moto rider Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Oj! :naughty: Kako ste kaj, prijatelji, v tem krasnem, sončnem vremenu? Odlično! Ko vidimo, da nas ima Mutika v mislih!! :worship: :grim
maus Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 res ste eni zaspanci ... kdaj se gremo po zadnem vozt
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Če ma kdo boljši predlog, ga bo predlagal v bližnji prihodnosti. Zaenkrat velja sreda 22.4./17h/Zlata ladica! Pa pridte! Skratka -a dons kdo pride? :-)
Orange Objavljeno April 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2009 Skratka -a dons kdo pride? :-) Sorči je bil prelep dan da bi se gužvu ob 17 ke čez mest sem jo mahnu malo proti Ajdovščini nazaj čez Col !Bo treba najdt kaj drugega izven mesta ke prot primorski ali proti gorenjski ,tam nas največ pelje mimo pa se lahko na kofe ustavimo! :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Sorči je bil prelep dan da bi se gužvu ob 17 ke čez mest sem jo mahnu malo proti Ajdovščini nazaj čez Col !Bo treba najdt kaj drugega izven mesta ke prot primorski ali proti gorenjski ,tam nas največ pelje mimo pa se lahko na kofe ustavimo! :naughty: No, očitno nisi 'ciljna publika' za tovrstna 'srečanja'. Mimogrede - super je bilo, res številna udeležba. Fotk žal ni, ker mi je fotič crknil ... PS: Drugič bom na beerco šel raje kar k prjatlu v kafano.
maus Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 FOČK bil .. okol 19,00 ampak sem samo čelado snel... pogledal, če me kdo vidi in sem moral tečt naprej pa drugič mrbit mal več cajta :naughty:
Orange Objavljeno April 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2009 No, očitno nisi 'ciljna publika' za tovrstna 'srečanja'. Mimogrede - super je bilo, res številna udeležba. Fotk žal ni, ker mi je fotič crknil ... PS: Drugič bom na beerco šel raje kar k prjatlu v kafano. Žal je pač tako, zgleda pa da tut ti nis preveč navdušen vsaj po unem PS.Me pa veseli da se je nekaj premaknilo če vas je res nekaj blo!
Mutika Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Dober dan, Ljubljančani in vsi okoli! :winkiss: Torej, vsa Slovenija! :naughty: No, očitno nisi 'ciljna publika' za tovrstna 'srečanja'. Mimogrede - super je bilo, res številna udeležba. Fotk žal ni, ker mi je fotič crknil ... PS: Drugič bom na beerco šel raje kar k prjatlu v kafano. Mašinca, koliko pa vas je bilo? Smo mi, toteki, izpadli vajenci?
Rude Boy Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) FOČK bil .. tudi jaz ! ampak v taki hitrosti da nisem nič snemal in tudi zaustavljal ne ! drugič, drugič ! al pa tretjič ! :grim lahko pa že to soboto, samo na drugi lokaciji ! mimogrede ! o Mutika ! kao muž, deca, posao, stan ?! Popravljeno April 23, 2009. Popravil Rude Boy
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Mašinca, koliko pa vas je bilo? Smo mi, toteki, izpadli vajenci? Zlata ladjica je bila tako nabita, da so še od sosednjih gostiln mize posodli pa pivo nosli! Skratka - no comment ...
Mutika Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 tudi jaz ! ampak v taki hitrosti da nisem nič snemal in tudi zaustavljal ne ! drugič, drugič ! al pa tretjič ! :grim lahko pa že to soboto, samo na drugi lokaciji ! mimogrede ! o Mutika ! kao muž, deca, posao, stan ?! O, mimogrede, Rude Boy! Muž je fenomenalno, deca pojma nemam, svakako bolje nego ja, posao stoji, a stan još više. Zlata ladjica je bila tako nabita, da so še od sosednjih gostiln mize posodli pa pivo nosli! Skratka - no comment ... :unsure: :hmm:
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Zlata ladjica je bila tako nabita, da so še od sosednjih gostiln mize posodli pa pivo nosli! Skratka - no comment ... Z drugimi besedami......nobenega ni blo! Hja, kaj naj rečem, močvirniki pač...
SCORPIONS Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 ..... :krneki: ...bo.........evo koma ,še od ,srede ..!! mašinko ... gremo dalje....
SCORPIONS Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 ...........caffffeee---racerji .....alo..!!
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 gremo dalje.... ...........caffffeee---racerji .....alo..!! hja, saj ne vem kaj naj rečem.....so much time, so little.....just so little
pepsi Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Jaz sem pa mislu,da sem nekaj zamudu.
Orange Objavljeno April 24, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2009 Lepe praznke žabci in žabe šibam na Krk! :naughty: Pa po pameti jutr na grobnik se bom vsakmu umaknu z avtom namreč ! :naughty:
SCORPIONS Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJ..!! :krneki:
SCORPIONS Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 :unsure: ..... tud na kavo ne hodte več....eeeeeeeeeee..!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se