Skoči na vsebino

AROGANCA IN OBJESTNOST na cestah

Miki Mauss

Priporočene objave

Jebat ga, tako je resnično življenje.

Sicer pa ti ni treba na AC. Tudi tule se najde občasno kak "umetnik" ki je aroganten kot kak nilski konj pa kaj si moreš.

Pomiriva se. Jeza škodi zdravju in lepoti :whistle:

:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Te pa še na pir pridi s peciklom :naughty: .....ne pa da mami jemlješ kefera.....da te ni sram..... :evilgrin: :winkiss:

Stari moj, te pa ti pijan goni!!! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne samo na avtocesti! Se vozim 10 dni nazaj skozi drevored v Logatcu proti LJ pa pred mano en Peugeot 207 cabrio črn pa lepo 45km/uro pa mal desn pa mal levo sem pa kje. Ko se končno opogumim pa prehitim, vidim črnolaso lepotico, ki ima senčnik z ogledalcem dol pa si maže trepalnice.

si jo ustavil in prosil, če tega v bodoče ne počne?

PS: jaz vedno vozim s počenim filmom ... zato si nič ne zapomnim neumnosti, ki mi jih drugi delajo (ali jaz drugim). se pa nikol ne razburjam pol doma al pa kje, kaki norci so na cesti. konec koncev - ne bi rad sebi v skledo sral :D

Stari moj, te pa ti pijan goni!!! :D

največji problem je , ko na peciklu si neja morš pira na armaturko postavit med vožnjo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

največji problem je , ko na peciklu si neja morš pira na armaturko postavit med vožnjo :D

zato sem si pa ono šiltkapo nabavo, ko ma na vsaki strani nosilec za piksno pira, pa 2 slamici dol spelani... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dej pober se nazaj v Cvickar temo :worship: smeškote stepat..

A se mi slučajno poznamo???......pa kaj ma cvičkar tema tuki zravn mi prosim razloži......pa treba bo mčkn pazt kako pišeš oz. kaksne besede (pober se, pa take zadeve)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej, ce dovolite, da se vrnemo k temi..... :evilgrin:

Ena reštev je torej da imam vsaj dve toni črne pločevine in xenon.....

kaka druga, bolj kultivirana?

Popravljeno . Popravil Miki Mauss
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A se mi slučajno poznamo???......pa kaj ma cvičkar tema tuki zravn mi prosim razloži......pa treba bo mčkn pazt kako pišeš oz. kaksne besede (pober se, pa take zadeve)

Boš zatožo, ha? :evilgrin: Nacionalni šport, kaj češ... :naughty: Poleg vsesplošne netolerantnosti........o kateri je govora v tej temi. MIki bo zdaj v redu??

Popravljeno . Popravil GRUNF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sreča nekaterih, da nimajo 50 km do službe..... javni prevoz pa ti pobere dodatni dragoceni 2 uri dnevno... pa si, kjer si. V koloni.

Preseli se bližje službi - ali pa službo poišči bližje domu?

Morda začni delati doma?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, da si v cdplejer vtakneš kak meditativni bullshit in potem ves skuliran bluziš gor in dol po......kjerkoli pač že. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej, ce dovolite, da se vrnemo k temi..... :evilgrin:

Ena reštev je torej da imam vsaj dve toni črne pločevine in xenon.....

Nehaj se sekirat, nauči se sproščat ... sproščeno življenje je kr ok ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nevem kje sva se pa zdej midva najdla :unsure: , pa kaj mi hočeš povedat??

Ne se sekirat........... B)

Popravljeno . Popravil xr800
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preseli se bližje službi - ali pa službo poišči bližje domu?

Morda začni delati doma?

Bliže službi - my ass da bom dal za garsonjero 150 k €? Ne hvala - mam rajš bajto za 2/3 te cene. Nimamo pa vsi te sreče da bi se rodili žabarjem, ki jim je Jazbinšek šenkal stanovanja, za katera hočejo zdaj 200 k € in tko naprej (vsi okol 30 let in več veste o čem govorim) Sploh pa nisem siguren če si želim živeti v LJ, ampak to je že druga tema (nočempoče*urjenih otrokpress)

Delo doma - mislim da je to kar bližnja realnost.... Bomo vidli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na nekaj km lj obvoznice se peaku na lj obvoznici zgodi v 5 min toliko kot vam v 100 prevoženih km... baje da moraš bit za uporabo lj obvoznice strpen, ker sicer doživiš živčni zlom v tednu dni...

eh ko pridem na LJ obvoznico se sprostim, najbolj zanimiv del AC je del od lukovice do razcepa LJ obvoznice ker se tu zmeša vse, frustrirani okoličani LJ (ki jim frustracije povzroča da dejstvo niso ljubljančani :evilgrin: ), celjski podjetniki (BMW, AUDI, passat) in še hujše njihove žene (ljubica, hčerke), utrujeni prekmurci ki se vozijo že pol dneva in štajerci, ki že od celja dalje jebemo zgoraj omenjenim primerkom iz celjskega konca.

Potem pa pride pri domžalah na AC en frustridan domžalčan in hop iz vključevalnega pasa z 50 km/h direktno na levo špuro in pospešuje z 1.2 mašino proti 130 (do LJ mu glih rata). Vzadaj Celjan z 200 in gre po desni mimo če je plac drugače pa mu blenda da porabi za las vegas elektrike. štajerc bremza in jebe obema vse po spisku in panično gleda v špegl če se je prekmurec zbudil in opazil da bi moral bremzat.

tako ti je to ponavadi :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh ko pridem na LJ obvoznico se sprostim, najbolj zanimiv del AC je del od lukovice do razcepa LJ obvoznice ker se tu zmeša vse, frustrirani okoličani LJ (ki jim frustracije povzroča da dejstvo niso ljubljančani :evilgrin: ), celjski podjetniki (BMW, AUDI, passat) in še hujše njihove žene (ljubica, hčerke), utrujeni prekmurci ki se vozijo že pol dneva in štajerci, ki že od celja dalje jebemo zgoraj omenjenim primerkom iz celjskega konca.

Potem pa pride pri domžalah na AC en frustridan domžalčan in hop iz vključevalnega pasa z 50 km/h direktno na levo špuro in pospešuje z 1.2 mašino proti 130 (do LJ mu glih rata). Vzadaj Celjan z 200 in gre po desni mimo če je plac drugače pa mu blenda da porabi za las vegas elektrike. štajerc bremza in jebe obema vse po spisku in panično gleda v špegl če se je prekmurec zbudil in opazil da bi moral bremzat.

:lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater, Pervy, maš močne ... :lol1: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimamo pa vsi te sreče da bi se rodili žabarjem, ki jim je Jazbinšek šenkal stanovanja, za katera hočejo zdaj 200 k € in tko naprej (vsi okol 30 let in več veste o čem govorim) Sploh pa nisem siguren če si želim živeti v LJ, ampak to je že druga tema (nočempoče*urjenih otrokpress)

ne funflaj ! Jazbinšek je šenkal vsem ! no denar si v vsakem primeru moral imeti !

pa da se še spustim na tvoj naci nivo: boljše imet oreng pognojene froce in jih od zunaj in znotraj gnojit, kaj !?

mogoče je take Mikije res bolje na vagone spravit, kot jih na cesti srečevat ! :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam zadne cajte se pa ob prebiranju domačih forumov lahko prav fejst nasmejem :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1:

je pa vse tko,kot si napisal oz. čista resnica :lol1: :lol1: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zasavce na Trojanah si pa pozabil. Očitno smo mi tako kultivirani, da nas sploh ne opaziš, ko tam pred tuneli nekako poskušamo ujeti špuro z vami. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se ne motim, sem že pisal o tem, da če na uvozu Domžale vidiš na pospeševalnem pasu VW passat, Audi A5, A6, BMW serije 5, X3, x5 in Škodo Oktavijo lahko pri 150 km/h brez bojazni, da si naredil kej narobe močno pohodiš stopalko zavore, ker ti bo dotični kmetavz s 50 km/h zapeljal na prehitevalni pas ne da bi pogledal kaj je zadaj... :naughty: Seljačino, ki bi rada nekaj bila, pa za svoj namišljeni standard nima dovolj že na daleč prepoznaš po avtomobilu... :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zasavce na Trojanah si pa pozabil. Očitno smo mi tako kultivirani, da nas sploh ne opaziš, ko tam pred tuneli nekako poskušamo ujeti špuro z vami. :whistle:

nisem, vi mate CE tablice in eni vozite tak, mogoče se le vključujete malenkost boljše kot domžalčani, se vidi da mate več izkušenj z pravimi celjani :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nisem, vi mate CE tablice in eni vozite tak, mogoče se le vključujete malenkost boljše kot domžalčani, se vidi da mate več izkušenj z pravimi celjani :evilgrin:

:devil:Da te ne bom za ušesa. Zasavci nimamo CE tablic.

Popravljeno . Popravil Ervina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!