Deki1 Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Imam še eno težavo .In sicer,na apriliji sr 50 minarelijev motor oz.Suzuki imam problem da mi motor pod določenimi obrati čudno ropota.In sicer kot da bi neke vibracije prišle od nekod pod polnim gasom ali pa pod malimi obrati pa ne.Mašina ima nov kit malosi 70 nov vario nov jermen kevlar tako da mi nbi jasno kaj bi lahko bilo.Motor gre odlično okoli 115 samo ima ta grd eeeeeekast zvok.Ve gdo kaj o tem?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 (popravljeno) Imam še eno težavo .In sicer,na apriliji sr 50 minarelijev motor oz.Suzuki imam problem da mi motor pod določenimi obrati čudno ropota.In sicer kot da bi neke vibracije prišle od nekod pod polnim gasom ali pa pod malimi obrati pa ne.Mašina ima nov kit malosi 70 nov vario nov jermen kevlar tako da mi nbi jasno kaj bi lahko bilo.Motor gre odlično okoli 115 samo ima ta grd eeeeeekast zvok.Ve gdo kaj o tem?? Malo poglej pa pozategni šraufe :whistle: sploh na avspuhu :trance_33_sleep: Popravljeno Oktober 11, 2008. Popravil 50ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Deki1 Objavljeno Oktober 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 Sem že vse 100 krat prtegnil pa je isto.Pod polnim gasom in pod štangasom vse ok.pod malo gasa pa kar neki eeeekkka.Če pa se peljem in skozi do fula dajem gas in popuščam je pa ok.Samo je zoprno bom še malo študiral.Pumpa vodna mi je malo sumljiva samo nemorem določit od kje prihaja ta grd zvok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokible Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 ej k ugotovis napako mi prosm posl privatno sporocilo ker meni to isto dela na aprili leonardotu st 150 4t Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Valjčke poglej da niso že znucani in ti ne dajo na določene trenutke obrate ki bi jih moralo dati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se