casper7 Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 LOL, brane je legenda hahah Pa br'dan vsem....
trebor Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 Slabo joj ga utro . Dež, da ne bo kdo kaj grešnega mislil, hehe.
SCORPIONS Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 ..EBO VREME...........AJMO NA PIVO,,!! :beer1:
tati Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 pozdravljeni sosedje in seveda žabarji............. od kar je maus iz makedonije priletel se še samo sam s sabo pogovarja ! :naughty: posledice..........
Rude Boy Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 ma, ma, ma, ma(u)stika ! to je za nas ! hi ! in težko me je ujeti ! čuvam plaže ! vitez za volanom
maus Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 od kar je maus iz makedonije priletel se še samo sam s sabo pogovarja ! :naughty: brane je spet nazaj ! :naughty: sem vsaj v dobri družbi pozdravljeni sosedje in seveda žabarji............. posledice.......... posledice so na organu br'jutr lublančanke in ostali tu živeči :naughty:
casper7 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Br' dan sožaboni/ke, ste vsi šli po gobe?
maus Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Br' dan sožaboni/ke, ste vsi šli po gobe? js nism šu... če pa bo kdo nabiral marele in jih pohal ... prideeem ...
Orange Objavljeno Julij 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Br' dan sožaboni/ke, ste vsi šli po gobe? Gostujem na jadranu k je itak nas :naughty: !Pomaranca pa v garazi pa saj itak skoz neki dol leti ce pa ze ne je pa prevroce !!!
maus Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 a bo šu kdo trenirat po obvoznici... da ga naujo ujel kt unga pussija učer ... AMATER :krneki: ... res pa je, da se policiji ne da kr tko uidet in je zelo neumno tudi probat
trebor Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 a bo šu kdo trenirat po obvoznici... da ga naujo ujel kt unga pussija učer ... AMATER :krneki: ... res pa je, da se policiji ne da kr tko uidet in je zelo neumno tudi probat Gremo drvet 80 km/h okoli Ljubljane :naughty: .
vapotek Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 pa je, da se policiji ne da kr tko uidet in je zelo neumno tudi probat Kolega dragi, če ti ne znaš, še ne pomeni, da se ne da oz. je neumno probat...
maus Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Kolega dragi, če ti ne znaš, še ne pomeni, da se ne da oz. je neumno probat... sj vem kaj misliš... če jim ne moreš uidet, se jim pridruži
trebor Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Dobro, da po dolgem času spet malo pada
casper7 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 (popravljeno) Ja, trebor sej res ane....haha Sicer pada pa šele 19.i dan zaporedoma.... Pa br'jutr vsem... Popravljeno Julij 8, 2009. Popravil casper7
trebor Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Kuhinjo menjam, pa me ne moto toliko. Bi pa med premori kam mrknil, če ne bi scalo, deževalo, padalo,... :angry:
maus Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 (popravljeno) Kuhinjo menjam, pa me ne moto toliko. Bi pa med premori kam mrknil, če ne bi scalo, deževalo, padalo,... :angry: ne razumem, kaj bo motoristu kuhinja doma .. razumem kopalnico (tudi to ne čist, ampak ajde) ... Popravljeno Julij 10, 2009. Popravil maus
trebor Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 ne razumem, kaj bo motoristu kuhinja doma .. razumem kopalnico (tudi to ne čist, ampak ajde) ... Dobro je imeti kuhinjo doma, že zaradi tega da je kaj za jest, ko prideš domov . Zdaj, ko bo pa nova doma, bo pa žena več časa tam :naughty: , jaz bom pa kilometre nabiral . In ko se bom narisal doma (pozno), bo še vedno dobre volje, ker lahko ustvarja po mili volji. Sicer jo je hotela imeti že nekaj časa nazaj :evilgrin: , samo je bila prioriteta motor. LP Robert
miran10 Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Nekoč je na barju bila gostilna na kolih.... Kažipoti so kazali; Kranj, Celje, Postojna, Kočevje, NM .... Ljudje so šli svojo pot ostali so le ljublančani.
trebor Objavljeno Julij 11, 2009 Opozori Objavljeno Julij 11, 2009 Nekoč je na barju bila gostilna na kolih.... Kažipoti so kazali; Kranj, Celje, Postojna, Kočevje, NM .... Ljudje so šli svojo pot ostali so le ljublančani. Pa še ti občasno bežijo (bežimo) :naughty: .
maus Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 učer letu po obvoznici .. nubenga vidu .. dobro jutro
DESIM Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 .....grem zdele mal en hitri krog okol LJ...sam ne po južni obvoz...se neki asfaltira..! :unsure:
Orange Objavljeno Julij 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 (popravljeno) Včeri popoldne dva butla en po levi en po odstavnem mem (pelu sem 100 km/h) Kosez na obvoznici zihr bliz 200, še dobro da nisem prec zavil desno na izvoz ker bi me snel :headbang:Ta desn v belem kombinezonu mrbit CBF je blo prehitr ! Popravljeno Julij 13, 2009. Popravil Orange
maus Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Včeri popoldne dva butla en po levi en po odstavnem mem (pelu sem 100 km/h) Kosez na obvoznici zihr bliz 200, še dobro da nisem prec zavil desno na izvoz ker bi me snel :headbang:Ta desn v belem kombinezonu mrbit CBF je blo prehitr ! če te ni po zadnjem prehitu, je pussy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se