nekaj trgovin kjer se prodajajo skuterji do 50ccm? Ampak v Mariboru,Murski soboti in Ptuju!prosim! ptuj: motocenter ptuj, murska sobota: motocenter klekl za maribor neven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superboy Objavljeno September 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2008 nič več neveste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 (popravljeno) Ne škodi, če malo pobrsaš po netu, "superboy" :rolleyes: : Za Piaggio/Vespa/Gilera poglej na www.pvg.si Za Aprilio na www.aprilia.si itd Popravljeno September 24, 2008. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superboy Objavljeno September 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2008 jaz išem mal slabše skutere(ampak 2T) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 (popravljeno) Hja, ti so ponavadi 4T, saj gre za masovno licenčno proizvodnjo enega ali dveh modelov motorja, kateri pa je potem uporabljen v mnogo različnih skuterjih sumljive kvalitete. To pa lahko tud v šparu in tušu najdeš. Popravljeno September 26, 2008. Popravil Drejči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se