ImenitnaPriložnost Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJ..!! :krneki: :unsure: ..... tud na kavo ne hodte več....eeeeeeeeeee..!! Nekaj ti je nekje zaštekkkkkkkkalo?
Rude Boy Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 dobro jutro ! tastatura ni za to da na njej ležiššššššššššššššššššššššššššššššššššššš
MoTo G_P Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Veselo kresovanje!!!...če že bo kdo kresovou...Pa pazte zutri na mačkone... :whistle:
lejcek Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 oj muti, gremo za vikend kej golico obiskat?
biker77 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 ja, gremo! pa že zdele štartej k v pondelk morš v službo
trebor Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Kva se sam vozte al kaj?? :krneki: Ja, v prostem času in v službi, . LP Robert
maus Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 premal se vozmo.. ta let samo 5000 km :unsure:
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Ojla, dragi prestolničarji! Sončen pozdrav iz Maribora! oj muti, gremo za vikend kej golico obiskat? ja, gremo! :yes: Bili, bili ... malo pozno sem tole prebrala, ampak, na srečo je še kup drugih načinov, da se najdemo, ne, lejcek? Fajn je blo! Mala, pelješ se super! Čestitke. Mashina, kaj pa patria foto? Tu nič? premal se vozmo.. ta let samo 5000 km :unsure: :evilgrin: Seveda, če samo na tem forumu visiš ... ! Kdaj bo spet tisti torek, ko hodiš lubice na Štajersko gledat, pa te še malo k nam totekom zaviješ? Danes smo spet pri Aliju.
lejcek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) Muti, hvala kdaj ste danes zmenjeni, ste bol ponočnjaki ane? Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil lejcek
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Muti, hvala kdaj ste danes zmenjeni, ste bol ponočnjaki ane? Danes ... kot ponavadi. Od 20h dalje. Pa dokler ne pocepamo po tleh. :xx: O:-)
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Danes ... kot ponavadi. Od 20h dalje. Pa dokler ne pocepamo po tleh. :xx: O:-) Da mi nebi ki močvirnike vabla, ker bo spet oljavo!! :angry: Pa res bi rad enkrat kak euro zapravo noooo.
Furioso Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Da mi nebi ki močvirnike vabla, ker bo spet oljavo!! :angry: Kar naj pridejo, Vapo...
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Kar naj pridejo, Vapo... ne serji ga, kak se jih naj pa pol losama? Too late!! Pa ne noooo!!!
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Kar naj pridejo, Vapo... Pa kaj si ti ja čisto nor ... če keremu en požirek tega strupa daš, se do naslednjega leta neo k sebi spravo ... !!!
maus Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 kaj zaj.. tu je ratala invazija totekov le vkup, le vkup močvirniki
Furioso Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 ku-ku http://www.bella-ben.de/shop/moorhuhn_com/index.php
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 pa že zdele štartej k v pondelk morš v službo evo, pa mi je ratal dam pridt Mashina, kaj pa patria foto? Tu nič? Ne, si ne zaslužijo ... Da mi nebi ki močvirnike vabla, ker bo spet oljavo!! :angry: Pa res bi rad enkrat kak euro zapravo noooo. o, pišuka, zato si me klicooo! Stari, ni panike - pridem za vikend gor
vapotek Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 le vkup, le vkup močvirniki Tak ja, da nam neo treba vsakega posebej iskat pa nalamat ko bika....ki te mamo cajt za to Stari, ni panike - pridem za vikend gor Yeah man!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se