Skoči na vsebino

VPLINJAČ

kevca

Priporočene objave

kva še pa nimaš športnga avspuha pa maš sam kit a usen kej pomaga

Nesprašuj take bedarije,če imaš denar kupi kompleten set. Jaz sem plačal za Hondo Zoomer Polinija 300 EU vse komplet:auspuh,valčke,elektroniko in vsisno cev,vergazerja (vplinjača) pa nima,ker ima elektronski vbrizg. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolš je ceu kit. Izpuh, ferg ter cilinder. Če boš kupil samo večji fergazer ti ne bo nič pomagalo, ker so kanali v cilindru ožji in večji ferg nebi prišel do izraza. Če nimaš denarja najprej menjaj avspuh potem pa šele kit ter fergazer.

Maniac-nebi rekel da je ferg brezveze menjat. Ampak gre z roko v roki z kitom in izpuhom. Ob pravem izpouhu ti da kit+fergazer veliko več kot pa bi dosegel samo z menjavo izpuha.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej za izpuhe sem mal gledu sam za 4takte jih je bl mal gledu sem pa TECNIGAS silent pro,pa za kit ARISAL 85cc alu.A slučajno poznate kko spletno trgovino še k prodaja kke komplete,k sm na scooter-attack gledu pa nč nisem zaslediv

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolš je ceu kit. Izpuh, ferg ter cilinder. Če boš kupil samo večji fergazer ti ne bo nič pomagalo, ker so kanali v cilindru ožji in večji ferg nebi prišel do izraza. Če nimaš denarja najprej menjaj avspuh potem pa šele kit ter fergazer.

Maniac-nebi rekel da je ferg brezveze menjat. Ampak gre z roko v roki z kitom in izpuhom. Ob pravem izpouhu ti da kit+fergazer veliko več kot pa bi dosegel samo z menjavo izpuha.

Mas prov, brez veze bi blo sam nov ferg kupvt, k ti nc ne spremeni, mors ceu komplet :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kkšno številko-dve lahko večji fergazr daš (ali tako imenovan vplinjač_carburator ang.) če boš doma kej kalale pilu .) najbol se ti pa splača kit kupt...

Sm gledu za chopperja k ga delam: 80ccm kit za 80 evrov :grim res je da brez ferga sam se ti useen splača O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...
Kkšno številko-dve lahko večji fergazr daš (ali tako imenovan vplinjač_carburator ang.) če boš doma kej kalale pilu .) najbol se ti pa splača kit kupt...

Sm gledu za chopperja k ga delam: 80ccm kit za 80 evrov :grim res je da brez ferga sam se ti useen splača O:-)

Itak da fergazr pomaga. Da boljse pospeske ne glede na kanale.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a če bom kanale kej spilu se mi bo poznal kej?

sej spomlad bom pa kupu cilinder kit,nov izpuh pa variomat.

Ja se bo poznalo ja. Sam se ti nesplača ker org ferg je premau za kak sport, al pa kak tak cilindr. Rajs50€ pa das 17,5 pa bo ql.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!