Lencdo Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 po Dunajski se voz ... ti bom kamen fuknu, če boš dražu :evilgrin: , ker morm bit u službi :closedeyes: hechec.. ti privoščim Hehe sm šov mal do rid...ah ja mene pa šiht čaka ob 17h me boste pa vi dražl...
SCORPIONS Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 ............. :krneki: .....jutri na obalo na :kava: ....kdo zraven ..žabarji..aka..zmajčeki...!!......bom tud jest mal caffe racerja ..špilu :P .!!
Orange Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 ............. :krneki: .....jutri na obalo na :kava: ....kdo zraven ..žabarji..aka..zmajčeki...!!......bom tud jest mal caffe racerja ..špilu :P .!! Matr mate cajta a noben nč ne dela ??
viky Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 A tuki ste! :friend2: Šele zdej sem vas najdla...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Ok, čas je, da se malo 'postrojimo', preštejemo, eden drugemu zganjamo fovšijo, obračunamo, česar nismo mogli obračunat preko foruma itd :naughty: Predlagam, da izberemo datum, še pred prvomajskimi prazniki, in se na ta dan ob določeni uri v čimvečjem številu zberemo nekje na drink. Predlagajte primeren prostor. Tromostovje žal odpade. Old Twina tudi baje ni več. Old London Pub je sicer super izbira, imajo odlično pivo, ampak tisto ni Ljubljana :naughty: Torej - iščemo lokal, kjer imajo dobro pivo, prijeten, ne preveč fancy ambient, dovolj prostora za motorje zunaj, pa da se ne bodo glih 'usrali' motoristov ... Glasujte (in predlagajte) zdaj :-) PS: škoda, da ni kakega ACE Caffeja v Ljubljani :lol: Moj predlog - SREDA, 22. april, ob 17h ... lokacija bi lahk bla Zlata ladjica v centru, ki je na robu pešcone in ima zraven neposredno tudi parking prav za motorje (ampak ne za 50, pač pa za ene 10 ... no, bomo že preživeli). Če ima kdo boljši predlog ? ...
maus Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 lokal mora imeti vsaj toliko prostora, da se lahko po zadnjem pripeljem dobro jutro sončna Ljubljana
viky Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 'mashina' Ok, čas je, da se malo 'postrojimo', preštejemo...Moj predlog - SREDA, 22. april, ob 17h ... lokacija bi lahk bla Zlata ladjica v centru, ki je na robu pešcone in ima zraven neposredno tudi parking prav za motorje (ampak ne za 50, pač pa za ene 10 ... no, bomo že preživeli) Če ma kdo boljši predlog, ga bo predlagal v bližnji prihodnosti. Zaenkrat velja sreda 22.4./17h/Zlata ladica! Pa pridte!
MARJA Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 (popravljeno) Če ma kdo boljši predlog, ga bo predlagal v bližnji prihodnosti. Zaenkrat velja sreda 22.4./17h/Zlata ladica! Pa pridte! Ploščad pred Svetilnikom v Zupančičevi jami. Se lahko parkira brez problema več kot 10 motorjev. Pa še pivo ni samo Union al pa Laško. :naughty: Popravljeno April 9, 2009. Popravil MARJA
viky Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Prisoten! :fredy: Kje si prisoten? mam slabš orientacijo razvito, pa mi je treba mal pomagat, ..... no, če si tok prjazen.
DESIM Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 .........fočak.... :winkiss: ... :krneki: ....v nedeljo ...usekamo eno hitro furo v neznano ..........še kdo zraven??Zbor pred horse burger-tivoli..!!ura 09:00..!! ---------drugač pa zlata (kaj že)...vsako sredo ob 17:00.. :unsure: !!AJD MOŽE..!! L.P.MAX
Orange Objavljeno April 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2009 (popravljeno) attachment=144453:Jamaika.pdf] Ploščad pred Svetilnikom v Zupančičevi jami. Se lahko parkira brez problema več kot 10 motorjev. Pa še pivo ni samo Union al pa Laško. :naughty: Tezka bo me ni v LJ se opravicujem :worship: Popravljeno April 9, 2009. Popravil Orange
MoTo G_P Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 (popravljeno) Kaj gostilna maček al kaj je tm pr podhodu Ajdovščina, je ploščad spredaj tko da je dost placa za parkerat motorje... :naughty: Pa še u centru je tko, da lahka tud pozerate... Popravljeno April 10, 2009. Popravil MoTo G_P
vapotek Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 zaspanci Eh kje pa, sam strah jih je... :krneki:
Furioso Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Kje si prisoten? mam slabš orientacijo razvito, pa mi je treba mal pomagat, ..... no, če si tok prjazen. Tukaj. :fredy:
Mutika Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Oj! :naughty: Kako ste kaj, prijatelji, v tem krasnem, sončnem vremenu?
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Če ma kdo boljši predlog, ga bo predlagal v bližnji prihodnosti. Zaenkrat velja sreda 22.4./17h/Zlata ladica! Pa pridte! Ja, za dans naj bo kar tole, potem pa se bomo naprej menili, če bo kaj.
SCORPIONS Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Ja, za dans naj bo kar tole, potem pa se bomo naprej menili, če bo kaj. .......glej ,da boš poročal kolko vas je bilo.. :krneki: ..!!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 .......glej ,da boš poročal kolko vas je bilo.. :krneki: ..!!! Zakva? Sej to se unih, k jih ni, nč ne tiče
SCORPIONS Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Zakva? Sej to se unih, k jih ni, nč ne tiče .........ajd važi ...maš :beer1: ..!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 .......glej ,da boš poročal kolko vas je bilo.. :krneki: ..!!! Aja, zadn moment sem se spomnil, da smo zmenjeni drug tedn šele :-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se