YAMASAKI Objavljeno December 13, 2008 Deli Objavljeno December 13, 2008 ja no to pa itakjz sm glih vsake tolk uč vrgla če sm bla glih doma pa še to na vsake 14dni po malm da o petkih ne govorim nism enga dvoboja vidla sam kolkr sm zadevo vidla sm navijala za Cirilo in sm kr vesela da je ženšča pobasala tist pok dnarja Ne laž, gledala si vsak dan in si grizla nokte. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 !!! GO VALE !!! Zdaj bom mogu še kmetijo začet gledat al kaj ? jao... (vedu sem da ma baba jajca, samo cohones... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 eni še kr igrajo a se bo kdo prjavu ? no dejmo no... da bo kak znan tle na MS ne sam neki levaki da si najdem kake nove prjatle ... fensi pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 jo spremljate letos kj? Danes ob 20:00 na Planet TV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Ne gre mi tako slabo v življenju, da bi bil sposoben gledat kmetijo. Andrejcer, I30 in lajbn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Živim v vasi in jih imam okoli in okoli hiše in živim celo življenje ob njih....tistih tapravih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Čips, pivo ,noge na mizo in kmetija. Zakaj pa ne? a naj grem drva cepat ? skalar36 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Nimam časa za take limonade..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Še to kak sem se tle znašu, mi ni jasn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 sej ne veš kaj je hujš, kmetija al ms.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 (popravljeno) Upam, da jim v optiji tud vleče Planet TV, ker če ne, bom bil čez vikend čist od sveta odrezan :grrr Popravljeno November 21, 2014. Popravil Danilo D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Bravo Denis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the JACK Objavljeno December 14, 2014 Deli Objavljeno December 14, 2014 ker umejenc pa prfuknenc pa to še gleda , ni čudnga d gre use u pičku mater I30 in Bambi61 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 14, 2014 Deli Objavljeno December 14, 2014 kam bi pa pršl, če bi bli vsi taki kot ste nekteri? skalar36 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 14, 2014 Deli Objavljeno December 14, 2014 Bravo Denis zdaj ma za bemfla, lahko pričakujemo kmet4@ ? I30 in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 ja no to pa itak jz sm glih vsake tolk uč vrgla če sm bla glih doma pa še to na vsake 14dni po malm da o petkih ne govorim nism enga dvoboja vidla sam kolkr sm zadevo vidla sm navijala za Cirilo in sm kr vesela da je ženšča pobasala tist pok dnarja Je pobasala,sam je mogla men dat,drugače ne bi nič pobasala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Veš kwa... Taprav kmet sem jst, k' sem moral od svojega sedmega leta krave fotrat, pa kidat, pa konje štrglat, pa u hosto hodit drva sekat, pa.... Majkomilo, ampak je blo fajn!! Pa nobene kamere n'kjer. Samo fot'r me je kontroliral, da nisem kam ušel, k' sem bil bolj potepene sorte...!!! hribuc, Mavti in motofrik 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Veš kwa... Taprav kmet sem jst, k' sem moral od svojega sedmega leta krave fotrat, pa kidat, pa konje štrglat, pa u hosto hodit drva sekat, pa.... Majkomilo, ampak je blo fajn!! Pa nobene kamere n'kjer. Samo fot'r me je kontroliral, da nisem kam ušel, k' sem bil bolj potepene sorte...!!! Ja taprav kmet si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Jaz sem tudi pri stricu pomagal branati in seno basati. A sem en mičkeno kmeta....? Aja, pa mošt znam piti, pa grumpe na rženem kruhu jest. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se