Dinotti Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Imam omenjen skuter in me zanima,ker izpuh bi lahko monitiral nanj?Ali paše od sfere 50ccm aftermarket izpuh na 80ccm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Imam omenjen skuter in me zanima,ker izpuh bi lahko monitiral nanj?Ali paše od sfere 50ccm aftermarket izpuh na 80ccm? Sem imel 50ccm in če se prav spomnim med 50 in 80 ccm ni razlike v izpuhu, tudi deli motorja so (razen bata, cilindra.) identični (:hmm: vsaj mislim da je to točno), tako da bi moralo "pasati". Drugače pa: Sfera 80 izpuh če bi rad zapravil malo več: www.sk-scooterparts.de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 vprašej mfinka on zna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dinotti Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Kupu sm mf power po ugodni ceni,izpuh paše ,edino kar je ,da je sev,ki se prilega v cilincer mal ožja kot orginal.Drgač pa tesni,zvok je super.Moram ga se stestirat med vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dinotti Objavljeno Oktober 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Sm ga že dau dol,ker se zaletava v plastike,kljub da sm ga potolku in odrezu del boka.Aja pa še nenormalno se dere.Orginal ga bl sede.se vid,da nism več mulo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se