kekec III Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Končno sem ujel Rossija v elementu... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Ni čudno da vedno zmaga, če ga pa noben ne more prehitet! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Končno sem ujel Rossija v elementu... :krneki: Pfuuuuuuuj jebenti.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Tole pa ni Yamaha... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Tole pa ni Yamaha... :P Mogoče dokaz, da resno razmišlja o prestopu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Tole pa ni Yamaha... :P Ne, to je nek minimoto :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Čak malo! :D Tegale tipsona pa sem nekje že poslikal... ...evo, že imam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Končno sem ujel Rossija v elementu... :krneki: Stari, kje si pa to slikal? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Tole pa ni Yamaha... :P Mogoče dokaz, da resno razmišlja o prestopu? :hmm: ''Smrdi'' na skuter. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 to pa je baje njegova nova, ko reklame snema... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) bogi avto :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 reklama za vzmetenje? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) reklama za vzmetenje? :blink: najbrž kaže, kolk hauba zdrži teže predn se ukrivi :lol1: :lol1: :lol1: :) :closedeyes: Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se