Rena Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Imam Gilero Runner DD Jetski. Odstanjene imam blokade in je končna okoli 90 km/h zanima me kaj bi bilo bolše da bi dal gor GIANELLI ali LEOVINCE ZX? Ker sem slišal da z Gianelijovimi izpuhi so s časom slabši pospeški in končna ker se valjčki skurijo. Prosim pomagajte. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Imam Gilero Runner DD Jetski. Odstanjene imam blokade in je končna okoli 90 km/h zanima me kaj bi bilo bolše da bi dal gor GIANELLI ali LEOVINCE ZX? Ker sem slišal da z Gianelijovimi izpuhi so s časom slabši pospeški in končna ker se valjčki skurijo. Prosim pomagajte.LP Vidim da si nov na forumu, zato ne boš tok ozmerjan ker si sfaliu temo...ampak dej no tema spada pod skuterje!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 ej ti si falil to so skuteri :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 (popravljeno) ej ti si falil to so skuteri :headbang: :headbang: Vsi skup ste falili :whistle: ... o izpuhih maš veliko ze napisanga uporabi iskalnik. Koci go go go :whistle: Popravljeno Oktober 11, 2008. Popravil 50ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se