Mutika Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 draga mutika, ko bom jst 70 let star bo avto/motor vozil sam in se bom lahko posvetil kazanju jezika HHV-ju, on pa bo v miru meril z rešpetinom naokoli. pa bomo tako zadostili še aroganci na cesti :closedeyes: vse skup je malo brezobzirnega heca :-P :D :OK: Vidi, vidi, na tole možnost pa še pomislila nisem. Jasno, da ne, saj ko boš ti star 70, bom jaz že dvakrat prekopana in imam gnili občutek, da se bom jaz pri svojih 70-tih še kar sama okoli vozila. Če me ne bo prej kakšen mlajši z mopeda sklajbal, ker bom že po defaultu spadala v rizično skupino. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 (popravljeno) No, preden začnem z rešpetlinom okol špegat še vprašanje. A sta ga Nataša pa Jorg skup biksala? Oba prbita, oba pizdarije po cesti delat, le da je Voduškla drugega pofrderbala. Prokleta baba! :angry: Kaj hudiča misli da je, če ima diplomatsko tablico. Take bi koj na gavge potegnu. :grim Popravljeno Oktober 16, 2008. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 Kaj hudiča misli da je, če ima diplomatsko tablico. nedotakljivi haloški biser ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 nedotakljivi haloški biser ! :grim Če prav pomnim, je bila pred časom arogantno "dotaknjena" :evilgrin: , ali si je tudi to izmislila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 (popravljeno) arogantno "dotaknjena" :evilgrin: :grim :fight2: :fight1: Mislim da ji je bilo res nekaj okoli useš dolgcajt, vsaj po mnenju gospoda :whistle: Popravljeno Oktober 16, 2008. Popravil T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se