vapotek Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Seos fsi . Kaj bi pa te ti spet rad, štajerc zagamani!? :angry:
davidg Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Kaj bi pa te ti spet rad, štajerc zagamani!? :angry: Pir bi se prilego en... D.
Furioso Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Pir bi se prilego en... D. Ja te pa prii, ne!?!
Rude Boy Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 zaleteli sta se drveči parkirani vozili pešec se je z užitkom ulegel pod moj avto nek tip je blodil vsepovsod po širni cesti večkrat sem obrnil da sem ga lahko zadel lublana je bulana ! maribor je smotan !
MoTo G_P Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 lublana je bulana ! Zato je osmi dan Bog ustvaru rock!!!
Mutika Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 zaleteli sta se drveči parkirani vozili pešec se je z užitkom ulegel pod moj avto nek tip je blodil vsepovsod po širni cesti večkrat sem obrnil da sem ga lahko zadel lublana je bulana ! maribor je smotan ! Vapo, kaj poznaš tega tipa? Ravno dovolj je fsekan, da bi lahko bil Štajerc ...
vapotek Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Vapo, kaj poznaš tega tipa? Ma kurc, pred časom se je nekaj hršo, da mi bo pir plačal, pol pa nič iz tega. :glare: Res je sicer, da mene ni blo, ko sem reko da pridem, ampak to ni noben izgovor!!!
maus Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) ta tip (Rude Boy) me je najdu v Sarajevu in me napil .. do konca :closedeyes: skor k štajerc kwa je lublanske srajce.. bomo kj kolenčkal po obroču ???? :naughty: Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil maus
Rude Boy Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 jaz sem judež jaz sem peder jaz sem domobran hodim ob stenah hiš skrivam se v kleteh izginil bom kot črnec v temi na vrsti sem da vam nekaj pokažem odkril vam bom novi svet če bom izgubil bom samo enkrat potem lahko umrem ljudje nas je vedno več, ljudje mi se spuščamo, ljudje mi gledamo nazaj, ljudje mi propadamo !
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Vapo, kaj poznaš tega tipa? Ravno dovolj je fsekan, da bi lahko bil Štajerc ... Prlek je, to še je hujše
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 jaz sem judež jaz sem peder jaz sem domobran hodim ob stenah hiš skrivam se v kleteh izginil bom kot črnec v temi na vrsti sem da vam nekaj pokažem odkril vam bom novi svet če bom izgubil bom samo enkrat potem lahko umrem ljudje nas je vedno več, ljudje mi se spuščamo, ljudje mi gledamo nazaj, ljudje mi propadamo ! Poznaš toti bend?
Rude Boy Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Prlek je, to še je hujše Huda wikipedija in potem ni čudno da nas večina konča na skrajnem zahodu Prlekije - vlublanski motosvet družbi !
vapotek Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) Poznaš toti bend? Ma to je neki ful brezvezn bend. Kristusi al kak se jim že reče... Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil vapotek
Rude Boy Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Rezervni Kristusi al kak se jim že reče... :evilgrin: prderigarji
Rude Boy Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 jaz bom jutri žico pospravljal in italjančke ganjal ! :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Kje smo kej ta vikend? V nedeljo bi se rd spravu tja u domžale, do vaških boysov... :naughty:
vapotek Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 V nedeljo bi se rd spravu tja u domžale, do vaških boysov... :naughty: Dolga pot te čaka, tak da veliko sreče...
Mutika Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Dolga pot te čaka, tak da veliko sreče... No, dober popoldan, žabčki! :naughty:
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 jaz bom jutri žico pospravljal in italjančke ganjal ! :evilgrin: Tud jest, po službeni dolžnosti vam bom pa še težila da se odzovite na vabilo za program Svit
MoTo G_P Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Dolga pot te čaka, tak da veliko sreče... Skor tok k do morja... :evilgrin:
moto rider Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 (popravljeno) A sem jst tud' ljubljanska MS družba??? Popravljeno Maj 8, 2009. Popravil moto rider
Orange Objavljeno Maj 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 kwa je lublanske srajce.. bomo kj kolenčkal po obroču ???? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se