kevca Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 nism najdu nobene teme o tem zato sem ker novo temo odpru,me pa zanima kaj pridobiš z novi vplinjačem,pa a je to kje pr frgazrju al kje je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 ROFL.........prjatu a se ti mal norca delaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 legenda :lol1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 zkva pa da bi se norvca delu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Ker vplinjač=fergazer. Zej veš zaka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 aja sory nespozbnam se glih najbl na motorje,pa a pomaga kej če kušpš novga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Pomaga ti če kupiš še športni avspuh, pa kak kit70. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 kva še pa nimaš športnga avspuha pa maš sam kit a usen kej pomaga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 kva še pa nimaš športnga avspuha pa maš sam kit a usen kej pomaga Nesprašuj take bedarije,če imaš denar kupi kompleten set. Jaz sem plačal za Hondo Zoomer Polinija 300 EU vse komplet:auspuh,valčke,elektroniko in vsisno cev,vergazerja (vplinjača) pa nima,ker ima elektronski vbrizg. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Kokr jz vem, najvec prdobis ce kups nou avspuh. Fargazer je pa brez veze kupvt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Najbolš je ceu kit. Izpuh, ferg ter cilinder. Če boš kupil samo večji fergazer ti ne bo nič pomagalo, ker so kanali v cilindru ožji in večji ferg nebi prišel do izraza. Če nimaš denarja najprej menjaj avspuh potem pa šele kit ter fergazer. Maniac-nebi rekel da je ferg brezveze menjat. Ampak gre z roko v roki z kitom in izpuhom. Ob pravem izpouhu ti da kit+fergazer veliko več kot pa bi dosegel samo z menjavo izpuha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Oktober 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 sej za izpuhe sem mal gledu sam za 4takte jih je bl mal gledu sem pa TECNIGAS silent pro,pa za kit ARISAL 85cc alu.A slučajno poznate kko spletno trgovino še k prodaja kke komplete,k sm na scooter-attack gledu pa nč nisem zaslediv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 http://www.scooter-center.com/1024-de.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno Oktober 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 u hvala bom pregedu mal pa umpam da bom kej najdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Najbolš je ceu kit. Izpuh, ferg ter cilinder. Če boš kupil samo večji fergazer ti ne bo nič pomagalo, ker so kanali v cilindru ožji in večji ferg nebi prišel do izraza. Če nimaš denarja najprej menjaj avspuh potem pa šele kit ter fergazer.Maniac-nebi rekel da je ferg brezveze menjat. Ampak gre z roko v roki z kitom in izpuhom. Ob pravem izpouhu ti da kit+fergazer veliko več kot pa bi dosegel samo z menjavo izpuha. Mas prov, brez veze bi blo sam nov ferg kupvt, k ti nc ne spremeni, mors ceu komplet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Kkšno številko-dve lahko večji fergazr daš (ali tako imenovan vplinjač_carburator ang.) če boš doma kej kalale pilu .) najbol se ti pa splača kit kupt... Sm gledu za chopperja k ga delam: 80ccm kit za 80 evrov :grim res je da brez ferga sam se ti useen splača O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Kkšno številko-dve lahko večji fergazr daš (ali tako imenovan vplinjač_carburator ang.) če boš doma kej kalale pilu .) najbol se ti pa splača kit kupt... Sm gledu za chopperja k ga delam: 80ccm kit za 80 evrov :grim res je da brez ferga sam se ti useen splača O:-) Itak da fergazr pomaga. Da boljse pospeske ne glede na kanale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevca Objavljeno November 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2008 a če bom kanale kej spilu se mi bo poznal kej? sej spomlad bom pa kupu cilinder kit,nov izpuh pa variomat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 a če bom kanale kej spilu se mi bo poznal kej? sej spomlad bom pa kupu cilinder kit,nov izpuh pa variomat. Ja se bo poznalo ja. Sam se ti nesplača ker org ferg je premau za kak sport, al pa kak tak cilindr. Rajs50€ pa das 17,5 pa bo ql. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se