superboy Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 vžgem skuter,skuter nekaj časa laufa potem pa ogasne?kaj je narobe?je mogoče to da je nov in ima prevoženih le 10km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 vžgem skuter,skuter nekaj časa laufa potem pa ogasne?kaj je narobe?je mogoče to da je nov in ima prevoženih le 10km? To ti med voćnjo ugasne al ko ga pustis laufat?... če ko ga sm pustis prmer najberz stand gas ni dobro nastelan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superboy Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) Ko ga pustim laufat! sem šel že k serviseru in je popravu stand gas! Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil superboy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Lol ! K serviserju peleš da ti štendgas zrihta ? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Pr našmu mulcu je tako typhoon delu, pa sem mogu stator ki je pod magnetom zamenjat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Ko ga pustim laufat! sem šel že k serviseru in je popravu stand gas! No vidš :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave